Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Dziś jeszcze komentują awans Wilczyc do drugiej ligi - ogólnie święto sportu we Włocławku.  :D

Sandman80

Cytat: Blackend w 2018-05-21, 08:16:38
Problem kibolstwa na polskich stadionach jest nie do rozwiązania, czyli tak ma być skoro w Europie z tym sobie poradzili, a tu nie.  8)

Gdzie sobie poradzili to sobie poradzili podobne sceny tydzień temu na meczu Hamburg z kims tam .  :D

https://www.prawdaobiektywna.pl/sport/zadyma-podczas-meczu-bundesligi-4729.html

Radomiak

U nas to sobie poradzili, ale to ostatnio, od jakichś dwu lat. Bo wcześniej to się dopiero działo, sodom(i)a i gomor(i)a...
Od samego rana te cymbalstwa co pół godziny dzisiaj słucham na trójce. Cóż ja biedny pocznę, że mam fioła na muzyczkę co niektórych z tej stacji. :roll:

Sandman80

Trójka była fajna 15- 20 lat temu jak dla mnie ale czasem słucham.  :D

Radomiak

Była. Pozostało w niej kilka dobrych programów i sympatycznych prezenterów, których, na całe szczęście te....   boją się pozbyć.

Sandman80

A to nie było tak ze tamte k... doprowadzały do tego ze było tak krucho z kasa i juz zaczęła Trójka zbierać kasę jak radio Tadeusza ?

Radomiak

Słuchałem trójki w latach siedemdziesiątych. To była komuna. Nie w trójce, w trójce była muzyka, o dziwo, z wrogiego świata. I inne takie, z "przemytu". Jak Bareja w tv.
Jeśli znowu słucham, to nie dlatego, że te, czy tamte "doprowadzają", bo mam to tam, gdzie kura jajko, z szacunku dla samego siebie. Choćby resztek. To,  co potrafi,  niechcący (?  :lol:) kilku starych wyjadaczy, to "poezja" w muzykę wrzucona, jak igła w stóg dla kartofli.
Ale wpycha się tam sfołocz, niestety i tam.

Sandman80

Szanuje, ja bardzo lubiłem Marka Wałkuskiego i Kube Strzyczkowskiego i klub trójki o 21:00.  :D
Muzyka dobra aczkolwiek trochę inne słucham bo mam wrażenie ze tam trzeba słuchać to co lubi prowadzący. Inny mam gust.

Lista przebojów tez świetna to była sprawa w piątki.

Blackend

Lista przebojów Niedźwieckiego, pamiętam.  8)

Jarek

Zamiast Niedzwiedzkiego mamy Górskiego, da się żyć :lol:

Blackend

administ

Dziś pierwszy mecz Finału MP w koszykówce!  :D
Ciekawe...  8)

RafałS

Cytat: admin w 2018-05-24, 12:16:56
Dziś pierwszy mecz Finału MP w koszykówce!  :D
Ciekawe...  8)
Wieczorem, wieczorem...  8)

administ

Fakt, późno trochę.  :?

Baciey

20:30 późno? ;) Dzisiaj o 3 w nocy piąty mecz Houston - Golden state. To dopiero późno. Lub wcześnie rano, jak kto woli :P

RafałS

Ale to jutro, jutro.  :)

administ

Czekamy cierpliwie...  8)

RafałS

A tymczasem pierwsza połowa Podróby Bulls - Różowe Rottweilery już za nami. Wyrównanie, Anwil -2.  8)

administ

62:61 - jakiś taki mały wynik, ale 1:0 dla Anwilu jest!  :D :D :D

RafałS

Wymęczyli ten wynik, ale jest 1:0.  :)