Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Jeszcze kwartkę mamuś.  :wink:

RafałS

Łeb w łeb, co to będzie? Jakaś przepychanka wynikła.

RafałS

Reniu, Francja czy Hiszpania?  8)

RafałS

France za dużo zbierają w ofensywie.

RafałS

Renia, śpisz? Miałaś oglądać!  :wink:

RafałS

A to ciekawostka! France w półfinale z Serbią. Stany z Litwą.

renia

Cytat: RafałS w 2014-09-10, 23:38:49

Zasnęłam... 8)

renia

Cytat: RafałS w 2014-09-10, 23:38:49

Oglądałam rozkłady jazdy połączeń PKP z Jaworznem...Wszystkie z 2 przesiadkami... :roll:

renia

Cytat: RafałS w 2014-09-10, 23:33:12
France za dużo zbierają w ofensywie.

Ciebie ten sport nie męczy o tak późnej godzinie? :shock: :lol:

RafałS

Jeszcze jak... Zdyszałem się, oblałem potem. Ale już po kąpieli. Dobranoc i oddaję klawiaturę do studia.  :wink:

administ

Ale to nudne, bo wiadomo, że hameryka wygra w filnale wszystko jedno z kim!  :? :wink:

RafałS

Nieszkodzi, popatrzę sobie kto pierwszym na starym kontynencie teraz będzie.  :)

administ

Cytat: renia w 2014-09-10, 23:54:09
Oglądałam rozkłady jazdy połączeń PKP z Jaworznem...Wszystkie z 2 przesiadkami... :roll:

http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=241972#241972 - niech ktoś teraz mi powie, że to nie jest miły chłopak!  :shock:   :?
Kochany Adaś...  :D :D :D

Zyon

Dobrze, ze ma tego zeza, bo bez tego by nie bylo tych dobrych rad  :D
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: admin w 2014-09-11, 10:11:13
Cytat: renia w 2014-09-10, 23:54:09

http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=241972#241972 - niech ktoś teraz mi powie, że to nie jest miły chłopak!  :shock:   :?
Kochany Adaś...  :D :D :D

Dzięki... :D

RafałS

Przedostanie spotkanie zaczęło się. Francja - Serbia, początek wyrównany. Stany czekają we finale, lekko pokonując Litwę.  :)

renia

Komu kibicujesz? :roll: 8)

RafałS

Ja to chyba na razie nikomu  :) . Serbia nieźle sobie radzi póki co, ładne wejście centra-brodacza. Francja jeśli chce grać ze Stanami to na pewno nie tak jak teraz.