Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Blade - dziennik treningowy

Zaczęty przez Blade, 2013-01-10, 10:40:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Radzio

I bądź tu samotny... w stadzie. :D
To nie jest takie proste. ;)

Blade

dzień dobry :)

dzisiaj nowy człowiek - wczoraj 9 km biegiem, wymrażanie i dzisiaj nówka sztuka ;)

http://kalistenikapolska.pl/topic/6212-walka-z-kontuzjami/ - leczenie kontuzji przez ruch? złapałem się, że ostatnio to u mnie idealnie działa. Skądinąd zacząłem robić skazanego od początku, tak żeby popracować nad podstawami. Dzisiaj rano na przykład mostek krótki 3 x 50. Potem na rower i do pracy :)

Zyon

Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-11-12, 10:38:13
3 serie po 50 powtorzen?
zaczynam "od dołu" ;) a to jest minimum do przejścia krok wyżej. więc testowo sprawdzam wydolność :)

Zyon

150 mostkow, no imho wyczyn  :shock: Ja robie 4x16 teraz i jest ciezko w ostatniej serii
Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-11-12, 11:04:32
150 mostkow, no imho wyczyn  :shock: Ja robie 4x16 teraz i jest ciezko w ostatniej serii
ale to te krótkie mostki, te najpierwsze ;) więc żaden wyczyn

Dasna

Kalistenika , ta strona bardzo mi si podoba. I ćwiczę raczkowanie. Co za świetne ćwiczenie. :D

Zyon

Zeszla na psy i zrobil sie syf. Porad Luko nie bralbym zbytnio na serio, facet nie dokonal niczego, z jego opowiesci to wynika, ze superheros a na yt nie wrzucil zadnego wyczynu tylko takie banaly jak syczenie przy spinaniu brzucha  :lol: Taka krowa co duzo ryczy ale malo mleka daje (znaczy sie skonensowanego pokarmu cielat)
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: Dasna w 2013-11-12, 11:16:54
Kalistenika ,

Ale u kobiet piękno nie idzie w parze z "siłom i godnościom ..."  :wink:  :?

Dasna

Ale raczkowanie jest super. Będę je ćwiczyła. :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2013-11-12, 11:20:01
Cytat: Dasna w 2013-11-12, 11:16:54
Kalistenika ,

Ale u kobiet piękno nie idzie w parze z "siłom i godnościom ..."  :wink:  :?
Eeeee, schematy. :? :lol:

Dasna

Cytat: Zyon w 2013-11-12, 11:19:04
Zeszla na psy i zrobil sie syf. Porad Luko nie bralbym zbytnio na serio, facet nie dokonal niczego, z jego opowiesci to wynika, ze superheros a na yt nie wrzucil zadnego wyczynu tylko takie banaly jak syczenie przy spinaniu brzucha  :lol: Taka krowa co duzo ryczy ale malo mleka daje (znaczy sie skonensowanego pokarmu cielat)
Luko, nie Luko, Dasna swój rozum ma. :lol:

Dasna

Cytat: Dasna w 2013-11-12, 11:23:59
Aha, posyczeć tyż piknie. :lol: :lol:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-11-12, 11:23:59
:lol:

Blade

kurde, opuściłem się ostatnio, ale zajęć za dużo

w każdym razie - żyję, trenuję, odżywiam się, takie tam ;)

tylko zajęć sporo, więc nie pozostaje czasu na pisanie w tym tygodniu. Podsumuję go w piątek

Gavroche

Cytat: Blade w 2013-11-19, 13:34:06

tylko zajęć sporo, więc nie pozostaje czasu na pisanie w tym tygodniu. Podsumuję go w piątek
Trzymam Cię za słowo.

Blade

Cytat: Gavroche w 2013-11-19, 13:47:47
Cytat: Blade w 2013-11-19, 13:34:06

Trzymam Cię za słowo.

dalej urwanie głowy, ale Gavro obiecałem, więc jest :)

codziennie około 20 km rowerem do pracy i z powrotem
cały czas mam kłopoty z tyłkiem,;) znaczy z tym mięśniem, co sie gluteus zowie czy cuś ;) piłka, odstawienie biegania - chociaż nie wiem, czy to się z tym wiąże, mam wrażenie, że to jednak nerwy wychodzą. generalnie waga powoli spada, chociaż białko podwyższyłem, lepiej się czuję po tym. Wydolność rośnie. Z siłki głównie kalistenika i trochę kettli co drugi dzień. Udało mi się jeden basen zaliczyć, i też widać, że wydolność tlenowa inna, lepsza. Przy tej ilości fizycznych tematów czułem się źle na niskim białku. Teraz kręcę się w okolicach 100-120 g.

Ogólnie z treningiem idę w kierunku Mckenziego - czyli dwa sprinty w tygodniu, i jedno długie wybieganie na weekend. Dochodzą jeszcze trzy treningi typu crossfit, w sumie tez bardzie kalistenika niz żelastwo. Muszę robić cos, co jest krótkie, doba coraz mniej  czasu ma. mam nadzieję, że wykroję cZas na dwa baseny w tygodniu

i pracuję nad łbem ;)

idzie ku dobremu :)

Gavroche

Mówią na mieście, że się starzejesz :D
Najlepszego z okazji urodzin!
Jak na starszaka to sporo ruchu masz :D
Trzymaj się chłopie 8)

Blade

Cytat: Gavroche w 2013-11-22, 14:53:59
Mówią na mieście, że się starzejesz :D
Najlepszego z okazji urodzin!
Jak na starszaka to sporo ruchu masz :D
Trzymaj się chłopie 8)

to w poniedziałek dopiero - ale dziękuję :) rzeczywiście, trochę odstaję od rówieśników ;)