Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

vvv

Londyn, ruch lewostronny, więc nie jechał swoim pasem ruchu i nie groził mu za to mandat.

https://www.youtube.com/watch?v=XzgFeZKBw4c

:shock:

administ

Blackend

wojtek680818

podłącza się pod wątek rowerowy mieszkam w terenie przygranicznych tzn styk trzech granic Czechy Polska Niemcy teren raczej górzysty pociskam sobie tak po czterdzieści km dziennie do dwóch razy w tygodniu, niewyobrażam sobie życia bez roweru pozdrawiam wszystkich jeżdżących i życzę miłego dnia

Blackend

Piękne tereny, z przyjemnością odwiedzamy Sudety jak tylko nadarzy się okazja.  8)

administ

wojtek680818

Blackend

I można wracać po niemieckiej stronie po tym piwie. ;)

administ

Właśnie, ale tak długo, aż się nie przetrzeźwieje? ;)

wojtek680818

Jak najbardziej oni mają wyższe normy. PS ja nie mam z tym problemu jak prowadzę to nie pije....  :lol:

administ

renia

To tam mały pikuś... :lol: Ale jak ktoś prowadzi i pije, to się może rozlać... :? :lol: :wink:

RafałS

Jak się rower prowadzi (drepcedesem) to można pić  :lol: . Acz nie jestem pewien jak z miejscami publicznymi teraz.  8)

Blackend

Zaostrzyli mocno o ile mnie pamięć nie myli, więc trzeba wcześniej do bidonu przelać. ;)

Anulka177

Wciąż wytrwale jeżdżę rowerem, ale jak wracam po przejechaniu 40 km to palce u nóg mam do bólu lodowate. Oby do wiosny.....