Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

WojciechS

Bardzo ciekawe!.

Gwidon

Polska -Dania 27-26  w pilce recznej, to byl nokaut, adampio pewno zalamany siedzi i placze  :lol:,ogladacie?

Gwidon

a Aga idzie dalej u Kangura 8)

Radzio

Nasi najlepsi uprawiający sporty zimowe w tym sezonie celują w Kryształowe Kule.
To wyróżnienie należy się za wysoki poziom wyszkolenia zawodnika przez cały sezon. Dobrze celują!

Radzio

Nie znam się na tym, ale z ATP nie ma żartów. Szkoda. :( Chyba, że "...Nigdy nie wiadomo co przyniesie jutro...". :D
http://sport.tvp.pl/inne/zimowe/biegi-narciarskie/puchar-swiata/aktualnosci/justyna-czula-sie-jak-krowa-na-lodzie/6555626

Dasna

Dzisiaj o 22.30 jest pojedynek Witalija Kliczko z Dereckiem Chisora. Mam nadzieję , że Witalij spierze mu siedzenie za ten skandaliczny policzek. Przekaz na żywo o 22.30 na kanale Inter na Ukrainie. W Polsce to nie wiem.

A w Doha Radwańska gra z Azarenka , która jak zwykle wyje niemiłosiernie.  :(

Dasna

Chamstwo. Witalij i Wołodymir są ludźmi wysokiej kultury. Słuchałam nieraz ich wypowiedzi na Ukrainie i w zagranicznych programach transmitowanych na Ukrainie. Są pewni siebie , bo są najlepsi, ale nie oznacza to zadufania w sobie.Są ludźmi wykształconymi, mówiącymi biegle po niemiecku i angielsku.

Dasna

Radwańska przegrała z Azarenką  :(

Blackend

Cytat: Dasna w 2012-02-18, 18:28:22
Przekaz na żywo o 22.30 na kanale Inter na Ukrainie. W Polsce to nie wiem.

PolsatSport wykupił transmisję.

renia

Cytat: Dasna w 2012-02-18, 19:13:14
Chamstwo. Witalij i Wołodymir są ludźmi wysokiej kultury. Słuchałam nieraz ich wypowiedzi na Ukrainie i w zagranicznych programach transmitowanych na Ukrainie. Są pewni siebie , bo są najlepsi, ale nie oznacza to zadufania w sobie.Są ludźmi wykształconymi, mówiącymi biegle po niemiecku i angielsku.

I takich ludzi się ceni... :D

Gwidon

Wczoraj Chisora zachowal sie przy wadze mowiac,, po boksersku,, jak kobieta-nie obrazajac bron boze kobiet, dzis Witalij odpowie mu w ringu po mesku i sportowo 8)

Blackend

Kibicuje Kliczce - sportowo się zachował podczas wrocławskiej gali, gdzie walka (jednostronna) mogła się zakończyć ciężkim nokautem Górala.

Radzio

Cytat: Gwidon w 2012-02-18, 20:44:18
..., jak kobieta-nie obrazajac bron boze kobiet, ...

Tak się  nie da!  :)  To jest- dla Kobiet- obraźliwe porównanie w każdej postaci.  8)

Zapożyczyłem Twojego zwrotu i tylko dlatego nie dostałem w pysk, że byłem ... kierowcą.  :lol: :lol: ;)

Radzio

25 minut meczu i nic. ;) :D

renia

Będzie 2:1 dla Polski... 8) :lol:

Radzio

Możliwe, ale na pewno nie w pierwszej połowie. :D

renia

Mecze nigdy nie obstawia się na połowy, tylko na całe... :P

RafałS

A zależy od bukmachera. ;-)