Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Cukrzyca

Zaczęty przez adamgraza, 2008-10-22, 17:03:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Teraz za II Komuny nie potrzeba już namawiać do poparcia, ponieważ świadomość w narodzie wzrosła i jest "naród z partią, partia z narodem" ;)

Radomiak

Cytat: Blackend w 2018-03-05, 20:14:30
Teraz za II Komuny nie potrzeba już namawiać do poparcia, ponieważ świadomość w narodzie wzrosła i jest "naród z partią, partia z narodem" ;)
:lol:
Oni jak Cię tutaj niechcący poczytają, to Ci w końcu Order Orła Białego przypną. :lol: :wink:

Blackend

administ

https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/cukrzyca-?-pandemia-xxi-wieku/ar-BBKaKwI?ocid=spartanntp - ale to żadna pandemia, tylko wspaniały interes sztucznie pielęgnowany skrupulatnie przez służbę chorobie.  8)

renia

A skąd oni wiedzą, że liczba chorych wzrośnie? Przecież stale "szukają" leku na jej wyleczenie.
Da ludzi bez sumienia...  :twisted:

administ

Pewnie wnioskują na podstawie przewidywanego wzrostu plonów roślin i owoców cukrowych... ;)
Walka z cukrzyca jest strasznie dochodowa.  8)

Gavroche

W akwarystyce jest taka zasada: Najwięcej śnięć powoduje leczenie chorób urojonych. ;)

administ

Dokładnie... ;)

vvv

Akwarystykariusza na ministra zdrowia!
:shock: :wink:

Gavroche

Kogokolwiek i byłoby lepiej. :P

Blackend

administ

Najlepszym ministrem zdrowia do tej pory od "demokracji" była Franciszka Cegielska.  8)
Wiem, bo kilku znałem osobiście. Ten lekarz sepleniący z SLD też nie był całkiem zły. Nie pamiętam nazwiska, a nie chce mi się szukać.
Najgorsze wrażenie zrobiła na mnie niejaka Knysok wice MZ, ale nie rozwijam tematu, bo po co wracać do durnych czasów, gdy ... ;)

vvv

Cytat: admin w 2018-03-14, 17:17:34
gdy ...
Czyli maseczka Hammera zadziałała.
:shock: :wink:

administ

administ

Zyon

Najgorsze, ze 1/3 o tym nie wie  :? Moze normy powinni dostarczac teraz poczta kazdemu?  :shock:
Work Buy Consume Die

administ

10mld zł! Można zaoszczędzić w pierwszym roku na cukrzycy, ale po co?  8)
Honorarium autorskie trzeba by z tego odliczyć, bo systemowe rozwiązanie nie jest takie proste i trzeba za nie stosownie zapłacić, bo wiedza kosztuje.

Blackend

Systemowo, to można komunę wprowadzić i to na pewno wyjdzie. ;)  8)

administ

No to "proceduralne rozwiązanie" - lepiej brzmi? :roll: ;)