Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/trump-stara-sie-odrobic-straty-z-pomoca-przyszla-zona-melania,633013.html

Nie wiem czy Melania jest zrobiona czy nie, ale nie ma to większego znaczenia, bo wygląda rewelacyjnie.  :D
Ładna prezydentowa im się szykuje.  8)

renia

Ładna i sympatyczna... :D Chyba nawet lepiej się prezentuje niż nasza była prezydentowa... 8)

Blackend

administ

U Słowian Południowych też śwarne są...  8)

Blackend

Sroce z pod ogona nie wypadła, bo Słowianki są śliczne.  :D

renia

Jak im się powiedzie, to zarobią na przeszczepach skóry na głowie. Chętnych będzie full. A skutki uboczne ujawnią się po latach... :roll:

Gavroche

Jasne, ale jaka szansa dla poparzonych i z odleżynami. 8)

vvv

Oprogramowanie odkurzacza nie było dawno aktualizowane, może to stanowić zagrożenie dla zdrowia i majątku, gdyż tylko poprawki ostatnio odkrytych błędów stanowią gwarancję bezpieczeństwa.

Jeśli nie zaktualizujesz oprogramowania w ciągu najbliższych 14 dni, przedstawiciel skupu surowców wtórnych skontaktuje się z tobą i umówi spotkanie. Za uporczywe uchylanie grozi mandat 500zł lub obowiązkowy kurs resocjalizacyjno-motywacyno-zdrowotny, w programie którego także przegląd zdrowia fizycznego i psychicznego z uzupełnieniem zaległych badań i działań profilaktycznych  "W zdrowym ciele zdrowy duch."

8)

Diogenes z Synopy

ale jest też dobra wiadomość. Opłaty za aktualizację oprogramowania będzie można uiścić w ratach.  ;-)

vvv

Cytat: admin w 2016-04-07, 09:10:51
U! Niedługo pewnie "rupiecie" agd, co dadzą się naprawić śrubokrętem będą w cenie!  8)

Nie żeby aktualnie naprawa pralki była taka banalna, kto chce niech zerknie, miałem osobiście z takim modułem do czynienia.

http://www.elektryk-trojmiasto.pl/trojfazowy_Ariston.html

:shock:

Gavroche

renia

Brak słów... :|

renia

Blackend

To bardzo proste bez badań naukowych, bo wiadomo że jak kobieta świadomie mówi nie, to podświadomie oznacza że tak ;)  :lol:

Anulka177