Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Jarek w 2023-12-20, 12:16:12
Tusk oficjalnie oglosil w czasie kampani, ze jedzie załatwić KPO dla Polek I Polaków, i slowa dotrzymal
Urszula Tuskowi wręczała   :lol:...

To nie jest KPO, tylko zaliczka (pożyczka) na dekarbonizację. Czyli na niemieckie wiatraki. 8)

renia

Cytat: Jarek w 2023-12-20, 12:18:27
Cytat: Blackend w 2023-12-20, 12:07:28
Cytat: Jarek w 2023-12-20, 10:00:01
Ci dajom z KPO -   Tusk załatwił, unia dała. Tamci od  podatnika brali ...

Nie Tusk, a Morawiecki załatwił, no chyba że kłamie?  :shock:
Morawiecki do Tuska miernota w Brukseli Nie ma tych uprawnień co Tusk - szkoła Brukselska się liczy ...

Salonowy chłopak... 8)

Jarek

Życie by za Polskę oddał - osobiście mówił w kampanii.. Pewnie sie Macierewiczowi łyso zrobilo... :lol:

Blackend

Cytat: renia w 2023-12-20, 12:20:38
To nie jest KPO, tylko zaliczka (pożyczka) na dekarbonizację. Czyli na niemieckie wiatraki. 8)

Proszę bardzo, treść z PAP czyli polskich narodowych mediów - https://www.pap.pl/aktualnosci/mateusz-morawiecki-zaliczka-z-kpo-zostala-wynegocjowana-przez-rzad-prawa-i

"Krajowy Plan Odbudowy został wynegocjowany przez rząd Prawa i Sprawiedliwości - zaznaczył były premier Mateusz Morawiecki. Dodał, że zaliczka z KPO również została wynegocjowana przez rząd PiS."

To PiS wynegocjował, dla dobra Polski i jego wyborców (przede wszystkim), a Donald tylko odebrał.

Jarek

Nie może być :shock: Tusk oszukał na dzień dobry - kłamca... :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-12-20, 13:08:10
Cytat: renia w 2023-12-20, 12:20:38

Proszę bardzo, treść z PAP czyli polskich narodowych mediów - https://www.pap.pl/aktualnosci/mateusz-morawiecki-zaliczka-z-kpo-zostala-wynegocjowana-przez-rzad-prawa-i

"Krajowy Plan Odbudowy został wynegocjowany przez rząd Prawa i Sprawiedliwości - zaznaczył były premier Mateusz Morawiecki. Dodał, że zaliczka z KPO również została wynegocjowana przez rząd PiS."

To PiS wynegocjował, dla dobra Polski i jego wyborców (przede wszystkim), a Donald tylko odebrał.
A mówił że jedzie załatwić  :lol:

RafałS

Przepraszam, prepraszam... Żaden tuski, żaden morawiecki. Dodruk+ od $rothschilderka & friends. Komedię regionalną na dyżurnych poliniaży macie gratis. 8)

Jarek

Cytat: RafałS w 2023-12-20, 13:23:51
Przepraszam, prepraszam... Żaden tuski, żaden morawiecki. Dodruk+ od $rothschilderka & friends. Komedię regionalną na dyżurnych poliniaży macie gratis. 8)
Śmiać się i nabijać z nich jeszcze nie zabronili... :lol:

Jarek

Ja się poryczałem,  ale ze śmiechu ...Pomożecie?

Blackend

Cytat: Jarek w 2023-12-20, 13:13:57

Nie wiem, który kłamał, ale obaj wyraźnie chcą być ojcami sukcesu przekazania środków unijnych.
Za Morawieckim stoi sam były Naczelnik, więc krytyka przyjęcia tych pieniędzy, to krytyka samego Naczelnika.  :shock:
Dobrze, że to tylko piszę, bo w realu przez gardło by mi to nie przeszło.  :shock:

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-12-20, 13:37:02
Ja się poryczałem,  ale ze śmiechu ...Pomożecie?
https://www.youtube.com/watch?v=Jf9RclDX36c  :mrgreen:

Jarek

No z intrentem lepiej nie zadzierać- obiecywał sam twórca sukcesu publicznie  :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-12-20, 13:39:53
Cytat: Jarek w 2023-12-20, 13:13:57

Nie wiem, który kłamał, ale obaj wyraźnie chcą być ojcami sukcesu przekazania środków unijnych.
Za Morawieckim stoi sam były Naczelnik, więc krytyka przyjęcia tych pieniędzy, to krytyka samego Naczelnika.  :shock:
Dobrze, że to tylko piszę, bo w realu przez gardło by mi to nie przeszło.  :shock:
Tusk się przyznał, ze to on , więc niech mu  będzie  :lol:

admin

Ale największa koma na dziś to to, że TVPiS zamieniają na TVKO!  :shock: :lol:
A lud pisowski nie wie co się dzieje, bo mu sygnał odcięli!  :lol:

Jarek

Biedne babcie, i dziadki, na starosc zero spokoju od rzadzacych...

renia

Cytat: Jarek w 2023-12-20, 12:33:58
Życie by za Polskę oddał - osobiście mówił w kampanii.. Pewnie sie Macierewiczowi łyso zrobilo... :lol:

Ale własne życie by oddał, czy czyjeś? 8) :lol:

Jarek

Szkoła Brukselska uczy że swoje... :lol: