Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Anulka177

administ

Diogenes z Synopy

mój koleżka młodszy był w triathlonie tydzień temu 50  na 300 startujących. Nie dociera do niego, że na lepszym paliwie mógłby być 25.  Pije coś rozbełtanego z bidonu bez przerwy.   :roll:   . A i mówi, że ciepła woda już w jeziorach   :shock:  ;-)

Jarek

Diogenes z Synopy

kącikiem oka. W butelce raczej nie pije jajek z roztopionym masłem   :roll: ;-)

Jarek

Lepiej o swój talerz zadbać i mieć oko na niego cały czas ,bo wtedy nie ma czasu o inne się troszczyć  :lol:

Diogenes z Synopy

Anulka177

Mogę jeszcze dodać, że po maratonach w Polsce faszeruje się wszystkich makaronami na tzw pasta party. Sądzę, że to z chciwości organizatorów, bo w Czechach jest zawsze jakiś gulasz czy kotlet do wyboru w ramach posiłku regeneracyjnego, ale u nas trzeba powielać zyski więc makaron się do tego nadaje idealnie.  :?

Diogenes z Synopy

przed zawodami wszyscy ''pakują''  w paszczu makaron, ale ten niepełnoziarnisty. Całe torby.  :roll: :shock: Straszny widok, jakby rok nie jedli  ;-)

Anulka177

Plus batony energetyczne w każdej ręce, a w każdej kieszeni żele słodkie jak lepik :?

administ

Blackend

Po ŻrO też są zawały, a na 5xWiO przynajmniej jajec nie wykupują i cena nie rośnie. ;)

Blackend

administ

5*wio to wspaniała dieta, godna polecenia tłuszczy. ;)  :D

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-05-17, 20:49:30
Po ŻrO też są zawały, a na 5xWiO przynajmniej jajec nie wykupują i cena nie rośnie. ;)
Właśnie wege to przynajmniej innym  nie szkodzą  :lol:

Anulka177

Cytat: admin w 2016-05-18, 09:54:15
5*wio to wspaniała dieta, godna polecenia tłuszczy. ;)  :D
Dla tłuszczy zdrowszy byłby tłuszcz  :D