Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Film

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2011-01-03, 20:23:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Mi ten film się nie otwiera... :?

fewa

Cytat: renia w 2012-10-25, 20:51:28
Mi ten film się nie otwiera... :?

:shock:
Przed chwilą sprawdzałam - otwiera się  :D

renia

Mi tam jakaś rejestracja wyskakuje... :?

fewa

Cytat: renia w 2012-10-27, 16:47:48
Mi tam jakaś rejestracja wyskakuje... :?

Niemożliwe  :shock: trzeba dwa razy nacisnąć ( na środek, potem nacisnąć Start Video Now i gotowe ), to jest bezpłatny kanał

A tu mam fajny film (świetne zakończenie)  http://www.kinomaniak.tv/film/Iluzjonista/12924?ref=gp

administ

Jak to "byli"?  :shock:  :?

renia

Teraz ich nie widać... :roll:  :(

RafałS

Anieli są. Z fizjognomii nie różnią się na ogół od ludzi. Są ludźmi, dlatego ich nie widać.  :)

renia

No to ja pewnie nim jestem... 8)

RafałS

No chyba tak.  :)

RafałS

Zyon

A to specjalnosc cebulaka, soooka, i innych herkimerow  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Chyba niedługo ja do nich dołączę... 8) :lol: to wciąga... :roll: daje do myślenia...

Zyon

studnia bez dna....mity tez wklejaly duzo takich filmow, ten anakin co tutaj temat o wodzie zakladal na swoim blogu tez ma sporo takich, tylko ile z tego to prawda a ile konfabulacja?
Work Buy Consume Die

renia

Stale jest sporo zagadek... :roll: i jeszcze powstają nowe... :roll:

Dario Ronin

Cytat: RafałS w 2012-12-28, 20:04:34
Anieli są. Z fizjognomii nie różnią się na ogół od ludzi. Są ludźmi, dlatego ich nie widać.  :)

Nie czas na ignorancję - to potężne istoty duchowe  8)

było:
( jednej nocy )
" I wyszedł anioł Jehowy, i zabił w obozie Asyryjczyków sto osiemdziesiąt pięć tysięcy. Kiedy ludzie wstali wczesnym rankiem, oto ci wszyscy byli martwymi ciałami." Proroctwo Izajasza

będzie :

" Potem ujrzałem czterech aniołów stojących na czterech narożnikach ziemi, trzymających mocno cztery wiatry ziemi, aby wiatr nie wiał na ziemię ani na morze, ani na żadne drzewo. (...)  „Nie wyrządzajcie szkody ziemi ani morzu, ani drzewom, opieczętujemy niewolników Boga naszego na ich czołach”.
I zostali rozwiązani czterej aniołowie, którzy są przygotowani na godzinę i dzień, i miesiąc, i rok, aby zabić trzecią część ludzi." Objawienie Jana - Proroctwo

"tak mówi Pismo"

Dar

administ

Cytat: Dario Ronin w 2012-12-30, 14:34:55
zabił w obozie Asyryjczyków sto osiemdziesiąt pięć tysięcy[/b].

To więksi zbrodniarze wojenni jak ten Czarnagłowa od Zatoki Perskiej, co wydał ducha parę dni temu!  :shock:   :twisted:

RafałS

Cytat: Dario Ronin w 2012-12-30, 14:34:55
...to potężne istoty duchowe  8)
...
Może i duchowe są. Mnie o tych duchowo-cielesnych chodziło. Zresztą istota jak istota, jednak anioł przede wszystkim ma zadanie.