Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Lechia prowadzi!  :shock:

renia

:shock: a mówili, że będą anomalia przed końcem świata... :shock: :twisted: :lol:

administ

renia

No, no... :shock: 2:1...

administ

Dla kogo?  :shock: :wink:

renia

No jak to dla kogo? :shock: Jeśli zdziwienie, :shock: to znaczy, że dla nas... :lol:

Blackend

Niezły meczyk był i dali naszym pograć, ale trybuny nie były pełne, pewnie przegieli z ceną  :?

administ

No i historyczny wynik dla Lechii z tego wyszedł.  :shock:
Remis z Barsą, to nie w kij dmuchaj!  :wink:

administ

renia

No i Krzysztofia jest nie do pokonania... :D :lol:

administ

Już jest na kompie następna relacja, ale jeszcze nie zgrana na YT. Ponoć nasi wygrali dwucyfrowo do zera z innym renomowanym klubem.  :D

Blackend

No to świetnie.  :D
Ostatnio remis kosztował 1,5 mln, ale samopoczucie nam wzrosło ;)

renia

Cytat: admin w 2013-08-01, 15:21:49
Już jest na kompie następna relacja, ale jeszcze nie zgrana na YT. Ponoć nasi wygrali dwucyfrowo do zera z innym renomowanym klubem.  :D

...to pewnie relacja z niedalekiej przyszłości... :roll:

administ

http://www.youtube.com/watch?v=Ipndj9hlgUc - o proszę Krzysztofia vs Borussia!  :D
Dwunasta minuta trzydziesta sek. - polecam szczególnie! Ten Kwasik jest super! :shock:  :wink:

renia

Ładny chłopaczek... :D

administ

Tego nie wiem, ale bramę sieknął przewrotką!  :shock: :D

administ

Już się robi kolejna relacja!  :D

renia

Ma cierpliwość do tego...albo pasję...albo talent... :roll:

Pytałam się mojego syna czy umiałby coś takiego zrobić? Mówi, że tak, że to jest  podobne do gry w PSP...  :roll:

adampio

No to trzeba zaczac nowy sezon basenowy. Po kilku miesiacach plywania w morzach i jeziorach a nawet rzekach rozpoczyna sie kolejny sezon plywacki w basenie.
Tym razem 6 razy w tygodniu, gdzie 3 razy sa wczesnie rano przed praca. Zalozenie to min 15 km tygodniowo. Malo bo rano mam tylko pol godziny plywania i nie dam rady wiecej przeplynac jak 1,5 km.Czyli 4,5 km porannego plywania pozostale zas na popoludniowe. Mysle, ze za kilka tygodni dojde do 20-22 km tygodniowo. Zobaczymy.
:lol: