Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Badania nad Dietą Optymalną dr Kwaśniewskiego

Zaczęty przez MariuszM, 2011-12-03, 11:58:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

...jest czy nie jest? Oto jest pytanie... :roll:

administ

A to już nie jest mój problem, bo ja aż taki Doktor, to nie jestem.
Lubię geny inteligencji wspierać, bo na to zasługują...  :D
I zapamiętać: "na chlebie też prpoprcjum wyjdzie"  :lol:

Zyon

Proporcjum to w zasadzie na wszystkim mozna wyrobic, na oleju rzepakowym, margarynce, bulkach i kurczaku.
Work Buy Consume Die

MariuszM

Miażdżyca murowana ;)
www.bromatologia2014.confer.uj.edu.pl/documents/21001121/62922848/BP3.%20I.%20Boles%C5%82awska,%20J.%20Przys%C5%82awski%20Surowicze.pdf

administ

Jestem za, gonić z powrotem na pastwisko, bo zdrowa dieta wysokowęglowodanowa to jest to, co powinno się zaproponować społeczeństwu demokratycznemu.  :D
I żadne tam kombinacje LCHF-owe!  8)

MariuszM

Elyta sie kurczy ;) Do glosu dochodzi formula 0.5-0.8 wiadomo czego ;) :lol:

Radzio

Cytat: Radzio w 2014-10-02, 20:52:27
Cytat: Blackend w 2014-10-02, 19:42:29
Ci co z reguły mają najwięcej do powiedzenia, byle co jedzą i byle co gadają. ;)

No to Ci powiem. 8)
Matejko bardzo ładne zmalował obrazy. :D ... Nawet nizinnym trybunki pozadymiał, żeby nie było na Co "paczyć". :lol: miałmiał
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_pod_Grunwaldem#mediaviewer/File:Matejko_Battle_of_Grunwald.jpg

A! Przypomniałem sobie. :)
Pozadymiał też trybunki, bowiem nie ma dobrego meczyku bez kibiców, tak "padają' ludzie z nizin.

Blackend

Radzio

Doping to patologia, więc zawoaluję.
Doping, dla dopingu nie jest ważne komu doda on sił, ani komu te dodane siły dadzą radość, ważne jest kto z tego obopólnego wysiłku weźmie kasę, ale akurat konia to mało ... wiadomo. O "osobistych wycieczkach" wspominać nie będę, kto "rozumi" ten "umi".
A korzystając z tej okazji, doręczycielom gazet proponuję prasnąć się porządnie w zad i samodzielnie ocenić doniosłość i dojrzałość swego odkrycia, gdy się zdopingować zaś zechcą.

zofijeczka

Reniu na te badania mogą przyjść tylko Panowie w jakimś tam wieku konkretnym, którzy są już od jakiegoś konkretnego czasu na żywieniu optymalnym i nie przeszli na żywienie z powodu choroby co więcej nie pamiętam bo to Panów się tyczy. I chyba właśnie jak pisałaś zażywający ruchu.

renia

Wymyślają. :? Powinni badać wszystkich jak leci i o nic nie pytać... :lol: :wink:

renia

A ile osób młodych, zdrowych zmienia dietę? Chwytają się DO jak już nic innego nie pomaga... :roll:

MariuszM

i o BMI do 25. Uf cale szczescie mam wiecej i sie nie lapie ;)

Zyon

W Trujce nawijaja o otylosci, nowotworach, nadcisnieniu etc. Powodem jest brak ruchu i zle zywienie, podjadanie miedzy posilkami, stres. Proste?
Work Buy Consume Die

Radzio

Cytat: MariuszM w 2014-10-24, 08:56:07
i o BMI do 25. Uf cale szczescie mam wiecej i sie nie lapie ;)

A poniżej 20 to można?

Radzio

Ocipieli, zdrowe konie chcą badać-  weight horse healthy.

adamel

Cytat: MariuszM w 2014-10-11, 11:57:48
Miażdżyca murowana ;)
www.bromatologia2014.confer.uj.edu.pl/documents/21001121/62922848/BP3.%20I.%20Boles%C5%82awska,%20J.%20Przys%C5%82awski%20Surowicze.pdf
No i d... Moja szanowna małżonka testowała ostatnio nowy specjalistyczny wziernik ( retinoskop ) na mojej skromnej osobie. Naczyńka śliczne, okrąglutkie, czyściutkie, jak u niemowlaka. Murowana?

Gavroche

To czemu ta HCy jest podwyższona u ŻOwców? :shock:
Pewno przez niedobora wit. D :lol: