Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

dr George Ashkar "metoda absorpcji neutralnej infekcji"

Zaczęty przez Rajano, 2009-09-17, 16:35:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mari

Cytat: renia w 2009-09-18, 18:13:14
..super! przynajmniej mam wolny weekend.. :D
A juz myslalam , ze to tylko ja czekam na gotowce  :wink:

Rajano

Cytat: admin w 2010-03-24, 07:36:45
Ludzi wyleczonych z różnych chorób jest bardzo dużo. I co z tego wynika?
nawet gdyby obcięte nogi odrosły z powodu cofania się zmian miażdżycowych, to żaden dowód dla ...( takie niedomówienie), bo tak pięknie sobie tłumaczą - "ponieważ miażdżyca jest "nieuleczalna" - nie było miażdżycy", albo była "zła diadgnoza", choć w "papierach" pisze...  :lol:
Witam
Wiem że tak jest, pisał to w książkach sporo J.K.(ponad 40 lat temu i niestety nic się nie zmienia), doświadczył tego również Ashkar, choć jego rak trzustki jest nie do podważenia, jego dokumentację przeglądał onkolog (osoba z forum która leczy się metodą NIA, dała do przeczytania dokumentację Ashkara i onkolog potwiedził że był to rak, na 100%) jest ona tutaj: http://www.lekarstwonaraka.com.pl/dokumentacja.htm
Pozdrawiam

renia

Cytat: Mari w 2010-03-24, 15:42:08
Cytat: renia w 2009-09-18, 18:13:14
..super! przynajmniej mam wolny weekend.. :D
A juz myslalam , ze to tylko ja czekam na gotowce  :wink:

Najlepsze są takie śliczne gotowce "łopatologiczne".. :D
No bo co tam po nazwie np. jakiś kwas deoksyrybonukleinowy.. :shock: toć to nawet trudniej wymówić niż stół z powyłamywanymi nogami.. :roll: kto te nazwy wymyslał.. :wink:

Żeby to przyswoić, trzeba z optymalnego drzewa genealogicznego pochodzić.. :roll: ja ponoć też pochodzę z drzewa.. :lol:

Opal

Cytat: Rajano w 2010-03-23, 23:32:16
Witam
Tutaj są efekty stosowania metody NIA:
http://www.lekarstwonaraka.com.pl/Efekty-forum.htm
http://www.lekarstwonaraka.com.pl/Efekty-poczta.htm
a tu gościu wyleczył się z astmy: http://free4web.pl/3/2,165699,420428,7853911,2,Thread.html
Można do tych ludzi napisać, pogadać
Pozdrawiam

Bardzo Ci dziękuję za wklejenie tych linków. Przeczytałam uważnie i z lekkim drżeniem serca. Przekazałam informację innym zainteresowanym. Twoja praca tutaj nie idzie na marne. Pozdrawiam.

kristan

Oglądaliście -   http://interwencja.interia.pl/news?inf=1467428  - nie ważne jak gadają , ważne , że gadają. Tak jest w każdym przypadku - D.O. - solarium , kiedys salony gier itd.  Lubię takie darmowe reklamy - oby ich więcej...

jerzy555

osobiście jestem gotowy na takie wyzwania i prawdopodobnie na początku września zastosuję profilaktycznie NIA. Koleżanka w pracy też zapowiada taką akcję, oczywiście też profilaktycznie a więc do dzieła :)

Rajano

Witam
Mi "stuknął" szósty miesiąc, noszenia opaski, wypływa już limfa, o zabarwieniu lekko zółtawym, dla pewności ponoszę "opaske" jeszcze przez dwa miesiące, tak się do niej przyzwyczaiłem że trudno będzie się z nią rozstać.  :D
Co prawda Ashkar mówi o sześciu miesiącach, ale to jest taki zarys i nie należy się sztywno tego trzymać, to jest jakby takie minimum, zresztą na wykładzie w marcu w Katowicach, Ashkar mówił że każdy ma inny układ immunologiczny, u jednych może trwać to dłużej, itp.
Pozdrawiam

kodar

10 Kwietnie minelo pol roku odkad stosuje metode NIA.Jestem zadowolona z pozytywnych jej efektow.Ani razu przez te pol roku nie bylam przeziebiona nawet wtedy gdy przejadalam sie  weglowodanami,ktora ich ilosc wynosila i do 90g/h.
Od od ok.
        3 tygodni stracilam apetyt na wszelakie miesa.Jadam jajka i sery,czesciej ryby w oleju. :P

jerzy555

Cytat: kodar w 2010-04-22, 21:40:56
10 Kwietnie minelo pol roku odkad stosuje metode NIA.Jestem zadowolona z pozytywnych jej efektow.Ani razu przez te pol roku nie bylam przeziebiona nawet wtedy gdy przejadalam sie  weglowodanami,ktora ich ilosc wynosila i do 90g/h.
Od od ok.
        3 tygodni stracilam apetyt na wszelakie miesa.Jadam jajka i sery,czesciej ryby w oleju. :P

napisz więcej na temat pozytywnych efektów NIA, jestem ciekawy jakie dolegliwości mimo stosowania Diety Optymalnej ustąpiły u Ciebie po półrocznej kuracji.
pozdrawiam :)
jerzy555

kodar

Metode NIA stosuje od 11 pazdziernika ub.roku i
nadal  pojawia sie:
luszczyca w postaci suchych plamek na ciele  oraz wysuszonych dloni,
opryszczka,
opuchlizna nogi  z opatrunkiem,
arytmia serca.

Guzek niewiadomego pochodzenia,ktory co prawda nie rozrastal sie ale  od 12 lat byl widoczny  pomniejszyl sie znacznie.
Poniewaz nie potrafie ustalic sobie dobowego zapotrzebowania na bialko i weglowodany a te wiadomo,ze zjadane w nadmiarze wiecej szkodza niz pomagaja dlategi tez
cieciorke wymieniac bede  az do skutku  :lol: 8)

Rajano

Cytat: kodar w 2010-05-13, 22:27:49
nadal  pojawia sie:
opryszczka,
arytmia serca.
Arytmi serca raczej nie wyleczysz NIA, spróbuj podnieść węglowodany, dookoła rany zacznij przemywać sokiem z aloesu, zamiast jakiś środków typu spirytus czy woda utleniona. Ilość białka i węglowodanów spożywać tyle ile potrzebuje organizm, wsłuchać się w organizm. Po zakończeniu metody NIA, poczytaj o miksturze Słoneckiego.
Pozdrawiam

Opal

Cytat: kodar w 2010-05-13, 22:27:49
nadal  pojawia sie:
opryszczka,
arytmia serca.

Może spróbuj pić lapacho  na swoje dolegliwości   http://www.herbaciani.pl/wlasciwosci-lapacho.html 

Cytat

viola44

kodar, radze Ci nie wystawiac swojego organizmu na probe, czeste arytmie moga skonczyc sie zle....  jestem ciekawa o jakim nadmiarze mowisz jesli chodzi o weglowodany...

kodar

Rajano, :D
wiem,ze nie wylecze arytmii,ale mialam nadzieje,ze gdy odsmiece organizm,to bedzie lzej dla pracy serca.Kiedy zakoncze jeszcze nie wiem.A o miksturze poczytam.
Ania, :D
lapacho poszukam,na razie pije mineraly Scindela,to jest maczke kamienna,Zawiera az 22 mineraly.W dziecinstwie jadalam warzywa prosto z ogrodka bez mycia.Teraz  mineraly popijam duza iloscia wody,by nie zgrzytaly  pod  zebami :lol:
Viola :D
niestety nie ma jedynej i stalej dawki ani weglowodanow ani bialka,to co zjadamy to jest w przyblizeniu.U mnie dochodzi jeszcze chec poprawienia sobie nastroju.I najczesciej poprawiam czekolada  :?tylko,ze nie jedna kostka.

kodar

Kiedys  uczepilam sie sznura od pradu,ktory byl niezabezpieczony i sobie zwisal .Troche mna potrzachalo i spadlam na dol,szybko wstalam i poszlam dalej.Zupelnie zapomnialam o tym fakcie a nawet nie bylam u lekarza.Zrobilam wielkie glupstwo,bo serce co jakis czas niedomagalo a teraz juz nagminnie.
Cisnienie mam w granicach 115/80 a puls 85(po kilku kawach i wysilku fizycznym.
USG miesnia sercowego robione 2 lata temu  bylo rowniez w normie.Czyli albo niekompetentne badania albo miazdzyca albo..... :?: :mrgreen:

Rajano

Cytat: kodar w 2010-05-14, 23:02:07
wiem,ze nie wylecze arytmii,ale mialam nadzieje,ze gdy odsmiece organizm,
Metodą NIA, odsmiecisz, ale przcież całe życie nie będziesz chodziła z opaską, trzeba uszczelnić jelita i przewód pokarmowy, aby przez nadżerki nie wchodziły znowu toksyny do organizmu, to zadanie doskonale spełnia mikstura.

kodar

Cytat: Rajano w 2010-05-15, 13:42:31
Cytat: kodar w 2010-05-14, 23:02:07
wiem,ze nie wylecze arytmii,ale mialam nadzieje,ze gdy odsmiece organizm,
Metodą NIA, odsmiecisz, ale przcież całe życie nie będziesz chodziła z opaską, trzeba uszczelnić jelita i przewód pokarmowy, aby przez nadżerki nie wchodziły znowu toksyny do organizmu, to zadanie doskonale spełnia mikstura.
wlasnie uszczelnic jelita,znalezc rownowage w ukladach i pamietac o naturalnych witaminach i koniecznie o witaminie C i obedzie sie bez  mikstury? :P

Rajano

Witaminy z żywienia, witamine c także, (choć jest ona też w miksturze), brakuje środka który likwiduje nadżerki w miksturze jest to sok z aloesu, no i oleju aby wszystko dotarło do jelita.

kodar

Cytat: Rajano w 2010-05-16, 22:41:19
Witaminy z żywienia, witamine c także, (choć jest ona też w miksturze), brakuje środka który likwiduje nadżerki w miksturze jest to sok z aloesu, no i oleju aby wszystko dotarło do jelita.

Rajano,Lekarka zawsze powtarzala jak najmniej weglowodanow,zadnych prostych,malo bialka i jadanie kazdego dnia inaczej.Kolorowe posilki zjadane  z apetytem i w milym towarzystwie a szczelnosc jelit murowana.Ja niestety jak juz jest dobrze,to zaczynam sobie zbyt dlugo szkodzic i  znowu znajduje sie na poczatku  drogi pelnej wznioslych celow. :lol:Dlatego nigdy mi sie nie nudzi 8)