Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Za dużo jak na przełamanie lodów, znaczy się po zimie. Tak wyszło, na stopniowe oswajanie się ze słońcem nie było okazji. 8)
Teraz już nie pojeżdżę za daleko, burze zapewne pomogą dopilnować. :?

Dasna

Ręce mam całe w towocie, bo doczyszczałam rumaka. Dostałam próbkę smaru z teflonem . Za pół godziny wyruszę w swoją zwykłą trasę i ciekawa jestem jak się będzie jechało.

Wczoraj nawiedziłam sporą hurtownie, która jest niedaleko i popatrzyłam na ceny. Dobra pompka 178 PLN, siodełko (dla męża) 123- 140 PLN, buty na rower 600 PLN :?.

Zyon

:shock:o matko, to ja juz nie pytam ile ten rower kosztowal jak buty i pompka takie drogie :shock:
Work Buy Consume Die

administ

Za tysiąc złotych, to można fajne, kultowe auto sobie kupić...  :wink:

Dasna

Hm, nawet nie wiedziałam, że jest firma SRAM. :?  :lol:

administ

Dasna

Cytat: admin w 2013-06-12, 09:44:57
OSRAM  też jest...  8)
No, to jest bardzo popularne ale , że SRAM tez jest ? No, no poważna sprawa. 8) :lol:

Gavroche

Dasna

Popedałowałam sobie 40 km w urozmaiconym terenie. Najpierw asfaltem a potem wałem wzdłuż Zalewu Zegrzyńskiego.

Tam był taki żwirek i czy to zasługa tego smaru z teflonem czy to moich szanownych łydek a może jeszcze tego , że odpowiednio się ubrałam, tzn. przezornie założyłam tylko lekką bluzkę na ramiączkach, mój rumak gnał jakby na skrzydłach.
Opony mam do jazdy terenowej, więc i to zasługa opon.
Jazda wałem jest niewygodna, bo wąsko i można spaść, poza tym po deszczach wszystko zarosło a dodatkowo jakieś żuki, bąki ciągle na mnie wpadały.

Było paru wędkarzy , spokojnie łowili, ale na deser nad brzegiem, z trawy wyłonił się goły facio. Pardon miał kapelusz na głowie , więc mąż stwierdził , że nie był goły. Na początku go nie zauważyłam, ale jak się poruszył to siłą rzeczy przyjrzałam się dokładnie. :lol:

Dasna

Dasna

Dasna

Cytat: renia w 2013-06-12, 13:29:09
Z niego taki "Wodnik - Szuwarek"... 8) :roll: :wink:
Ano faktycznie. Szuwarek.  :shock:  Ale tak w stroju Adama?  :roll: Jakbym wiedziała, że to Radzio to zatrzymałabym się i nawiązała kontakt  :lol:, przynajmniej głosowy. :lol:

Dasna

Estetyka kontrowersyjna? :roll:
Cytat

Miałem kąpielówki. :D
Cytat

Przepraszam. :shock:
Miałem kąpielówki na sobie. Tak miało być. :lol:
Cytat
Tak, ale to nie Radzio.
Cytat
Nie Radzio.