Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: admin w 2023-05-05, 15:35:45
Właśnie nasi awansowali do elity hokeja - po 21 latach!  :D
BRAVO!  :D :D :D
Termomodernizację zaliczyli za morawieckiego i klimat im zaczął sprzyjać? :wink:

Blackend

Jarek

Musiał rezygnowac z dobrych zawodnikow, czyli, ma kim grac. Poskładac tak, zeby druzyna grała, nie jest tak prosto. Inna jakos niz w Bayernie - trener przychodzi na gotowe, i  tylko musi wygrac lige mistrzow bo klub wydał miliony na zawodnikow  :lol: A jak sie to konczy,to wiemy...

admin

Mistrzostwa w przyszłym roku w Czechach - całkiem blisko z południa Polski - pewnie będzie sporo polskich kibiców na trybunach.  :D

Jarek

Rezerwować trzeba... Jedziemy?  :lol:

Jarek

Jeszcze Reni zapytam czy jedzie ...:lol:

admin

Cała A1 jest już skończona, to do Czech z trzeciego miasta szybciutko się jedzie... ;)

renia

Pewnie beze mnie by w ogóle nie grali... :lol: ;-)

renia

Cytat: admin w 2023-05-06, 10:11:32
Cała A1 jest już skończona, to do Czech z trzeciego miasta szybciutko się jedzie... ;)

Nawet nie wiedziałam, że już cała skończona... :D 8)

admin

Teraz będą trzeci pas dobudowywać, aby "robota była"... ;)

renia

Wypadałoby się taką trasą przejechać... :roll: Chociaż pendolino też dobrze się podróżuje... :D 8)

Blackend

Jechaliśmy ostatnio pierwszy raz i jestem zachwycony, szczególnie wagonem ze strefą ciszy jak się we dwójkę jedzie. ;)

renia

Też strefę ciszy sobie chwaliłam. Nie ma przynajmniej tych głośnych, bezsensownych rozmów przez komórkę. Co innego, jak ktoś ma wiadomość do przekazania, a co innego jak ktoś cały wypad w góry opowiada nawet z pikantnymi szczegółami... :lol:

admin

:shock:
Palących pogonili, hałaśników pogonili, to kto jeździ tymi "pędolinami"... ;)
A jaki wars z piwkiem jest chociaż? ;)

renia

:lol:
Wars jest, ale bez alkoholu. Dla hałaśliwych są wszystkie wagony - oprócz "strefy ciszy"...

Blackend

Z tymi gadułami przez komórkę, to jest problem, bo nie ma ich jak uciszyć.
Jechaliśmy autokarem, gdzie cały autobus uciszał babeczkę, a ona zadzwoniła na 112 z pytaniem czy jest takie prawo, że nie może sobie rozmawiać przez telefon.  :lol:
Komedia, ale przeszło nam na jakiś czas korzystanie ze wspólnych przejazdów. ;)

admin

Od szóstej rano, do dwudziestej drugiej... ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-05-06, 10:32:17
Jechaliśmy ostatnio pierwszy raz i jestem zachwycony, szczególnie wagonem ze strefą ciszy jak się we dwójkę jedzie. ;)
A bo to niemiecka zielona przyszłosc... :wink:

Jarek

Cytat: renia w 2023-05-06, 10:41:06
Wars jest, ale bez alkoholu. Dla hałaśliwych są wszystkie wagony - oprócz "strefy ciszy"...
Oby nie było tak, ze bedziemy tesknic i wspominac , ze kiedys mozna było gadac... :lol:

renia

Jak nas zakneblują... :lol: