Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Nadmiar bialka a wypadanie wlosow

Zaczęty przez Szara, 2010-10-25, 15:40:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gwidon

WojciechS

Ale o co cho?
Wieczór już to można sobie szklaneczkę winka ...  :D

Gwidon

Cytat: WojciechS w 2010-10-26, 20:16:49
Ale o co cho?
Wieczór już to można sobie szklaneczkę winka ...  :D

...wszystko mozna            ----                w optymalnych ilosciach 8)...

Iga

Skoro piszecie,że można,to pewnie można :D.Ja mam wiśniówkę ,pyszna jest :D.

renia

:lol: dawno już tego tematu nie było.. :lol:

RTS

Cytat: renia w 2010-10-26, 20:26:01
:lol: dawno już tego tematu nie było.. :lol:
No w tym temacie jeszcze nie. Nie?  :)

renia

To wszystko chyba przez ten nadmiar białka.. :roll: jak nam wszystkie włosy wypadną, to nie będziemy wiedzieli czy to od białka, czy od alkoholu.. :roll: :lol: :wink:

WojciechS

A może tak na drugą nóżkę?  :wink:
A do białka wrócimy jutro...  :lol:

adampio

Cytat
Adampio Ty byś mnie zabił? Shocked Chyba te paski Ci nie pomogły, tutaj potrzeba porządnego pasa.. Cool Laughing
Otoz Reniu paski mi bardzo pomogly. Jak juz powiedzialem wczesniej, paski stwierdzily, ze nie zyje ketonami. Poniewaz jutro wielkie plywanie, bo male zawody, takie trzy godzinki, wiec sam jestem ciekaw ile bede mial plusow po takim "czyms". Jeszcze nie probowalem zmierzyc paskami po dosc duzym wysilku. Jutro powiem.

Ale powiem Wam,ze dieta AGP jest tak samo dobra jak dr. Jana Kwasniewskiego, no moze jest bardziej skierowana w kierunku mojej osoby. Polecam :lol:

Iga

Cytat: WojciechS w 2010-10-26, 20:29:19
Ja już na trzecią.  :lol: Ta wiśniówka ma to do siebie,że można jej wypić mało,bo słodka jest.  8)
PS.To kto tam pije,to kieliszki w górę. Za pomyślność i żeby włosy nie wypadały. :lol:

adampio

No to nie bedziesz kulal. Ja jeszcze zawsze biore na trzecia...no coz nie kazdy moze, prawda Reniu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

renia

Ja już się nie odzywam.. :| bo znowu będzie na mnie.. 8) :lol: ..dostosuję się do ogółu.. :lol:

adampio

Cytat: Iga w 2010-10-26, 20:32:47
Ja już na trzecią.  :lol: Ta wiśniówka ma to do siebie,że można jej wypić mało,bo słodka jest.  8)
PS.To kto tam pije,to kieliszki w górę. Za pomyślność i żeby włosy nie wypadały. :lol:

Ty na trzecia?

A jaka Ty masz trzecia "noge"? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No chyba, ze czegos tu nie doczytalem. Ale wrotki na trzy nogi?....no,no,no :lol:

adampio

Cytat: renia w 2010-10-26, 20:34:50
Ja już się nie odzywam.. :| bo znowu będzie na mnie.. 8) :lol: ..dostosuję się do ogółu.. :lol:

A czego Ty sie boisz? Ogolu?  :shock:

Iga

Cytat: adampio w 2010-10-26, 20:34:55

A jaka Ty masz trzecia "noge"?
No mam,ale nie swoją. :P  :lol:

renia

Cytat: adampio w 2010-10-26, 20:36:39

A jakoś tak się robię nieśmiała po wypiciu.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adampio

No chyba, ze tak. To tylko pogratulowac. Wiec gratulije! :lol:

adampio

Cytat: renia w 2010-10-26, 20:38:07
Cytat: adampio w 2010-10-26, 20:36:39

A jakoś tak się robię nieśmiała po wypiciu.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ty i picie, to to samo jak moja mama, ktora nie poszla do kosciola na poranna msze.

WojciechS

No to hop!
Na większą nieśmiałość...  :lol:
A co tam włosy, niech lecą jak muszą!