Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Kryanna

Tutaj, to ja mogę się tylko kompleksów nabawić  :(
Ale nic to! I tak pękam z dumy, mam już na liczniku ponad 300 km (od kupna nowego rumaka). I żadnego upadku, mimo strachu z wielkimi oczami!
Młodego od Kwaśniewskich pojazd też obejrzałam i ... ładny jest! Jakbym marzyła kiedy o samochodzie to akuratny dla mnie byłby  :lol:

Kryanna

Cytat: Kryanna w 2016-04-25, 10:12:19

Młodego od Kwaśniewskich pojazd też obejrzałam i ... ładny jest!
... ładny znaczy się: pojazd i najmłodszy Kwaśniewski - albo raczej odwrotnie!  :P

Blackend

Cytat: Anulka177 w 2016-04-24, 19:43:50
Apache Ratibořický MTB maratón 2016 mąż mój zakończył na miejscu OPEN 94 M4 18  z czasem 1h 59 min (48 km i 660m przewyższenia)
Pogoda nie rozpieszczała, 4 stopnie i lodowaty wiatr przeszkadzał jednak bardziej tym od dopingu niż zawodnikom  8) :lol:

Gratulacje dla zawodnika i przede wszystkim serwisu.  :D ;)

Anulka177

A dziękuję bardzo, tak się wymarzłam, że uważam gratulacje za całkiem zasłużone (z zimna i nudów przebiegłam sobie stadion kilka razy)  :lol:

renia

To chyba nudziłaś się bardziej niż Admin na KOCS-u...  :roll: Żeby szlo chociaż kogo w maliny wkręcić... :roll:  :lol: :wink:

Blackend

Cytat: Anulka177 w 2016-04-25, 17:50:42
A dziękuję bardzo, tak się wymarzłam, że uważam gratulacje za całkiem zasłużone (z zimna i nudów przebiegłam sobie stadion kilka razy)  :lol:

:shock:
Zwykle, to się pije herbatę...z prądem. ;)  :lol:

Anulka177

Cytat: renia w 2016-04-25, 17:53:30
To chyba nudziłaś się bardziej niż Admin na KOCS-u...  :roll: Żeby szlo chociaż kogo w maliny wkręcić... :roll:  :lol: :wink:
Czuję, że mu tego nie wybaczysz  :lol: :wink:

renia

:lol:
Zapamiętam sobie  :evil: I jak się uda, to się zrewanżuję... 8) :lol: :wink:

Anulka177

Przypuszczam, że wątpię by dał się tak wkręcić  8)

administ

renia

Ja już mam duże dzieci i zapomniałam jak to się z dziećmi postępuje... :roll:

administ

Anulka177

Dziś mój mąż brał udział w Mercedes-Benz Bike Cup Stolové hory. Trasa bardzo trudna, 61 km, przewyższenia 1718 m (garmin pokazał więcej) Wyniki nieoficjalne OPEN 55 I M4 15 miejsce. Duma mnie rozpiera  :D 8)

renia

To chyba na 2 piwa mu pozwoliłaś... :lol:
Gratulacje dla męża i dla Ciebie, bo wiadomo, że to wszystko dzięki Twojej "karmie"... :D