Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-09-25, 18:44:56
I do dziś idzie, bo usiąść ... nie ma gdzie. :D
Fakt, jak d... boli to i mięciuchny mech wydaje się tłuczonymi kamieniem :D

Radzio

Tym bardziej, że idzie dnem kamienistego strumienia. :D

RafałS

W terenie jak jest niech zobaczy kto chce. Dziś na ten przykład asfalt dobrym był wyborem. Ścieżki leśno polne już gorszym. Tyle tylko co rzucić okiem po krajobrazie milszym niż asfalt. Kwitnące już czas jakiś leszczyny podglądnąć - https://dl.dropboxusercontent.com/u/11845884/leszczyna.JPG itd.
Najgorszym zaś wyborem na dziś są drogi polne, niepozorne, tuż przed miastem, z jednej takiej wrednej nieomieszkałem skorzystać - https://dl.dropboxusercontent.com/u/11845884/b%C5%82otko.JPG  :mrgreen: . Potem było już tylko gorzej...
I znów, jak zwykle powrót w kamuflażu  8) .

Blackend

Na pierwszy rzut oka, to rowerek widzę że jest zawodowy, przystosowany do jazdy bardziej w terenie niż miejskiej.  :D

RafałS

Taki tam kompromisowy składak  :) . W teren i na ulice bo jakoś trzeba najpierw w ten teren dojechać :lol: . Tylko dziś nie było zmiłuj i boczkiem, na piechotę było koniecznością, a i tak ledwo... Rekord ubłocenia ostatecznie pobiłem.  :lol:

Blackend

Czasami dobrze jest tak umazać się oczyszczająco w błocie. ;)

Zyon

Polecam granie w pilke halowa, jest wypas na maxa  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

RafałS

Blackend

Halówki już mi się odechciało, ale za to biegam w sezonie od wiosny do jesieni.  8)
Może poszedłbym jeszcze na tenisa, ale nie mam z kim.  8)

Zyon

Biegac to ja tez sobie biegam choc nieregularnie ale to nie to samo :D
Kolega moj tez biegal i go sciagnalem na te halowke, w weekendy robil do 20 km to byl przekonany, ze kondycyjnie bedzie herosem. Nic bardziej mylnego sie okazalo  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

Fakt, po halówce doczołgałem się do domu, a po bieganiu przychodzę. ;)  :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

Gavroche

RafałS

Dynamika ruchu. Czysty bieg - schematyczny, powtarzalny. Sporty drużynowe - ruchy jak przeciwnik wymoże/pozwoli + zmiany tempa i inne nieregularności.  :)

Zyon

No w dodatku po raptem niecalych dwoch miesiaca grania na hali zapisalismy sie do corocznych halowych zawodow miejskich  :lol:
Z polowa ledwo co sie znamy, dopiero na sali sie poznalismy i dotajemy niezle becki, bo nasza taktyka to chaos  :lol:
Smiechu jest co niemiara ale przez to zostawiamy hektolitry potu, bo inni graja pilka, podaja a u nas chaotyczne ganianie za pilka  :lol:
Work Buy Consume Die

RafałS

Lepsza radosna, niezobowiązująca gonitwa niż tylu trenerów ilu zawodników.  :lol: 

Blackend

RafałS

Zyon

No kilka druzyn ma trenerow, pilnuja im zmian i ciagle wrzeszcza  :lol:
Zmiany maja na czas a u nas pare razy nawet lawki nie bylo i wyniki dwucyfrowe sa u nas norma  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die