Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Badania nad Dietą Optymalną dr Kwaśniewskiego

Zaczęty przez MariuszM, 2011-12-03, 11:58:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Ale teraz im pomożemy, aby się to już nie odwróciło.  8)

administ

No, ale moje "szaleństwo" z LCHF-em zaczęło się w 1968r. dzięki Dr-owi. Więc co mi tam jakieś trzyletnie szwedzkie "doświadczenia"  :?

Gavroche

Cytat: admin w 2013-10-26, 18:06:52
No, ale moje "szaleństwo" z LCHF-em zaczęło się w 1968r. dzięki Dr-owi. Więc co mi tam jakieś trzyletnie szwedzkie "doświadczenia"  :?
A kiedy pojawiły się pierwsze publikacje?

administ

administ

I żeby było jasne. Tak Tacie zaczęli dokuczać i szkodzić po 1973r., że zamilkł na wiele lat, ale o tym już tu też pisałem.

administ

O!
Dziesięciolecie strony www.dr-kwasniewski.pl się zbliża!  :shock:
Może coś wymyślę z tej okazji.  :D

renia

A kiedy jest dokładnie to 10-lecie strony? Nie widzę tam daty... :roll:

administ

http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=31 - przypatrz się dobrze między tytułem a zdjęciem jest data!  8)

renia

Jak byk... :shock: ale na stronie głównej nie było... :?

administ

Kto chce, ten znajdzie, nic na siłę!  8)

Gavroche

Cytat: admin w 2013-10-26, 18:43:31
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=31 - przypatrz się dobrze między tytułem a zdjęciem jest data!  8)
Na telefonie siedzę, nie widzę dobrze :lol:
Wiki i jedna gupia strona podają 1968r.

administ

Żołnierz Wolności (nr 6405) 20 lipca 1971r. - ale jak będę w Ciechocinku, to poszperam w archiwum, bo coś mi się widzi, że jeszcze coś wcześniej w Biuletynie WiML powinno być.  :D

Gavroche

Cytat: admin w 2013-10-26, 19:02:59
Żołnierz Wolności (nr 6405) 20 lipca 1971r. - ale jak będę w Ciechocinku, to poszperam w archiwum, bo coś mi się widzi, że jeszcze coś wcześniej w Biuletynie WiML powinno być.  :D
:D

Gavroche

Cholera, o mały włos nie puknąłem autobusu :lol:
Jadę do kumpla, zajechałem po wino, a tu autobus znikąd :D
Chyba czytanie forum to słaby pomysł w trakcie jazdy...

administ

Ale tu jeszcze nie jest tak gorąco, aby cały czas śledzić!  :shock: :lol:

Gavroche

Cytat: admin w 2013-10-26, 19:23:38
Ale tu jeszcze nie jest tak gorąco, aby cały czas śledzić!  :shock: :lol:
Zgoda :D

renia

Mi nawet chłodem tak od Szwecji zawiało... :wink:

administ

No coś Ty!  :shock:
Przecież ta szwedzka "nowinka" schłodziła, ale pewnie cały IŻiŻ, że o Komitecie Terapii Wydziału VI Nauk Medycznych Polskiej Akademii Nauk nie wspomnę!  :shock:  :lol:
Tyle doktoratów i innych "dorobków naukowych" funta kłaków nie warte mogą się okazać!  8)
I to przez jednego skromnego lek. med. Jana Kwaśniewskiego, co go nawet do Izby Lekarskiej nie chcieli przyjąć!  :shock:
A donosy do prokuratury słali i słali, i słali, aż przestali...  :D
Nawet nie wiecie jak usiłowano zniszczyć planowo Człowieka, ale co tam. Nie udało się.

Teresa Stachurska

I nie ma się zmiłuj: kto wystaje nad trawę (skoszoną) tego przyciąć... Powód się znajdzie. Po co się uczyć skoro można "czystą" złością operować? Szkodzi nam to setki lat.