Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Konferencja Optymalnych.

Zaczęty przez renia, 2009-11-04, 13:53:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

WojciechS

A ja sobie w piątek zarezerwowałem uczestnictwo w imprezie w Rajculi!  :D
I będę 24-go przed jedenastą!  :D :D

renia

No to będzie nas niemało... :D

WojciechS

Sam się zdziwiłem, bo ponoć są jeszcze wolne miejsca!   :D

adamel

Jak czas pozwoli to wpadłbym tam może na niedzielny obiad, ale obawiam się, że się rozpanoszycie po całej knajpie i dzicz będzie odstraszana ...

renia

Jaka dzicz... :shock: będę sami kulturalni Optymalni... 8)

WojciechS

Proszę mówić za siebie...  :wink: :mrgreen:
W niedzielę to będzie w programie zwiedzanie jakiegoś elektrycznego muzeum!  :D

renia

Ja jestem świeżo po prądach i nie wiem czy tam będę mogła wejść... :roll: :wink:

WojciechS

Zbadamy elektrostatyczność i jak będzie za dużo, to się uziemi...  :wink: :mrgreen:
I po kłopocie...  :lol:

renia

Cytat: adamel w 2011-09-18, 14:51:39
Jak czas pozwoli to wpadłbym tam może na niedzielny obiad, ale obawiam się, że się rozpanoszycie po całej knajpie i dzicz będzie odstraszana ...

A to chodzi o tych z zewnątrz a nie tych wewnątrz... :idea: :lol:

Radzio

Cytat: WojciechS w 2011-09-18, 12:01:56
Sam się zdziwiłem, bo ponoć są jeszcze wolne miejsca!   :D

Do tradycji,zdaje mi się, należy zostawić parę miejsc dla niespodziewanych gości. :D

WojciechS

Znaczy, że trafiło misiem jak ślepej kurze ziarno...  :D  :lol: :lol: :lol:

Radzio

Pisząc "niespodziewanych" miałem na myśli takich, których się nikt nie spodziewa. A nie takich którzy się ociągają. :D  :wink: :mrgreen:

renia

Radzio czy chcesz nam zrobić niespodziewankę... :roll:

Radzio

Chcieć, ta ja stale chcę  8), ale nie posiadam takich zdolności. :D
Niespodzianki nie zrobię, natomiast WojciechS- ... gdy tylko zechciał. ;)  :lol: Bo zdolności wiem,że ma. :D :D ;)

adamel

Cytat: renia w 2011-09-18, 18:11:12
Cytat: adamel w 2011-09-18, 14:51:39

A to chodzi o tych z zewnątrz a nie tych wewnątrz... :idea: :lol:
No, masz! To właśnie ja miałbym robić za tę dzicz 8)

Radzio

Cytat: renia w 2011-08-20, 22:20:14
Październik, listopad to może za szybko, ale w marcu... :roll: myślę, że biuro OSO pomyśli nad tym... :roll: :wink:

Otóż to!
Wychodząc z założenia, że każdy głos jest ważny i może być brany pod uwagę, choć wcale nie musi :)-napiszę:
  Proponuję rozważyć organizację tego ważnego wydarzenia w maju, kiedy dzień już jest tak długi, że można go należycie wypełnić.
Mam prośbę również, aby moje pieniążki, które będę musiał wpłacić w zamian za uczestnictwo w tym roku, były tym razem lepiej spożytkowane.
Dotyczy to przede wszystkim posiłku, którym to-w ubiegłym roku- był "fast food". Można przecież zjeść  pożywnie, zdrowo i tanio bez uciekania się do "wschodnich wzorców".
I tyle tytułem wstępu.

renia

Co Tobie nie podobało się w posiłku? :shock: Był pyszny obiadek z gulaszem. O ile dobrze pamiętam Ty go w ogóle nie jadłeś... :roll: