Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy

Zaczęty przez Zonia, 2010-09-10, 03:06:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

zeto555

Moja tez dobra tylko wredna. ale mozna na nia liczyc. Zreszta jakos sie dogadam bo tylko 8 lat starsza - tesciowa oczywiscie.

renia

Cytat: zeto555 w 2010-11-06, 11:46:44
Moja tez dobra tylko wredna...

.. :lol: ..no jedną małą wadę może mieć, w końcu nikt nie jest idealny.. :lol: :lol: :lol:

Teresa Stachurska

Zaraz będzie dwa tygodnie od ostatniego postu w tym wątku... Zoniu, nie dbasz wcale :) 

Mow jak Twoje zdrowie?

Teresa Stachurska

Brak czasu na chorowanie... Stąd wynalazek pogotowia, zdaje się, przynajmniej po znacznej części :)  Zonia podczas remontu winna odpoczywać, bo jej wydajność dramatycznie spadnie  :lol:  , więc w dobrze pojętym intersie własnym może się tu odezwie  :)  

Zonia

Kochane, zdrówko w najlepszym porządku :)
Najlepszym dowodem na to jest energia, która mnie rozpiera, a którą rozładowuję remontując mieszkanko.
Jeszcze dwa miesiące nawet pomarzyć o takim wysiłku bym się nie odważyła.
Wciąż byłam zmęczona, senna, na wszystko brakowało mi sił, a teraz nawet nie mam czasu o tym pomyśleć.
Właściwie to nie ma o czym myśleć, bo tego już nie ma. Jest tylko ogromna energia i chęć do życia :D
Teraz to już nawet zakwasy zniknęły  :lol:

Zonia

Powiem więcej - nie mam nawet czasu pomyśleć o jedzeniu, regularnym.
Rzadko bywam głodna, a jak już to o wiele mniej jem.
Na przykład na początku DO jak nie zjadłam dwóch jajek w majonezie z sałatą i pomidorkiem,
to się nie najadłam. Teraz zjadam jedno jajko i jestem potwornie syta  :D

Iga

Cytat: Zonia w 2010-11-17, 13:11:47
Jeszcze dwa miesiące nawet pomarzyć o takim wysiłku bym się nie odważyła.
Wciąż byłam zmęczona, senna, na wszystko brakowało mi sił, a teraz nawet nie mam czasu o tym pomyśleć.
Zoniu,bo jak jest mus to mus,toteż ja zawsze mówię,że "kamieniołomy" są najlepszym lekarstwem na większość chorób.  8)
Potem możesz odczuć zmęczenie i jak spojrzysz na własną pracę,to zadasz sobie pytanie;jak mogłaś to wszystko zrobić?. :D
Buzi dla Ciebie przesyłam. :*** :D

Zonia

Iguniu, efekty już są widoczne i już się dziwię, że sama tego dokonałam  :lol:
Serdeczne uściski dla Ciebie Kochana :D

Teresa Stachurska

Zoniu, gratuluję. Niemniej pisz a tym wątku od czasu do czasu o swojej kondycji, jeśli nie dla siebie to innym, którzy potrzebują jak Ty wyzwolić się z okowów wrednej choroby, jaką niewątpliwie cukrzyca, zważywszy na skutki, jest. OK?
:) 

Zonia

Cytat: Teresa Stachurska w 2010-11-17, 17:43:38
Zoniu, gratuluję. Niemniej pisz a tym wątku od czasu do czasu o swojej kondycji, jeśli nie dla siebie to innym, którzy potrzebują jak Ty wyzwolić się z okowów wrednej choroby, jaką niewątpliwie cukrzyca, zważywszy na skutki, jest. OK?
:) 

Tereniu, obiecuję, że się poprawię  :oops: :wink:

Teresa Stachurska

Zonia

No to czas na kolację - wątróbka czeka :) i troszkę odsapnę  :D

Zonia

Przez ten remoncik zapomniałam całkiem poinformować szanowne towarzystwo, że zgubiłam kolejny kilogram  :D

Radzio

Cytat: Zonia w 2010-11-22, 23:44:09
Przez ten remoncik zapomniałam całkiem poinformować szanowne towarzystwo, że zgubiłam kolejny kilogram  :D

Mam nadzieję, że nie będziesz go szukała  :)
Bo trudno by było Ci pomóc ;) :)

Zonia

Cytat: Radzio w 2010-11-22, 23:46:47
Cytat: Zonia w 2010-11-22, 23:44:09
Przez ten remoncik zapomniałam całkiem poinformować szanowne towarzystwo, że zgubiłam kolejny kilogram  :D

Mam nadzieję, że nie będziesz go szukała  :)
Bo trudno by było Ci pomóc ;) :)

iii, no coś Ty??? znaleźć kilogram jest o wiele łatwiej niż go zgubić  :wink: :roll: