Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Bol brzucha

Zaczęty przez kasara1991, 2013-01-12, 19:13:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

RG

Martwie się zdrowiem Polaków i tak cały czas kombinuje na kogo możnaby liczyć z tych co są przy korycie :D Dlatego pomyślałem o tej partii :)

administ

Wystarczy założyć Partię Kierowców, dzięki fotoradarom wygra w cuglach następne wybory.  :D

RG

Dokładnie... ci co są dzisiaj przy korycie pojechali już centralnie a w tym roku znowu szykują kolejne uderzenie po kieszeni, podobno mają wprowadzić podatek od deszczu...

Ja już zacząłem jeździć zgodnie z przepisami, ciągnę do dozwolonej prędkości, później włączam tempomat i tak sobie jadę prawym pasem :D Zauważyłem, że dość dużo ludzi robi to samo, znaczy się zaczyna jeździć przepisowo :D

Chyba nie zarobią tyle ile zamierzali ale jeszcze im zostanie jazda na czerwonym świetle, pasy bezpieczeństwa, światła, opony zimowe/letnie, rozmowy przez telefon i złe parkowanie... także pewnie część zagrabią od obywateli...

administ

Można jeździć bocznymi drogami. Tam dalej obowiązuje zasada "ile fabryka dała"...  :wink:
Jeździ się dużo przyjemniej, bo jest jak na odcinkach specjalnych Rajdowych Mistrzostw Europy...  :lol:

renia

Cytat: RG w 2013-01-13, 09:55:30
....złe parkowanie... także pewnie część zagrabią od obywateli...

Często parkingu nie ma (np. u nas przed pocztą) i mandaty lepią... :?

renia

Od tych mandatów to można bólu brzucha dostać... :? (żeby nie było, że off-top 8) :lol:)

RG

Ja się już nauczyłem, wychodzę z domu 30 minut wcześniej i przestałem się spieszyć :)

W ogóle na diecie doktora Kwaśniewskiego przestało mi się śpieszyć, żyję sobie spokojnie bez gonitwy :)

Renia, ja jak mam gdzieś jechać gdzie nie ma miejsc parkingowych to jeżdże w kółko kilka razy aż się coś zwolni i zgodnie z przepisami da się zaparkować jak najbliżej :D Czyli dbam o swoje zdrowi, o szanowanie prawa ale jak to się ma do ludzkości skoro wypala się dużo spalin w powietrze... przekleństwo "obyś żył w ciekawych czasach" spełnia się :D

renia

W sumie dobrze i nie dobrze...inni też tak robią i powstają korki. Ja lubię płatne parkingi, tam na ogól są miejsca wolne...Niektórzy zostawiają samochód kilometr dalej, żeby 2 zł zaoszczędzić, ale na papierosy mają... 8)

RG

Ja mam problem z poruszaniem się, 460 kroków i stop na 5 -10 minut co przy zimie jak bym musiał przejść z 900 kroków to stopy odpadły by mi z zimna... dlatego nawet jak godzina parkingowa kosztuje 5 pln to niestety płacę i parkuję jak najbliżej...

Dzisiaj tyle się mówi o pomocy państwa dla osób kalekich ale w realu jakoś tej pomocy nie widać w pokonywaniu barier architektonicznych.

Teresa Stachurska

RG, jeśli to problemy krążeniowe to pomóc mogą prądy selektywne. Ja stałam już w okolicy 20 kroków, a w wiatr i/lub mróz jeszcze bliżej. I B : T : W pilnować, bo to podstawa.

RG

Cytat: Teresa Stachurska w 2013-01-13, 14:37:49
RG, jeśli to problemy krążeniowe to pomóc mogą prądy selektywne. Ja stałam już w okolicy 20 kroków, a w wiatr i/lub mróz jeszcze bliżej. I B : T : W pilnować, bo to podstawa.

Wiem, na razie chcę zrobić porządek z bólem kostki (stawu skokowego), zrobię RTG i USG i wezmę opinię lekarza i wtedy z kompletem dokumentów zapiszę się do optymalnego lekarza :)

Jak już pisałem, dałem sobie 2 lub 3 lata na wyjście z tego, więc powoli i aby do przodu :)

Teresa Stachurska

Trzymam kciuki :) 

RG

Teresa Stachurska

gniewko

Cytat: MariuszM w 2013-01-12, 21:06:10
Są tacy, którym szkodzi  :shock: (nie)myślenie  :lol: :lol:

Może ktoś tego pseudomądralę zabrać z Forum?
Przeczytałem wiele jego postów i w każdym jest zgryźliwy. Musisz się dowartościowywać cudzym kosztem?

Radzio

Moim skromnym zdaniem- nie może. :D
MariuszM pełni bowiem ważną rolę "punktu odniesienia", ponieważ w gniewie może niekiedy wydawać się zgryźliwy, natomiast gdy ktoś ochłonie, być może równie młody, wtedy okazać się może, że MM to fajny kumpel jest. ;) :)
A to przecież dziecko jeszcze i chociażby z tego powodu należy na niego zwrócić uwagę, a przynajmniej łypnąć okiem. :D

MariuszM

Podobno kobiety/dziewczęta :) posiadają "dziwny dar", potrafią przyciągać,więc może zabiorę się kiedyś w tę i we w tę...  :lol: :lol:

Gavroche

Cytat: gniewko w 2013-02-04, 03:06:51
Cytat: MariuszM w 2013-01-12, 21:06:10
Są tacy, którym szkodzi  :shock: (nie)myślenie  :lol: :lol:

Może ktoś tego pseudomądralę zabrać z Forum?
Przeczytałem wiele jego postów i w każdym jest zgryźliwy. Musisz się dowartościowywać cudzym kosztem?
Błąd w ocenie.
Pilota np. może kosztować życie :D

Radzio

Cytat: MariuszM w 2013-02-04, 19:42:55
Podobno kobiety/dziewczęta :) posiadają "dziwny dar", potrafią przyciągać,więc może zabiorę się kiedyś w tę i we w tę...  :lol: :lol:

Wolność "Tomku" w ... "dziwnym darze". ;) :lol:

MariuszM

Nie sądziłem,że mogę takie "gorące" emocje wzbudzać.  :twisted:   :lol: I to przez "drut" he he
http://www.youtube.com/watch?v=39YUXIKrOFk