Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Jeśli mamy tyle świąt to kiedy mamy pracować... :shock: :lol:

administ

Cytat: Radzio w 2012-06-03, 09:16:17
Po Mazowszu jeździ coraz więcej oflagowanych samochodów. :)

Nawet nakładki białoczerwone na lusterka zewnętrzne są dostępne.

renia

Podobają mi się te wszystkie polskie symbole przy samochodach. :D Łączy Polaków...

Dasna

Na Ukrainie tez jeżdżą ze swoimi symbolami. A dzisiaj przede mną jechał samochód z niemieckimi kibicami do Lwowa, też z symbolami.

Mam nadzieje , że uda mi się wrócić do domu na Euro. Chociaż p.Iwan mówi , że pewnie zostanę na Ukrainie. Jak będzie nieprzejezdna granica, to ....nie chcę myśleć. :roll: :? Dzisiaj było pusto.

administ

Zaraz nacjonalizm będą wmawiać.

renia

Ja bym chciała, żeby to Euro 2012 spokojnie przebiegło...bez rozrób jakichkolwiek...chociaż niektórym krajom to by nie było na rękę... :?

Dasna

Niee, no chyba nie w tym czasie. Ostatecznie wszyscy są drużynami narodowymi. Każdy jest " reprezentacją".  8) :wink:

Dasna

Ja tez bym chciała żeby było spokojnie, szczególnie jak jestem na Ukrainie.
Nie chciałabym , żeby potem przez "spuściznę" Euro ktoś źle reagował np. na samochód na polskiej rejestracji. :?

Dasna

renia

Jakie podobne jesteśmy... 8) :lol:

administ

Jak dwie krople...  :wink:

Dasna

Radzio

Przesądni to nawet mawiają, że "... nieszczęścia chadzają parami...". Na szczęście to tylko zabobony.  :D

renia

Jaki wynik obstawiacie na jutro? Ja 2:0 dla  Polski... :D

Blackend

1:0 dla naszych  :D

Dasna

A ja 2 : 1 dla naszych :D

Sandman80

0-1 plecy po samobóju Perquisa albo innego Ojgena  z Niemiec 8)

Radzio

Żeby "dopłynąć" do finału wypada rozjechać słabszego przeciwnika 3:1, a nawet 4:1.

Ale to tylko 90min, ;) wobec czego 0:0 :D