Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Cukrzyca

Zaczęty przez adamgraza, 2008-10-22, 17:03:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Wszystko fajnie brzmi, ale wiemy jak jest. ;)  8)

administ

W każdym razie już ja nie mam zamiaru "zbawiać Świata", bo jednego w domu takiego mam w rodzinie i starczy.  :lol:

Blackend

administ

Ale długo musiałem Doktora leczyć z tej strasznej przypadłości!  :( ;)

Blackend

To raczej nieuleczalna choroba, chyba że okoliczności same za człowieka zdecydują inaczej.  8)

administ

Najważniejsze, że się pozytywnie powiodło!  8) ;)

Blackend

No pewnie że najważniejsze i oby jak najdłużej.  :D

administ

Staram się całą umiejętnością...  8)  :D

Blackend

Wiem, bo nawet przez drut z niektórymi potrafisz, a co dopiero w realu. ;)  8)

administ

Adin, dwa, tri... ;)

Blackend

Jarek

administ

"Ręce które leczą..." ;)

Blackend

Naczelnika i tak nikt nie dogoni - połowę narodu zadowolić i to non stop przez dwa lata, to jest dopiero osiągnięcie. ;)

Zyon

Z nowoczesnej ksiazki nowoczesnych naukowcow z Izraela:
CytatNormalny poziom glukozy wynosi od 70 do 99 mg/dL (3,8 do 5,5 mmol) Jesli twoj wynik wynosi 101-125 mg/dL (5,6 do 6,9 mmol), mozna uznac, ze jestes w stanie przedcukrzycowym, a staly wynik 126 mg/dL (7 mmol/L) lub wyzszy oznacza juz cukrzyce.
jak zyc? :shock:
Work Buy Consume Die

administ

W dzisiejszych czasach gwarancją zdrowia i długiego życia jest unikanie za wszelką cenę lekarzy i ich znachorskich porad "zdrowotnych"!  :D
Ponieważ średnia długość życia lekarzy zdecydowanie odbiega na niekorzyść od pozostałych grup zawodowych z wyjątkiem dziennikarzy i muzyków rockowych.  8)

Zyon

Mowie to znajomym lekarzom ale protestuja i sie obrazaja ;)
Work Buy Consume Die

Blackend

To może nie dopowiadaj o dziennikarzach i rockmenach i wtedy będą zadowoleni. ;)

administ

Dobrze, że Kukiz poszedł do polityki, bo ci maja średnią prawie osiemdziesiąt lat. ;)

Blackend

:lol:
Przy tak ciężkiej pracy za którą się słusznie należy, to i tak nadspodziewanie długo. ;)