Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Film

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2011-01-03, 20:23:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: Dasna w 2013-01-05, 22:17:22
Jeszcze jest cała noc. :lol:

No, tak!  :D
I do tego ciepła!  :wink:

renia

Ja teraz piję kawę, żeby wieczór był "dłuższy"... :D

administ

Cytat: renia w 2013-01-05, 22:18:27
Lepsze to niż jakieś kółko różańcowe... 8) :lol:

Na kółko różańcowe to już za późno!  :?

renia

:? nigdy tym się nie interesowałam w jakich godzinach oni się spotykają... :roll: :lol:

MariuszM

U mnie aż 3 stopnie,ale ma być 1  :)

Dasna

Cytat: renia w 2013-01-05, 22:23:54
:? nigdy tym się nie interesowałam w jakich godzinach oni się spotykają... :roll: :lol:
Raczej "one" bo facetów to chyba tam mało tak jak i w kółkach gospodyń wiejskich. :roll:

renia

Czyli to nie dla mnie... :?

Sandman80

administ

Ale wykończyli medycy to dziecię do reszty, czy jakoś cudem przeżyło?  :shock: :wink:

Zyon

to zalezy czy film  jest na faktach czy science-fiction  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Jak dziecko zmarło, to na faktach, a jak służba zdrowia wyleczyła, to science fiction...  8)

krobert

Bardzo fajny film, warto obejrzeć.
Syn reżysera filmu, na którego życiu oparty jest scenariusz, żyje i ma się, uwzględniając operację mózgu, wagę łykniętych 'leków' i innych dobrodziejstw, dobrze.

Wyleczony niewylewaniem tłuszczu za oszewkę.

Sandman80

Cytat: krobert w 2013-02-18, 15:25:05
Bardzo fajny film, warto obejrzeć.
Syn reżysera filmu, na którego życiu oparty jest scenariusz, żyje i ma się, uwzględniając operację mózgu, wagę łykniętych 'leków' i innych dobrodziejstw, dobrze.

Wyleczony niewylewaniem tłuszczu za oszewkę.

tak o tym

bohater filmu chory na  epilepsje i matka postanowił poszukać alternatywy w leczeniu dziecka dietą film oparty na faktach ...

tyle co by wszystkiego nie opowiadać , najwyżej ze najistotniejszej  rzeczy poświecili chyba z 0,5 % procent filmu ale i tak na plus  :D

Sandman80

Cytat: admin w 2013-02-18, 14:47:43
Ale wykończyli medycy to dziecię do reszty, czy jakoś cudem przeżyło?  :shock: :wink:

starali się jak mogli ... 8)

Blackend

Najważniejsze, że w dobrej wierze, to mają wybaczone ;)

Radzio

Apocalypto(2006)- film jak film. Pomijając jednak stronniczość scenariusza sympatyzuję z grupą "leśnych" bohaterów filmu w odróżnieniu do tych z "otwartych przestrzeni"- a Wy? ;) :D

renia

W takiej niezależnej telewizji przydałby się film o Żywieniu Optymalnym... :roll:

Gavroche

Jeżeli ktoś lubi SF polecam miniserial "Black mirror".
Zajebisty.

Radzio

Cytat: Radzio w 2013-02-23, 19:36:50
Apocalypto(2006)- film jak film. Pomijając jednak stronniczość scenariusza sympatyzuję z grupą "leśnych" bohaterów filmu w odróżnieniu do tych z "otwartych przestrzeni"- a Wy? ;) :D

A zauważyliście , że- być może dla podniesienia akcji- bohater przebiegł w ramach ucieczki spory odcinek drogi, zanim dotarł do swego lasu. :)
Ciekawe jak to wpłynęło na sposób jego myślenia. :D Bo jak wpłynęło na jego wrogów- wiadomo.  :shock: