Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Rejestracja listy!

Zaczęty przez administ, 2011-08-26, 17:51:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: Blackend w 2011-09-15, 12:03:02
Jedno jest pewne niezależnie od tego co myslimy o szansach wyborczych kandydata trzeba jechac i zagłosować. Gdybym tego nie zrobił wszystko co tu wczesniej napisałem było by zwykłą dziecinadą! (wolałbym napisać dobitniej, ale mam włączone samoograniczenie ;) )

To ja napiszę dobitniej- niezwykłą dziecinadą.

Po co się samo.. coś tam. ;)

I tak dla pokrzepienia ogółu.....

Cytat: Tomasz Kwaśniewski w 2011-08-14, 20:13:35
...
Uważam, że jest to doskonały sprawdzian na przyszłość.
Dziękuję "Blackend" za przychylność i życzenia.

Dla nas to też jest sprawdzian na przyszłość. 

I  na przykładzie "mafa"                       wybacz  :oops:
Cytat: maf w 2011-09-14, 19:00:17
A coz za problem, zeby 10 tys optymalnych pojechalo do Ciechocinka obejrzec teznie?
Ja juz obcykalem polaczenie. ....

A zaledwie miesiąc temu ...
Cytat: maf w 2011-08-14, 21:17:08
Nie czytalem linka. Teraz przeczytalem(jestes na liscie). Jestem za. Ale niestety mieszkam w poznanskim i nie bede mogl cie poprzec.

I to jest krzepiące, przynajmniej dla mnie i przynajmniej tu, na tym forum. :)

Radzio

Cytat: Radzio w 2011-09-15, 15:30:32

...
Dla nas to też jest sprawdzian na przyszłość. ...

Napisałem trochę po uzurpatorsku, przepraszam i wnoszę o poprawkę...

Dla mnie to też jest sprawdzian, na przyszłość.

maf

Cytat: Radzio w 2011-09-17, 20:31:15
Cytat: Radzio w 2011-09-15, 15:30:32

...
Dla nas to też jest sprawdzian na przyszłość. ...

Napisałem trochę po uzurpatorsku, przepraszam i wnoszę o poprawkę...

Dla mnie to też jest sprawdzian, na przyszłość.
Ja chcialem uzupelnic.
Zapowiedzialem juz 3 wyborcom (Oli, Ewie i sobie) wycieczke do Ciechocinka. Ale, lista jest ciekawa bo na niej jest 2 kandydatow, z ktorych jednego znam z mediow  i drugiego? wlasciwie nie znam. Domicela sie nie liczy, nie znam. W poznaniu nie ma kandydatow ktorych bym znal. Ola glosuje na liste czyli 3 i jest jej obojetny chyba kandydat i okreg. Ja tez na 3, ale kandydat nie jest mi obojetny. Musze poznac jego przynajmniej cele.
To narazie tyle, co chcialem dodac w watku o Kujawsko-pomorskim

administ

"maf"
mogę ci obiecać, że będzie się odbywać raz w miesiącu konferencja prasowa w Sejmie, na temat postępów szerokiego wdrażania Diety Optymalnej w leczeniu cukrzycy i innych chorób, pod warunkiem, że uzyskam mandat poselski.

PS
ciekawe ile jest np: cukrzyków w 5 Okręgu Wyborczym, którzy chcieliby i mogliby wyzdrowieć?

Do Państwa apel!
Chcecie się pozbyć cukrzycy - proszę głosować na Kandydata na Posła z Listy 3, pozycja 22 - Kwaśniewskiego Tomasza.

renia

Cytat: WojciechS w 2011-09-18, 11:01:16
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=181275&highlight=#181275 - prorok jaki, czy co?  :shock:

Może i prorok... :roll: kto to wie?
Ładną wizytówkę ma Tomasz na liście kandydatów.  :D Ale na zdjęciu nie podobny do siebie... :roll:

WojciechS

Photoshopa pewnie użyli...  :wink:  :?

kangur

renia

:lol: ...mocne oświetlenie czy nasłonecznienie...

temida135

Cytat: Tomasz Kwaśniewski w 2011-09-18, 08:28:43
"maf"
mogę ci obiecać, że będzie się odbywać raz w miesiącu konferencja prasowa w Sejmie, na temat postępów szerokiego wdrażania Diety Optymalnej w leczeniu cukrzycy i innych chorób, pod warunkiem, że uzyskam mandat poselski.

PS
ciekawe ile jest np: cukrzyków w 5 Okręgu Wyborczym, którzy chcieliby i mogliby wyzdrowieć?

Do Państwa apel!
Chcecie się pozbyć cukrzycy - proszę głosować na Kandydata na Posła z Listy 3, pozycja 22 - Kwaśniewskiego Tomasza.
To jest konkretny program,wyleczenie tylko cukrzycy dało by ogromne oszczędności dla nas podatników.
Dość marnotrawienia naszych pieniędzy, o to między innymi musimy walczyć i pojechać na Kujawy.

renia

Ja uważam, że jeżeli ktoś z nas nie zagłosuje na Tomasza to nie powinien się mianować Optymalnym...chyba, że naprawdę nie może... :roll:

temida135

Cytat: renia w 2011-09-18, 12:21:13
Ja uważam, że jeżeli ktoś z nas nie zagłosuje na Tomasza to nie powinien się mianować Optymalnym...chyba, że naprawdę nie może... :roll:

Dlatego musimy się zorganizować. Mam nadzieje , że w Rajculi podyskutujemy na ten temat.

renia

To chyba będzie temat nr 1 (albo nr 22)  :roll: :wink:

Radzio

Cytat: Malgosia w 2011-08-26, 21:36:39
Szanowny Panie Kandydacie na Posła RP,
proszę o informację jakie działania wspierające mogą podjąć Wyborcy, aby były owocne i zgodne z Ordynacją Wyborczą. Wielu Optymalnych chce działać w kampani. Szczególnie napisz czego nie wolno, aby przypadkiem nie zaszkodzić.
Powodzenia............

Rzeczywistość pokazała ile to oznacza "wielu ... che działać", a ilu działało.

Radzio

proszę o informację jakie działania wspierające mogą podjąć Wyborcy, aby były owocne i zgodne z Ordynacją Wyborczą. Wielu Optymalnych chce działać w kampani. Szczególnie napisz czego nie wolno, aby przypadkiem nie zaszkodzić.
Powodzenia............

Cześć Gosiu. ... Tobie przede wszystkim, boś mądra babeczka. :D

MariuszM

Ja tam nie dzialalem.... Swego ,ptfu twego Radzio przyjaciela  tak narazac na utrate zdrowia na ciele i umysle nie bylbym w stanie :D

Cytat: renia w 2011-09-18, 12:21:13
Ja uwa¿am, ¿e je¿eli kto¶ z nas nie zag³osuje na Tomasza to nie powinien siê mianowaæ Optymalnym...chyba, ¿e naprawdê nie mo¿e... :roll:

Malgosia

Cytat: Radzio w 2015-03-23, 19:23:35
Powodzenia............

Cześć Gosiu. ... Tobie przede wszystkim, boś mądra babeczka. :D

Radziu, nie taka mądra, bo nie wiem dlaczego odkopałeś ten wątek; archeolog forumowy. :lol:

administ

Radzio sonduje elektorat, bo chyba startuje na jesień na Wiejską... ;)

Radzio

:lol:
Komuś się zdawało, że to Ktośtam grał, a to ... wiadomo.O! :lol: :wink:

Dot. obu powyższych postów, Gosiu. :D :lol: Przecież, zgodnie z umową, o nic nie pytam, a Twoje wątpliwości natychmiast rozwiewam. ;)
..
Jak ten wiatr, co spódnic się czepia, zdawać by się mogło, bezmyślnie. :wink: :mrgreen: :lol: ;)