Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-09-24, 15:32:22
Wazne, ze laski pewnie na to leca  :lol:
Wiadomo.
Twardziel jest, olej wstrzykiwać w mięso i z takim stanem zapalnym chodzić?!
Jak Bruce Lee :lol:

Gavroche

Zyon

No fajne. Oni chyba kolkkami gimnastycznymi tez handluja
Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

Pan buk kulturystow nierychliwy ale sprawiedliwy, co sie odwlecze to nie uciecze :D

Dzien beztreningowy sobie zaplanowalem a tu wieczorem do pomocy przy przeprowadzce mnie zawezwali.
No polazlem, szafy, biurka i takie tam a na sam koniec wyzwanie w postaci starego pianina :D

No, mowia tu bedzie zagwozdka, 4 chlopa sie przymierza a ja patrze a tu z tylu uchwyty sa, to wzialem z jednej strony i mam zamiar dzwigac.
Nie ruszaj mowia ale dzwiglem i mowie dzwigajta hehe, Zrobilem martwy podnioslem a potem spacer farmera 20 metrow hehe a z drugiej 3 chlopa sapalo i wzdychalo :D
Ciotka oczy wybaluszyla i mowi, nie wiedzialem, zes tay taki silny, nie wygladasz  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-09-25, 20:34:22
Pan buk kulturystow nierychliwy ale sprawiedliwy, co sie odwlecze to nie uciecze :D

Dzien beztreningowy sobie zaplanowalem a tu wieczorem do pomocy przy przeprowadzce mnie zawezwali.
No polazlem, szafy, biurka i takie tam a na sam koniec wyzwanie w postaci starego pianina :D

No, mowia tu bedzie zagwozdka, 4 chlopa sie przymierza a ja patrze a tu z tylu uchwyty sa, to wzialem z jednej strony i mam zamiar dzwigac.
Nie ruszaj mowia ale dzwiglem i mowie dzwigajta hehe, Zrobilem martwy podnioslem a potem spacer farmera 20 metrow hehe a z drugiej 3 chlopa sapalo i wzdychalo :D
Ciotka oczy wybaluszyla i mowi, nie wiedzialem, zes tay taki silny, nie wygladasz  :lol: :lol: :lol:
Ot, siła funkcjonalna.
I umiejętność podejścia do bryły z odpowiedniej strony :lol:
Swoją drogą praca ze dwa razy w tygodniu w firmie przeprowadzkowej, super!

Zyon

No, widzialem, jak koles pisal, ze jak dorabial jako listonosz gdzies w zakopanem to mial najwieksze progresy  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-09-25, 21:12:00
No, widzialem, jak koles pisal, ze jak dorabial jako listonosz gdzies w zakopanem to mial najwieksze progresy  :lol:
Jak marsze z kamizelką :lol:

Zyon

Ja od paru dni robie sobie wieczorami Trifecte. Nie jest latwe pieronstwo, te skrety  :lol: Ale fajnie odpreza
http://www.youtube.com/watch?v=S4feVupBxRs
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-09-25, 21:33:19
Ja od paru dni robie sobie wieczorami Trifecte. Nie jest latwe pieronstwo, te skrety  :lol: Ale fajnie odpreza
http://www.youtube.com/watch?v=S4feVupBxRs
A długo tak?
Oczy nie wypadną?

chill

O to już niektórzy video piłuja , niezle , na prawde fajnie robi .. działam tak juz z kilka miesięcy , dodaje jeszcze rozciąganie moich gruszkowatych przywodzicieli , odwodzicieli i jest git .... Więcej mi nie trza ...

MariuszM

Panowie , co wy na to http://www.bodybuilding.com/fun/images/2011/control-your-cortisol_a2.jpg  :shock: respect
Jakieś dziwne mięśnie brzucha,ale co tam. Cytując klasyka: Szarpałbym (ciężary oczywiście) jak Reksio boczek ;)

Zyon

Work Buy Consume Die

MariuszM

administ

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-09-26, 19:59:34
Panowie , co wy na to http://www.bodybuilding.com/fun/images/2011/control-your-cortisol_a2.jpg  :shock: respect
Jakieś dziwne mięśnie brzucha,ale co tam. Cytując klasyka: Szarpałbym (ciężary oczywiście) jak Reksio boczek ;)
Ma taki brzuch, bo wyłączyła proste brzucha.
Lubię takie umięśnione kobiety, ale raczej po sezonie, jak podpłyną wodą i złapią tłuszczyku.
Była taka małolata od crossfitu, coś w tę mańkę.

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-09-26, 20:07:32
Ma taki brzuch, bo wyłączyła proste brzucha.
Martwego nie robiła..... ?:D

MariuszM

Cytat: admin w 2013-09-26, 20:04:38
A może ona w ciąży jest?  :wink:
Małego Alienka nosi w sobie :D Takiego tyci,tyci :D