Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Nie za bardzo się orientuje w przepisach FIFy, ale mecz Polska:Grecja to mecz towarzyski, więc o co chodzi?  :roll:

administ

Chodzi o to, że drugi garnitur wystąpi... ;)

Blackend

To lepiej dla tych drugich, bo jest szansa się pokazać i dobrze sprzedać.  8)

Jarek

Jak się ma menage dobrego ,to do pierwszego gangu .Można słabiej grać , nikt się nie dowie.

Blackend

Wiadomo, dobry menago to podstawa w tym biznesie, ale potem w klubie trzeba samemu sobie wywalczyć miejsce na boisku.  8)

Jarek

No tak jest.

Zyon

Cytat: admin w 2015-06-16, 14:53:37
Chodzi o to, że drugi garnitur wystąpi... ;)
Ja mam dwa garnitury i oba sa fajne  :D
Work Buy Consume Die

administ

Nie lubię wdziewać garniturów, nawet najfajniejszych, a w szczególności krawatów!  :?
Po wojsku mi tak zostało.  8)

renia

To źle... :? Facet w garniturze dobrze się prezentuje, na ogół, i zależy na jaką okazję. Na grilla to nie bardzo... :lol:
Na boisku też nie pasuje... :? :lol: Może niedługo już tak będzie, ze zawodnicy też w garniturkach będą biegać... :lol:
Przecież to głównie celebryci... 8) :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2015-06-17, 12:20:54
Nie lubię wdziewać garniturów, nawet najfajniejszych, a w szczególności krawatów!  :?
Po wojsku mi tak zostało.  8)
Mi tez tak zostalo, garnitur to w zasadzie blazenski stroj, ale jakos wyszlo, ze je mam. Oba lubie tak samo, bo tak samo ich nie nosze :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

A ja lubię czasem.
Jak mi dobrze skroją to po trzykroć wygodniejszy niż jeansy i t-shirt. ;)

Zyon

ja w t-shircie, bojowkach i trampkach czuje sie najwygodniej  :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Ja mam problem z ciuchami kupowanymi w regularnych sklepach, bo jak mi uda w spodnie wejdą, to w pasie mogę się dwa razy owinąć.
A jak koszula mi wejdzie w ramionach, to w życiu nie dopnę ostatniego guzika. :)
Podkoszulki jeszcze jak cię mogę, ale nachodzić się trzeba, żeby kupić odpowiedni!

vvv

http://www.jeans.pl/size_table.php

34XXL45

34 bo uda, a nie będę biegał by skoncentrować mięśnie (choć się nie zarzekam).
XXL bo klata.
45 bo stopa odpowiednia musi być.

Ale jak by nie było mogę się ubrać w normalnym sklepie.

Uwielbiam także Holendrów, kupują ciuchy z nadzieją, że kiedyś się wbiją i się poddają i są nowe nówki w ciucholandzie gatunkowe jak cholera, a za pojedyncze złotówki. Rozmiar się okazuje niezbyt popularny w Polsce więc jest rynek konsumenta.
:shock:

vvv

Choć po domu chodzę w NATO, pas 86, udo 68, albo w totalnie za dużym dresie.
8)

Mirek

administ

U!  :shock:
Isia Misia już w ćwierćfinale Wimbledonu!  :D

administ

Półfinał!  :shock: :D

Blackend

No, nawet oglądałem u teściów jednym okiem.  :D