Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: jerzy555 w 2012-01-20, 13:22:15
Cytat: Dasna w 2012-01-20, 11:27:12
Jerzy chętna bym była, ale nie mogę Cię blokować, bo wypadnie mi szybko na Ukrainę i co wtedy? Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane, dlatego ja mimo chęci na razie nie mogę się konkretnie zadeklarować. :wink:

:) będę namawiać PGR na wyjazd rowerowy w kierunku Lwowa :) w końcu lwowskie korzenie mam a więc taka wyprawa napewno się zdarzy :)

Może Dasna by Was samochodem pilotowała... :roll: :wink: Ale tempo byście musieli trzymać... :lol: :wink:

Dasna

Jerzy chętna bym była, ale nie mogę Cię blokować, bo wypadnie mi szybko na Ukrainę i co wtedy? Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane, dlatego ja mimo chęci na razie nie mogę się konkretnie zadeklarować. :wink:

:) będę namawiać PGR na wyjazd rowerowy w kierunku Lwowa :) w końcu lwowskie korzenie mam a więc taka wyprawa napewno się zdarzy :)
Latem sporo rowerzystów przyjeżdża do Lwowa.
A w ogóle jesteśmy na Forum w kontakcie , jak będę miała wolny czas to może i skoczę do Piotrkowa. :D

Dasna

Cytat: renia w 2012-01-20, 14:15:09

Może Dasna by Was samochodem pilotowała... :roll: :wink: Ale tempo byście musieli trzymać... :lol: :wink:
:lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: renia w 2012-01-20, 13:52:52

No to by już nas była trójka do tej kawy... :D Jerzy - oszczędzaj, bo ja sobie jeszcze deser zamówię... 8) :lol: :wink:
A Ty Dasna?

Właściwie tym razem ja stawiam...moja kolej i moje miato... :lol: :wink:

jerzy555

:) nie nadążam jak zwykle odpowiadać na tematy :)
Dasna, zapraszam do Piotrkowa Trybunalskiego :) no i też inne chętne osoby, na kawkę :) Bardzo ładne miasteczko(dobrze że z tej Łodzi się wyrwałem :) ) Bardzo ładne rejony krajobrazowo-leśne, rowerowy raj do zwiedzania przyrody i kajakowy oczywiście :) ale Lwów muszę odwiedzić, stamtąd pochodzi moja wielka rodzina porozrzucana po południowych i zachodnich krańcach Polski (przez wydarzenia II wojny światowej).

renia

A nic nie wspominasz o wytworni win w Piotrkowie trybunalskim... 8) :lol: :lol: :lol: Terea już tutaj nawet lin podrzuciła na Forum, żebyś "zaskoczył"... :lol: :wink:

renia

"Trybunalskim"...miało być i... "Teresa"...
...i "link"...(śpieszę się, bo muszę corę zawieść na tańce...)

jerzy555

Cytat: renia w 2012-01-20, 16:59:05
A nic nie wspominasz o wytworni win w Piotrkowie trybunalskim... 8) :lol: :lol: :lol: Terea już tutaj nawet lin podrzuciła na Forum, żebyś "zaskoczył"... :lol: :wink:

ja jestem z Puław i do Piotrkowa Tryb. przyprowadziłem się 31 lat temu ale dzięki za info że w Piotrkowie Trybunalskim jest wytwórnia win :) muszę to sprawdzić i odpowiem :)

renia

Lepiej nie sprawdzaj, bo możesz nie być potem zdolny do wyprawy... 8) :lol: (już kończę z tymi głupimi żartami) :|
Jeszcze będziesz się obawiał tego wspólnego wypicia kawy  :lol: , ale chyba wiesz, że w realu ja się tak nie zachowuję jak na Forum... (dużo gorzej :lol::wink:

jerzy555

Cytat: renia w 2012-01-20, 19:10:21
Lepiej nie sprawdzaj, bo możesz nie być potem zdolny do wyprawy... 8) :lol: (już kończę z tymi głupimi żartami) :|
Jeszcze będziesz się obawiał tego wspólnego wypicia kawy  :lol: , ale chyba wiesz, że w realu ja się tak nie zachowuję jak na Forum... (dużo gorzej :lol::wink:
w Piotrkowie Trybunalskim nie ma wytwórni win....nie ma i nigdy nie było :) produkują jakieś badziewie ale około 30 km od Piotrkowa w Niechcicach  :( porażka totalna, dobrze że nie w naszym pięknym Grodzie :)
Kawka niech będzie w pogotowiu :) jak zawitam tam z grupą to Ty będziesz się obawiać  :D

Dasna

Dzisiaj tylko 15 km , ale za to przyjechałam niepodobna do człowieka :lol: :lol:. Jechałam w błocie, śniegu, wodzie , zaliczyłam jeden lekki poślizg z podpórką. tempo mialam mocne , bo przy takim stopniu przemoczenia i wietrze wiedziałam , że muszę naciskać na pedały mocno , aby utrzymywać ciepłotę ciała. :D Syn jęknął . Stwierdził , ale ty to lubisz i widzę , że jesteś cała szczęśliwa.  :D Szybko ciuchy do prania i sama pod gorący prysznic. Życie jest piękne. :D

jerzy555

Cytat: Dasna w 2012-01-21, 12:59:36
Dzisiaj tylko 15 km , ale za to przyjechałam niepodobna do człowieka :lol: :lol:. Jechałam w błocie, śniegu, wodzie , zaliczyłam jeden lekki poślizg z podpórką. tempo mialam mocne , bo przy takim stopniu przemoczenia i wietrze wiedziałam , że muszę naciskać na pedały mocno , aby utrzymywać ciepłotę ciała. :D Syn jęknął . Stwierdził , ale ty to lubisz i widzę , że jesteś cała szczęśliwa.  :D Szybko ciuchy do prania i sama pod gorący prysznic. Życie jest piękne. :D

podziwiam :) byłabyś dobrym kompanem do wypadów za miasto lub na dłuższe weekendy :) widać że trudy kilkudniowych wycieczek nie sprawiałyby Ci większych kłopotów :)

Dasna

Jerzy dziękuje , miło przeczytać taką opinię. :wink:

Dzisiaj najpierw w błocie pojechałam do zaprzyjaźnionego pana po błotniki. Zanim dojechałam byłam byłam cała w piegach. Potem za to prawdziwa przyjemność jazdy. Jeszcze te błotniki dodały mojemu "góralowi" smuklejszej linii.
Warunki jazdy zmieniały się jak w kalejdoskopie. W lesie koleiny , doły i zmrożony śnieg. Na drodze albo roztopy, albo sypki zmrożony śnieg na lodzie albo i to fajne zbity , ale nie śliski wzdłuż pól. Jak pięknie słońce , -3 st.C i biel. Dzisiaj 16 km . :D

renia

Cytat: Dasna w 2012-02-16, 14:29:09

Dzisiaj najpierw w błocie pojechałam do zaprzyjaźnionego pana po błotniki...

Do tego co ma czwórkę synów? 8) :lol:

administ

Ale tamten chyba nie niał nic wspólnego z błotnikami!  :wink:

administ