Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Zasłużyliście na odpoczynek... 8)

administ

Ciężko było przez te ostatnie dwa tygodnie!  :?

renia

I to w dodatku krótko po Euro... :? Nawet dobrze nie zdążyliście oddechu złapać... :?

administ

Tak było...  8)

renia

Ale będziecie mieli co wspominać... :roll: wnukom opowiadać... :D

MariuszM

Ja dziś na swoim wilocipedzie 16 letnim, po przejściach, uskuteczniłem ok 50km- pogoda dopisała
Teraz czarny sport pozostaje po 19 :P

renia

Cytat: admin w 2012-08-12, 18:37:50
Tak było... 8)

W końcu takie igrzyska i medale to nie jest jakiś tam drobiazg... 8) :lol:

renia

Cytat: MariuszM w 2012-08-12, 18:41:46
Ja dziś na swoim wilocipedzie 16 letnim, po przejściach, uskuteczniłem ok 50km- pogoda dopisała
Teraz czarny sport pozostaje po 19 :P

Co to jest czarny sport?

renia

Juz mi wujek wytłumaczył... :D ten sport mnie w ogóle nie interesuje... :?

RafałS

Tak. To były trudne igrzyska, ale przynajmniej sobie jeszcze chwilę poskakałem i podreptałem z okazji ich zakończenia.  :)

Gwidon

Brazylia do ukarania :x za dopuszczenie ,,moskoli,, do zlota w siatkowke :x

administ

Spoco, żadnych kar, bo to tylko kolejny "kapsel"  :wink:

Blackend

Nudne to wczorajsze zakończenie było - jak zawsze ;)

administ

To fakt.
Otwarcie i zamknięcie, wiejące tęsknotą za "imperium", którego już nie ma.  :?

Blackend

No nie ma  :D
Obiektywnie muszę stwierdzić, że nasze otwarcie na Euro było bardzo udane - przede wszystkim krótkie  8)

Gwidon

nareszcie te maniane korupcyjna skonczyli- za  2 tygodnie rozpoczyna sie Bundesliga i inne - oj bedzie sie dzialo :P

administ

A jeden "kapsel" zdobyty w city kosztował podatnika ponoć 14mln zł, ale gdyby zdobyli medali 100, to wyszłoby tylko po 1400tys./szt.  :wink:
Co nie zmienia faktu, że na przygotoqania wydano 0,14 miliadra zł!  :shock:

Blackend

http://www.sport.pl/londyn2012/1,109590,12288086,Londyn_2012__Austria_bez_medalu_po_raz_pierwszy_od.html
A co mają Austriacy powiedzieć? ;)
Zbierają się czarne chmury nad olimpijskimi turystami ;)

renia

To jest wadą zawodów sportowych, że wiekszość zawodników musi obejść się bez medalu... :? chociaż wprzód wszyscy na niego liczą...zawsze większość jest rozczarowanych i rozgoryczonych... :?

Radzio

Cytat: renia w 2012-08-13, 17:11:28
To jest wadą zawodów sportowych, że wiekszość zawodników musi obejść się bez medalu... :? chociaż wprzód wszyscy na niego liczą...zawsze większość jest rozczarowanych i rozgoryczonych... :?

Rozwinę tę myśl, za co bardzo przepraszam, ale .... micha nie pozwala. ;)  :lol:

"...chociaż wprzód wszyscy na niego liczą...zawsze większość "ofiar" jest rozczarowanych i rozgoryczonych... :?..." a w szczególności ich "kibice".  :D
Jak w życiu, jak w życiu... ;) :)