Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: madre w 2018-07-08, 10:13:20
że biało-czerwoni przegrali z czarnymi w karniakach.

To Polacy przegrali z Polakami?  :shock:  :( ;)

madre

Ja ani słowa nie pisałem o Polakach, tylko o kolorach spodenek i koszulek zawodników.  :lol:
Wynik walki plemiennej między Polakami jeszcze nie został rozstrzygnięty. Ma ta bijatyka trwa mać dalej.  8)  :?

administ

A bo pewnie młodzi polscy patrioci nie pamiętają, że czarne, czarno-białe, błękitne, czerwone, czerwono-białe i teraz w modzie biało-czerwone kombinacje - to polskie barwy strojów piłkarskich.  8)
Więc jak się za barwy strojów podstawi narodowość, to wychodzi czarno na białym, że Polacy!  ;)

renia

Jak czarno na białym? :roll: Jak czarne nie jest czarnym, a białe nie jest białym... 8) :lol:

administ

:lol:
Jasne, jasne... ;)

renia

Wszystko się wyjaśni... :roll: jutro... :lol:

administ

Jasne, bo jutro też jest dzień... ;)

administ

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/kuriozalna-sytuacja-szpakowski-zaatakowany-przez-polityka-pis-wyleci/ar-AAzMhcv?ocid=spartanntp - proszę bardzo! Zdrajca Polski i Polaków, bo za bardzo kibicował...  :shock:  :lol:
Przecież każdy pisowski patriota-kibic wie, że nie ma większej radości, jak przegrana Ruskich zawsze, wszędzie i w każdej dziedzinie!  8)

Blackend

Typowa kartoflana mentalność realizująca kolejny ważny program ściernisko+.  8)

administ

:?
... i Panie Boże, żeby sąsiadom się wiodło jak najgorzej... ;)

administ

Dziś się kibicuje... :roll:
W zasadzie nie ma komu dziś kibicować, bo obie drużyny są stąd, Francja - spoko, Belgia - też spoko!
Czyli bez emocji - czysty doping za gorszym, a niech wygra... ;)

Blackend

Właściwie jedna i druga drużyna to międzynarodowe środowisko, więc obojętnie która wygra. ;)

vvv

Żaden z półfinalistów nie wykazuje się jakimś błogosławionym wpływem na arenę międzynarodową, ale prywatnie znam porządnych ludzi z Francji więc ...

53zł płacą za 20zł na Francja-mistrzem.

Z tym, że jak nie kupię zakładu to wygrają Francuzi,
a jak kupię to wygra Anglia i powinni mi za to odpalić 1M$.

:mrgreen:

vvv

Szklana kula, też orzekła, że Francja.
hmm hmm hmm

Coś w końcu muszę trafić.
8)

administ

Ostrożnie, bo Belgowie zrobili bardzo dobre wrażenie od pierwszego meczu i w każdym kolejnym na tym turnieju!  8)
Dziś się rozstrzygnie!  :lol:

vvv

Cytat: admin w 2018-07-10, 17:24:04
Dziś się rozstrzygnie!  :lol:
Całościowo, albo połowicznie, dla dobrostanu szklanej kuli oby połowicznie.
:shock: :wink:

administ

Jeszcze godzinka!  :D
Francja - dobra, ale Belgia też dobra...
Nie wiadono komu kibicować, no chyba, że sie postawiło kasiorkę na którąś z drużyn... ;)  :lol:

vvv

Sedno zdążyło.
:roll: :wink:

administ

Francja dobra, ale ja bym postawił na Belgię... ;)
Jeszcze 45min.  :D

Ukko

Cytat: admin w 2018-07-10, 08:03:07
Dziś się kibicuje... :roll:
W zasadzie nie ma komu dziś kibicować, bo obie drużyny są stąd, Francja - spoko, Belgia - też spoko!
Czyli bez emocji - czysty doping za gorszym, a niech wygra... ;)
Mam podobnie, może trochę bardziej Belgia, ale w sumie to zależy która drużyna strzeli pierwsza bramkę, to się będzie kibicowało, żeby ta druga odrobiła. :)