Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Zyon

No kurde bele wlazlem na wage i sam nie wiem co myslec  :shock:
Work Buy Consume Die

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-06-18, 13:42:42
Cytat: Zyon w 2013-06-18, 13:23:26
no to teraz sie pomyl o 20 hehehe
Jutro ciągi, to spróbuję :lol:
Dodaj również dodatkowe 20g białka, nich będzie moc i siła ;) :D

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-06-18, 17:58:28
Ale że za dużo czy za mało?
Jak za dużo to się rozbiera, jak mało to walnij cisowiankę 1,25 :lol:

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-06-18, 17:59:59
Cytat: Gavroche w 2013-06-18, 13:42:42
Cytat: Zyon w 2013-06-18, 13:23:26
no to teraz sie pomyl o 20 hehehe
Jutro ciągi, to spróbuję :lol:
Dodaj również dodatkowe 20g białka, nich będzie moc i siła ;) :D
Ale to koniecznie z mięsa mięśniowego musi być :D

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-06-18, 18:02:28
Ale że za dużo czy za mało?
Jak za dużo to się rozbiera, jak mało to walnij cisowiankę 1,25 :lol:
Sporo jak na mnie  :shock: . I nie to ze sie zapaslem, bo chyba nigdy nie wygladalem lepiej. Ale mimo wszystko wszystkie moje ulubione spodnie takie bardziej ciasnawe teraz zrobily sie jescze bardziej, nie wiem czy udach i w pasie mi paradoklasnie nie przybylo. Moze przedobrzylem? Samemu trudno sie oceniach ale niektore dziewczyny z pracy mowia mi, ze "kawal byka sie z ciebie zrobil" wiec moze miesa nabralem?
Work Buy Consume Die

Blackend

Ostatnio jak wlazłem i mi wyszło, że mam 10kg wiecej, to aż nie mogłem uwierzyć  :shock:
Ale w końcu pogodziłem się z faktem, że to ani chybi mięśnie tyle ważą, bo tak ogólnie to nie było za bardzo po mnie tej wagi widać  :D
Niestety moja szanowna żona jednak się z tym nie pogodziła kręcąc (a nawet trzepocząc) energicznie głową z wyraźną miną dezaprobaty i bez wiary w oczach  :shock: ;) Chcąc nie chcąc (ale nie żeby mnie tam zaraz taka ciekawość zżerała) zważyłem gdzie indziej i... nie jestem już Pudzianem!  :(  :lol:

chill

Cytat: Zyon...niektore dziewczyny z pracy mowia mi, ze "kawal byka sie z ciebie zrobil" wiec moze miesa nabralem?

No to ciesz o rzesz w mordę jeża w końcu  :lol: 

BTW taki podobny do Bruce'a ;)  ( tenisista  :?  :lol:) Somdev Devvarman : http://www.thehindu.com/sport/tennis/enjoy-your-workouts/article1083293.ece

Gavroche

Ja to włażę na wagę, jak mi lustro mówi, że chudnę.
Tera ważę 94 kg i ocieram się już o swoją maksymalną wagę.
Nigdy nie ważyłem więcej niż 95, natomiast od 90-95 poruszam się dość łatwo, zależy jaki akcent treningowy kładę.
Nigdy nie przyszło mi do głowy by się "słuchać" wagi lub ubrań.
Mięso musi ważyć i kropka.
Wiele osób się dziwi jak wytrenowane 90+ może niepozornie wyglądać, bo jak wygląda niewytrenowane każdy wie :lol:
Eugene Sandow na tych niedawnych zdjęciach tutaj ważył koło 95 kg, to bardzo mało jak na siłacza.
W obiegowej opinii 100 kg to musi mieć grubas lub dwumetrowiec, a tu zaskoczka...
Ja bym się nie przejmował wagą, panowie, gęsto utkani jesteście ot co, taki fundament przyda się na stare lata kiedy to, jak powiedział Admin pora się zwijać i tracić gęstość.

chill

Cytat: Gavrochetaki fundament przyda się na stare lata kiedy to, jak powiedział Admin pora się zwijać i tracić gęstość.
Ty tojestes szczery ...  ;) eee tam , wtedy będziemy piłowac ultramaratony  :lol: :lol: :lol:

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-06-18, 18:53:20
Ja bym się nie przejmował wagą, panowie, gęsto utkani jesteście ot co, taki fundament przyda się na stare lata kiedy to, jak powiedział Admin pora się zwijać i tracić gęstość.
Ta są te zapasy prawdopodobnie,choć podobno lepiej czerpać "zapasy na zimę" z otoczenia -większe korzyści,dłużej pozyjesz?  :)

Gavroche

Cytat: chill w 2013-06-18, 19:01:30
Cytat: Gavrochetaki fundament przyda się na stare lata kiedy to, jak powiedział Admin pora się zwijać i tracić gęstość.
Ty tojestes szczery ...  ;) eee tam , wtedy będziemy piłowac ultramaratony  :lol: :lol: :lol:
Stawiam dolary przeciwko orzechom, że mam gęściejsze kości i mniejsze serce od przeciętnego gryzipiórka w moim wieku.

Dasna

Gavroche we wtorek, we Lwowie trochę rozglądałam się za girią i.... kicha. Ne maje. :( Nie szukałam specjalnie tylko tak przy okazji. Może jeszcze gdzieś mi się "rzucą na oczy". :wink:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-06-20, 07:10:43
Gavroche we wtorek, we Lwowie trochę rozglądałam się za girią i.... kicha. Ne maje. :( Nie szukałam specjalnie tylko tak przy okazji. Może jeszcze gdzieś mi się "rzucą na oczy". :wink:
Pamiętasz?! :shock:
Nieźle  :D
Przejadę się jesienią na Białoruś, to sam luknę.
Kupiłbym kilka, takich prawdziwych, chropowatych, z duszą.
Teraz u nas same takie śliczniutkie z metką znanego producenta lub koślawce z dziwnego stopu...

Dasna

Cytat: Gavroche w 2013-06-20, 07:15:16
Cytat: Dasna w 2013-06-20, 07:10:43
Pamiętasz?! :shock:
Nieźle  :D
Przejadę się jesienią na Białoruś, to sam luknę.
Kupiłbym kilka, takich prawdziwych, chropowatych, z duszą.
Teraz u nas same takie śliczniutkie z metką znanego producenta lub koślawce z dziwnego stopu...

Pamiętam. :wink:

administ

Gavroche

Cytat: admin w 2013-06-20, 07:32:56
Trzeba się pytać "dzwonki są?".  :wink:
Można być źle zrozumianym :lol:

Zyon

ja od poprzedniego tygodnia dzwonkuje rano. metode, ktora obralem to na rozgrzewke swing a potem 5-6x podwojny C&J/P i sumoDL. i nic wiecej.
w c&j/p zmieniam ciagle zakres w seriach 5-6 i powtorzenia od 5 zaczalem i w gore ale tak zeby z kazdym treningiem dochodzil jeden rep wiecej w sumie wszystkich powtorzen.
Work Buy Consume Die

administ

Zyon

Work Buy Consume Die