Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Oświadczenie w sprawie kłamliwych informacji podawanych na forum Dobra Dieta.

Zaczęty przez admin, 2009-12-23, 16:22:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

administ

Nie mam wyrobionego zdania na ten temat, ponieważ czytałem kilka pierwszych postów i jakoś dalej straciłem ochotę do czytania w poczuciu marnowania czasu.  8)

Gavroche

Grzesio chyba nieźle popił :lol:
Coraz łaskawszy się robi dla ATP i rubaszny, z Seanorkiem na "ty" przeszedł :D
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=237513#237513

Gavroche

Cholera, dobre zdanie przeczytałem za miedzą:
CytatGłupiemu i dokładna instrukcja nie pomoże, mądremu i propaganda nie zaszkodzi, a co inspiruje do przemyśleń dobre jest.
Tylko po co mądremu dokładna instrukcja i po co propaganda siana przez głupców :wink:

administ

Bardzo to dla mnie podejrzane zdanie!  :shock:
Bo to detektyw dobrych produktów napisał, co to od kilku lat nic dobrego o DO nie miał do powiedzenia!  :roll: :wink:
Znaczy co? Znów przytył na Witoszkowej i chce się nawrócić, czy jak?  :roll:

Zyon

O prosze jakie obserwacje znalazlem na forum Bioslone
Cytat: MistrzPrzeglądnąłem tamto forum www.DobraDieta.pl/forum/ i jakoś nie znalazłem żadnej dobrej diety, jeżeli w ogóle dieta może być dobra. Nic tam nie ma, żeby ktoś wyzdrowiał dzięki tej rzekomo dobrej diecie. W rzeczywistości wzięli czyjeś, przeinaczyli po swojemu i dopasowują konia do chomąta, ale to jest działanie niejako poboczne. Głównym ich celem wydaje się być wylewanie pomyj na Kwaśniewskiego, od którego wszystkiego się nauczyli, a nawet szczycą się certyfikatami otrzymanymi z rąk samego Kwaśniewskiego. Nie dziwota więc, że internetowi maniacy specjalizujący się w wylewaniu pomyj na cudze głowy są tam wysoko notowani, wręcz hołubieni, zaś ich adwersarze banowani.
Work Buy Consume Die

Zyon

O Coolesiach tez tam wiedza, przeczytaj sobie caly temat, ciekawy.
Work Buy Consume Die

Gavroche

No sfiksował Adaśko z deczka  :lol:
Poczytałem, nie wiem co myśleć...
Adasiu, a o czymś takim jak protoplast słyszał? :D

Gavroche

Sylwia z Łodzi, choć chodzący chaos, tutaj wg mnie ma rację, przez duże R 8)
CytatWiem, że można osiągnąc niesamowite efekty zdrowiejąc bez żywności ekologicznej bo gdy zaczynałam nie było mnie na stać. Wiem , że nieumiejętnie łaczenie pokarmów powoduje rózne dolegliwości, które większość ludzi uznaje za efekt toksyczności żywności a muszę rozczarować,że łączy się to tylko ze zbytnim nadmiernym lub zbyt małym spozywaniem wciąż tego samego lub łaczeniu dwóch produktów , które nam w danym etapie zmian metabolicznych nie służą lub w ogólnie mówic nadal także blokadach psychicznych, których sami nie widzimy bądź nie wiemy, że jest to dla nas nawyk, problem itp.
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=241427#241427
I nie, że żryjmy chemię, jak Zyon pewnie zrozumie, tylko są rzeczy ważne i ważniejsze :D

Radzio

Cytat: Gavroche w 2014-07-19, 22:53:40
No sfiksował Adaśko z deczka  :lol:
Poczytałem, nie wiem co myśleć...
Adasiu, a o czymś takim jak protoplast słyszał? :D

Adaś? Mój Adaś, jest! :D

administ

:lol: :lol: :lol:
Radziu mój Radziu, bo każdy ma prawo, jeśli ...  8)
Jeśli, jeśli nie podlega negocjacjom Radziu mój...
I co można? :roll:

Radzio

A, bowiem to jakiś handlowy chwyt. :wink:
Dlatego zmieniam handlarzy, a nie w sobie jajca, Szefu, mój! :lol: :lol: :lol:

Radzio

Sugeruję, że nie ten jest Chłop, który handluje, a ten, który produkuje. :wink:

vvv

Jaja z natury nie są szkodliwe, szkodliwy z natury i definicji jest za to nadmiar.

:roll:

Radzio

Gavroche

Kurczę, DD spadło na dół strony w Googlach, nie mogłem znaleźć.
Ale trzymają poziom cały czas:
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=24294