Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Nabiał

Zaczęty przez friga, 2012-07-14, 22:19:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

:lol:
A krzem jak uzupełnia?  :roll: :wink:

MariuszM

Cytat: admin w 2014-05-19, 19:49:20
W piaskownicy  :lol:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-05-19, 19:49:20
Transdermalnie, na działce skrzyp jest chwastem :D
Ale co my gąbki szkliste jesteśmy?
http://biologiaolsztyn.blogspot.com/2012/04/prymitywne-gabki-najzdolniejszymi.html
Z tym krzemem to jest ubaw, bo w necie piszą, że jest nam niezbędny, bo znajduje się w narządach wewnętrznych, skórze i wszędzie, ale jako źródło podają otręby, skrzyp i bambus, pisząc o niskiej przyswajalności, więc co? 8)
Suplementacja :lol:

Gavroche

Radzio

A te grzyby razem wzięte, to przed czymś chronią, bo jak na przykład przed plagą jaką, to można by je do produktów śrutujących zaliczyć. O! :shock:

Jakoś ten poniedziałek trzeba przetrwać, to się wysilę. :D
Nie jestem dostatecznie przekonany, odnośnie zamiennika pleśni na wspomniane grzybki, czy to nie jest przypadkiem promocja fretka. ;)
Ja już dawno nie mam poczciwego zwierzaka i od czasu do czasu potrzebuję poczuć jak w domu samczą, korytkową skarpetą wali. To takie moje prywatne memento mori. :D :lol: :P Zaraz po jabłkach. :lol: ;)

administ

Chityna Radziu u kapeluszowych, a pleśnie - penicylina, albo inne antybiotyczne paskudztwo, ale jak kto lubi, to czemu nie?  :roll: :D

Radzio

O! Teraz tak .... ;) Teraz tak zostanie. :D
A genetyka i tak będzie najważniejszą z nauk ... . ;) :lol:

administ

Ale na serach pleśniowych, to się nie wyznaję tak dobrze, więc mogę się mylić!  :wink:
Oj, ta specjalizacja...  :?

Gavroche

Cytat: admin w 2014-05-19, 21:10:20
Chityna Radziu u kapeluszowych, a pleśnie - penicylina, albo inne antybiotyczne paskudztwo, ale jak kto lubi, to czemu nie?  :roll: :D
http://pogromcymitowmedycznych.pl/myth/117/serki-pleśniowe-są-niezdrowe/

Radzio

Cytat: admin w 2014-05-19, 21:27:05
Ale na serach pleśniowych, to się nie wyznaję tak dobrze, więc mogę się mylić!  :wink:
Oj, ta specjalizacja...  :?

Szefu mój, rzetelną wiedzę wszak przekazujesz i już. :D ;)
Jak będziesz chciał się kiedykolwiek ostrzyc, to taką właśnie aurę nad Tobą rozpostarłem, czy to się komuś podoba, czy nie. ;) ;) ;)
Ja nikomu śruty nie żałuję, w myśl obiecującej sentencji: "żyj i daj żyć innym", bo każdy ma prawo do swojego memento. ;) :lol:
Tak, jak ja mam prawo się wyspać po pracowitych dniach i już. :D :lol:

Zyon

mleko jest pełnowartościowym pokarmem dla cieląt (x100)  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Masło też jest dla cieląt, tak bynajmniej twierdzi niejaki "vvv" z dobrychdzieci.pl

Zyon

Maslo jako skondensowany pokarm dla cielat to tylko z fasolka! I raz w tygodniu przed dniem postu!
Work Buy Consume Die

Gavroche

Tak i kawa posłodzona, ale lekko :lol:

administ

I chleba do woli na gluten!  8)

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-05-22, 10:08:43
Tak i kawa posłodzona, ale lekko :lol:
No to jest hit tygodnia, od tego tylko kroczek do slodzonej, a potem slodzonych napoi i innych takich. To znak, ze silna wola kruszeje.
A potem nalgle sie odkrywa 3 faldy pod broda i brzuszysko. Ale jezeli jest to kanon jakiejs nowej NGD to czemu nie........
Work Buy Consume Die

renia

Jak nie przestaniecie o glutenie pisać, to wstawię zdjęcie na "temat"... 8) :mrgreen:

administ

Tego coolesia?  :shock:
To lepiej już nic o tym glutenie...  :?