Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Konferencja Optymalnych.

Zaczęty przez renia, 2009-11-04, 13:53:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

:D
To bardzo miłe spotkać w jednym miejscu tylu Przyjaciół!  :D

renia

Tą Twoją radość to było słychać i widać... :D

administ

Pewnie się zaś opiłem...  :wink:  :lol:
Mineralnej, gazowanej z cytrynką!  :mrgreen:

renia

:lol: Dobrze, że dałeść radę wsiąść do samochodu... :D :lol: :wink:

administ

Ale musiałem się raz zatrzymać za potrzebą!  :oops: :wink:

renia

A widzisz! Z piciem nie wolno przesadzać... :evil: ja nie musiałam się zatrzymywać... :D :lol:

administ

Ale jakbym nie popijał, to by mi w gardle zaschło!  :?
A tak mogłem pytlować na całego!  :D

renia

Ale chyba po drodze sam ze sobą nie pytlowałeś? :shock: Chyba, że śpiewałeś, albo lubisz czasami porozmawiać z kimś inteligentnym... 8) :lol:

administ

E, nie było tak źle, nasłuchałem się, bo lokalne włocławskie "Radio gra" miałem całą traskę!  :D

Blackend

Bardzo dobrze, że wszystko fajnie (jak zwykle) wyszło - miło się czyta  :D
Czekam na Youtuba  :D

administ

To ważne, bo jest co pokazać!  :D

Blackend

renia

Cytat: admin w 2012-09-16, 16:38:57
E, nie było tak źle, nasłuchałem się, bo lokalne włocławskie "Radio gra" miałem całą traskę!  :D

Ja w drodze powrotnej nie potrafiłam włączyć radia... :oops: ale może to i dobrze, bo nawigacji mi przynajmniej nie zagłuszało, a w glowie miałam pełno wrażeń, tak, że mi się bez radia nie nudziło.  :D
Całą autostradę nawigacja milczała jak zaklęta, a jak pod koniec jak się odezwała, (że 71km do celu), to aż się wystraszyłam... :shock: :lol:

administ

We wrześniu mieli otwierać kawałek z Torunia do Łodzi...  :?
Może otworzą, oby tylko w przyszłym wrześniu.

renia

Tak sobie pomyslałam, że jak otworzą całą A1, to Polskę przejechać z północy na południe będzie można w kilka godzin...nawet bez nawigacji... 8) :lol:

Radzio

Za to za jej równowartość. ;)

renia

Nie jest tak źle...  :roll: Ja płaciłam 29,90 ... :lol:

administ

Trzy dychy za taki kawałek to trochę przesada...  :(
Jeszcze żeby nie było ograniczenia prędkości, to czemu nie, ale jak jeszcze mandaty i punkty do tego dochodzą, to BEZNADZIEJNIE drogo wychodzi!  :shock:

renia

Cytat: admin w 2012-09-16, 19:30:47
Trzy dychy za taki kawałek to trochę przesada...  :(
Jeszcze żeby nie było ograniczenia prędkości, to czemu nie, ale jak jeszcze mandaty i punkty do tego dochodzą, to BEZNADZIEJNIE deogo wychodzi!  :shock:

Tam są fotoradary...? :shock: ja miałam najwięcej 170 na liczniku... :roll:

Radzio

Cytat: renia w 2012-09-16, 19:23:31
Nie jest tak źle...  :roll: Ja płaciłam 29,90 ... :lol:

A ja 27,80PLN  :P
Poza tym to jeszcze nie jest z Pn na Pd. A na dodatek liczmy tam i z powrotem. :D