Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Jarek w 2024-02-08, 22:16:28
Jemu wypada znac hymn, tak jak ksiedzu ojcze nas, bo judzi ze jest Polakiem ponad wszystko, i jeszcze  dostaje za to pozadna  kase Ja nie musze, i inni tez, ale za pozadna kase, mogłbym sie nauczyc nawet niemieckiego hymnu :lol:   

Ten pewnie zna... 8) :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2024-02-08, 21:07:08
Ło Matko, a kto poza fanatykami "pseudo-patriotycznymi" zna czwartą zwrotkę?  :shock:  :lol:
Pewnie premier ukrainy Tusk zna cały hymn, bo mowił  ze jest gotowy za Polske zycie oddac. Nie wiem jaki to poziom fanatyzmu, ale judzic potrafi... :lol:

admin

Jemu wypada znac hymn, tak jak ksiedzu ojcze nas, bo judzi ze jest Polakiem ponad wszystko, i jeszcze  dostaje za to pozadna  kase Ja nie musze, i inni tez, ale za pozadna kase, mogłbym sie nauczyc nawet niemieckiego hymnu :lol:   

:lol:
Politycy powinni znać, ale wybierają takich antypatriotów, że starch! ;)

renia

Cytat: admin w 2024-02-08, 22:25:49

Politycy powinni znać, ale wybierają takich antypatriotów, że starch! ;)

To są patrioci, tylko, że nie Polski... 8) :lol:

renia

Tekst pochodzi z https://www.tekstowo.pl/piosenka,hymn_niemiec,das_lied_der_deutschen.html

"Niemcy, Niemcy ponad wszystko,
Ponad wszystko na świecie,
Jeśli zawsze dla obrony
Po bratersku są złączone
Od Mozy aż po Niemen
Od Adygi aż po Bełt
Niemcy, Niemcy ponad wszystko,
Ponad wszystko na świecie!"

admin

popis Reniu jest po jednych piniondzach z rodowodem z komuny, ale to moje prywatne zdanie. J
Jdni i drudzy są siebie warci. -pomiot esbecji.  8)

Jarek

problem w tym, ze nie wiadomo czym sobie zaskarbili serca Polek i Polakow... Wasiki na wolnosci, a barierki pod sejm wrociły  :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2024-02-08, 22:31:46
popis Reniu jest po jednych piniondzach z rodowodem z komuny, ale to moje prywatne zdanie. J
Jdni i drudzy są siebie warci. -pomiot esbecji.  8)
Uwazam ze rozlicza sie tych co rzadza...

admin

Komuszych cwaniaczków zastąpią młode komusze cwaniaczki, ale to też moje prywatne zdanie.
Nie ma ratunku dla Polek i Polski!   8)

Jarek

Mamy obecnie komunistow w rzadzie, nawet tych z PZPR - przestało przeszkadzac nawet prawicy...

renia

Eurokołchoz. Komuna wróciła...

admin

Tu po pierwszym "schłodzeniu gospodarki" przez komunistów z pzpr, gdy odebrali władzę komunistycznym kolaborantom z solidarności nieszczęście się zaczęło.  A było to w roku 1993. Zadziwiająco szybko Polki i Polska zapomniała o kapitalizmie, a później było coraz gorzej, aż wreszcie w 2015 roku przywrócono komunizm w Polsce. I czego tu się tak grzać? Jeden komuch z pis przygania drugiemu komuchowi z po i odwrotnie, a jeszcze niewymarłe członki PZPR się wtrącają...  :lol:
Dziś prawdziwej Polski już nie ma i nie będzie. Ale to moje prywatne zdanie.
Tak szybko zaszlachtowali wolność Lachom.  :(

Jarek

Wazne ze  drugi sort popiera budowe zielonej  komuny według niemieckiej instrucji. Moja rodzinka, znajomi, "za tych" prawie by zycie oddali, usprawiedliwiajac ich złodziejstwo, i brak kompetencji w sposob fanatyczyny, bo nie reaguja na zadne argumenty... Przyklad - jak Obajtek pojdzie siedziec, wtedy paliwo bedzie po 5 zeta. Oni na powaznie mowic... :lol:

admin

Handel co i rezygnacja z"fit55" i "paliwo" będzie po zecie a euro po 50gr. .. ;)  :lol:
Polska jest najbogatszym krajem świata, tylko głupi naród jest zarządzany przez gangsterów zastępowanych gangsterami i tyle.
Może za szczerze napisałem, ale co mnie tam.  :lol:

Jarek

To przeciez program nasitow z AfD w niemczech  :lol:
Ale ja tez jestem jestem na tak - fit 55, to nic innego jak gopdarcza bomba atomowa rzucona pod nogi przedsiebiorczosci  :?

Jarek

Cytat: admin w 2024-02-09, 08:54:24
Handel co i rezygnacja z"fit55" i "paliwo" będzie po zecie a euro po 50gr. .. ;)  :lol:
Polska jest najbogatszym krajem świata, tylko głupi naród jest zarządzany przez gangsterów zastępowanych gangsterami i tyle.
Może za szczerze napisałem, ale co mnie tam.  :lol:
My jako jedyny kraj na swiecie, znamy przyczyny nieszczescia ludzkiego- znamy przyczyne chorob cywilizacyjnych, ktore nam wniesli na rynek, jak dobro społeczne... :wink:

admin

Na szczęście to wątek "humor"... ;)

Jarek

Pomarzyc toche jeszcze mozna ... :lol:

admin