Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Gwidon

sam widzisz admin, na tym forum tylko szydza z czlowieka, ci ktorzy sie tu udzielali wartosciowo juz juz dawno sobie poszli nie widzac dalej sensu, nawet adampio juz tu nie zaglada

Zyon

No jak nie, dzisiaj byl, pare dni temu cos pisal
Work Buy Consume Die

Radzio

Cytat: Gwidon w 2013-02-04, 14:08:20
sam widzisz admin, na tym forum tylko szydza z czlowieka, ci ktorzy sie tu udzielali wartosciowo juz juz dawno sobie poszli nie widzac dalej sensu, nawet adampio juz tu nie zaglada

Ty też na "tamtym brzegu"?  :(  Pewnie dobrze Ci tak. :D ;) Żartuję w Twoim stylu- powinieneś być zadowolony. :P

Gwidon

Cytat: admin w 2013-02-04, 13:41:56
Cytat: Gwidon w 2013-02-04, 13:30:41
wg. mnie powinno byc więcej...

Poinformować - http://optymalni.org.pl/index.php?dzial=category&id=31&seo=kontakt
Będą pieniądze z 1%, będzie więcej...  :D

1% podatku i jalmuzne to kazdy by chcial, a robic to nie ma komu :(  na OSO juz 8 miesiac nie mozna pobrac miesiecznika optymalnych na sms i nie na komu tego uruchomic ponownie, a moze za malo siana z tego jest?  :D 8)

renia

Dlaczego jesteś Gwidon taki zgryźliwy. Najłatwiej to innym coś zarzucać, a trudniej coś od siebie wymagać. Co Ty robisz dla dobra innych i dla propagowania DO?

administ

Taki typ: wypruj dla mnie flaki, a jak już nic z ciebie nie będzie, to w nagrodę dostaniesz kopa w kufer...   :(
I jeszcze pretensje nie tam gdzie trzeba!  :?

Zyon

To ten miesiecznik mozna w pdf sobie smsem kupic?
Work Buy Consume Die

renia

W pdf można, ale nie wiem czy SMS-em... :?

Zyon

Jak w pdf to sobie sprawdze na probe hehe
Work Buy Consume Die

Blackend

Polecam, ja tak ściągam i jestem zadowolony  :D

Zyon

Ale platnosc przelewem najpierw?
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: Blackend w 2013-02-05, 13:04:23
Polecam, ja tak ściągam i jestem zadowolony  :D

No jak?
Przecież ponoć nie działa!  :?

Blackend

Bo trzeba mieć "optymalny" telefon, system to rozpoznaje ;)

Blackend

Cytat: Zyon w 2013-02-05, 13:07:44
Ale platnosc przelewem najpierw?

Nie - to jest płatność smsem - otrzymujesz kod i ściągasz  :D

Zyon

Aha, to wyprobuje ten system, poszukam na stronie,
Work Buy Consume Die

administ

Naprawdę?
Bo to już ósmy miesiąc niektórzy ściągnąć NIE MOGĄ!  :shock:
Bo widocznie robić nie ma komu!  :wink:

renia

Bo niektórzy to tylko na siebie nieszczęścia potrafią ściągnąć... :?

renia

Następny termin spotkania Optymalnych w Gdyni to 03.03.13. :D
Tak jak poprzednio w coffee time vis-a-vis Dworca Głównego; ul. Starowiejska 56 godz. 14:00.
Tym razem cała kawiarnia będzie zarezerwowana tylko dla nas i stoliki będą ustawione w koło - tak, że będziemy mieli możliwość rozmawiania każdy - z każdym.
Znowu będą dla nas przygotowane serniczki optymalne według przepisu dr Kwaśniewskiego. 
Jest możliwe (o ile nie zakłócą tego jakieś ważne spawy, czy przyjazdy kuracjuszy), że Państwo Suchowieccy też na nie przybędą. Pani Hania Suchowiecka - jako Starszy Doradca Żywieniowy - będzie dla nas wspaniałym wsparciem w dyskusji. Pan Suchowiecki, mając co najmniej kilkunastoletnią praktykę w prowadzeniu Arkadii Zdrowia, również może udzielić nam wielu cennych rad. Ale najważniejsze jest to abyśmy spotkali się, porozmawiali w swoim towarzystwie i dobrze się przy tym bawili. Dobry humor jest najważniejszy i jednocześnie jest on ważnym wyznacznikiem zdrowia.
Zapraszam wszystkich sympatyków Żywienia Optymalnego.
Regina Ciereszko
tel. 791 265 156

renia

Chyba powinnam zmienić tytuł wątku... :roll: :lol: