Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Początkująca optymalna

Zaczęty przez juan, 2010-10-23, 00:11:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

No tak, każdy ma swój gust, powiedział Rusek....... :roll: :lol: Zapomniałam, że to nie jest KOCS.. :oops:

wloczykij

Cytat: zeto555 w 2010-10-24, 20:17:17
Mleczne to sa niezle produkty, tylko czasami ludzie tak reaguja wlasnie, i po to rotacja.
Natomiast co do Twojego czesciowego stosowania DO - wieksza sobie robisz krzywde w ten sposob niz gdybys byl na korycie.

Nie robię sobie większej krzywdy ponieważ starając się trzymać przy ŻO, u mnie to jest DO, czuje się zdecydowanie lepiej.
Poza tym chcesz powiedzieć, że wiesz lepiej ode mnie jak się odżywiam?

WojciechS

Cytat: wloczykij w 2010-10-25, 12:05:09
wiesz lepiej ode mnie jak się odżywiam?

Wychodzi na to, że wie lepiej, co dla ciebie dobre...  :wink:

wloczykij

Cytat: WojciechS w 2010-10-25, 12:08:24
wiesz lepiej ode mnie jak się odżywiam?

Wychodzi na to, że wie lepiej, co dla ciebie dobre...  :wink:

A to co innego.

Iga

Każdy wie,co dobre dla niego,ale nie każdy to stosuje.Oj te "grzeszki". ;)

WojciechS

Najlepiej jak państwo wie lepiej. I życie staje się prostrze.

wloczykij

Cytat: Iga w 2010-10-25, 12:11:18
Każdy wie,co dobre dla niego,ale nie każdy to stosuje.Oj te "grzeszki". ;)

A są też inne wypadki, których niektórzy nie bardzo chcą brać pod uwagę.

zeto555

Cytat: zeto555 w 2010-10-24, 20:17:17
Mleczne to sa niezle produkty, tylko czasami ludzie tak reaguja wlasnie, i po to rotacja.
Natomiast co do Twojego czesciowego stosowania DO - wieksza sobie robisz krzywde w ten sposob niz gdybys byl na korycie.

Nie robię sobie większej krzywdy ponieważ starając się trzymać przy ŻO, u mnie to jest DO, czuje się zdecydowanie lepiej.
Poza tym chcesz powiedzieć, że wiesz lepiej ode mnie jak się odżywiam?
Stwierdziles, ze Twoja DO jest czesciowa i do tego sie odnioslem. Albo sie jest na DO, albo nie - nie ma czegos takiego jak czesciowa.

wloczykij

Cytat: zeto555 w 2010-10-25, 12:38:49
Stwierdziles, ze Twoja DO jest czesciowa i do tego sie odnioslem. Albo sie jest na DO, albo nie - nie ma czegos takiego jak czesciowa.

Dobrze, nie ma. Jednak ja nie mam zamiaru ściemniać że jestem na ŻO, tym bardziej, że w moim przypadku niezbędne jest DO. Tak więc pewnie jeżeli zjadam więcej białka to już nie jestem na ŻO. No i nie jestem.

Iga

Cytat: zeto555 w 2010-10-25, 12:38:49
Albo sie jest na DO, albo nie - nie ma czegos takiego jak czesciowa.
Dokładnie.Niech więc każdy sam, przyjrzy się swojej DO.  :wink:

WojciechS

Cytat: adampio w 2010-10-25, 11:03:29
serwuja kasze.
Smak jest oczywiscie rzecza gustu  :lol:

Kaszy nie jadłem od lat, ale nie wyobrażam sobie zrazów bez kaszy suto polanej sosem spod mięsa!
Dlatego zrazów też nie jadłem od lat...
Czyli coś za coś...  :wink:

Iga

Cytat: WojciechS w 2010-10-25, 13:44:51
Kaszy nie jadłem od lat...
A ja od kilku dni.Bardzo lubię gryczaną nieprażoną,ale właśnie nie było jej.
Taką ciekawostkę mam ;kg kaszy gryczanej zarówno nieprażonej ,jak i prażonej kosztuje 9 PLN ,a kg łopatki kosztuje 8.99PLN.   8)

adampio

Cytat: adampio w 2010-10-25, 11:03:29
serwuja kasze.
Smak jest oczywiscie rzecza gustu  :lol:

Kaszy nie jadłem od lat, ale nie wyobrażam sobie zrazów bez kaszy suto polanej sosem spod mięsa!
Dlatego zrazów też nie jadłem od lat...
Czyli coś za coś...  :wink:

Noo tak, a co jest takiego w kaszy, ze jej nie jjesz?

adampio

Cytat: Iga w 2010-10-25, 14:03:59
Kaszy nie jadłem od lat...
A ja od kilku dni.Bardzo lubię gryczaną nieprażoną,ale właśnie nie było jej.
Taką ciekawostkę mam ;kg kaszy gryczanej zarówno nieprażonej ,jak i prażonej kosztuje 9 PLN ,a kg łopatki kosztuje 8.99PLN.   8)

Kiedys wozilem jaglana z Polski bo tu nie moglem znalesc. Teraz kupuje w Danii bo  taniej jak w Polsce. Za kg kaszy jaglanej place 7,5 zlotego ( 15 dkr) w Polsce 2,5 zlotego za 250 gram :lol: :lol: :lol:

WojciechS

Cytat: adampio w 2010-10-25, 14:14:48
Noo tak, a co jest takiego w kaszy, ze jej nie jjesz?

Wspomnienia służby wojskowej...   :(

adampio

No coz. Ja nienawidzilem, nienawidze i chyba bede nienawidzial kasze manne ale pamietam piatkowe desery w wojsku...manna na sztywno z sokiem malinowym.
A niech ich szlak...... :lol: :lol:

Iga

Fajnie Wam,byliście w wojsku. Też bym tak chciała .   8)

Gwidon

Cytat: adampio w 2010-10-25, 15:10:49
No coz. Ja nienawidzilem, nienawidze i chyba bede nienawidzial kasze manne ale pamietam piatkowe desery w wojsku...manna na sztywno z sokiem malinowym.
A niech ich szlak...... :lol: :lol:

...mieliscie desery w armii? :shock:to dobrze zes cie mieli :lol: 8)...

WojciechS

I jaja na twardo. Znaczy się zbuki na twardo, czyli coś dla lubiących inaczej...  :wink:

Gwidon

...a,, biale szalenstwo,, na sniadanie? mnie to smakowalo,ale wielu narzekalo-i slone sledzie na obiad w pioatek, ,,dziadki,, sie tym rzucali po calej stolowce :lol:...