Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Zaś nocki zawalone, bo się Australian Open zaczęło!  :shock:  :?
Ale moja faworytka już przegrała niestety. Bouzkowa na nazwisko, a na imię Maria ma.  8)

Blackend

Cytat: admin w 2020-01-20, 19:25:57
O to właśnie chodzi, ale to dobrze, bo jak się usłyszy "na dzień dzisiejszy" - znaczy, że wiadomo z kim się rozmawia, "tak?" ;)

"Uwielbiam" to "tak", od razu wiem, że z intelektualistą mam do czynienia.  :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2020-01-20, 20:46:52
Zaś nocki zawalone, bo się Australian Open zaczęło!  :shock:  :?
Ale moja faworytka już przegrała niestety. Bouzkowa na nazwisko, a na imię Maria ma.  8)

Wczoraj w nocy było podsumowanie zeszłorocznego, tak się zapatrzyłem, że wytrzymałem do końca.  :shock: ;)

admin

Cytat: Blackend w 2020-01-20, 21:26:02
"Uwielbiam" to "tak", od razu wiem, że z intelektualistą mam do czynienia.  :lol:

Z "wykładowcą", co niezrozumiale tłumaczy, a szuka potwierdzenia u słuchaczy, że wszystko jasne!  :shock:  :lol:

Blackend

Obrończyni tytułu, u mężczyzn będzie bronił Novak.  8)

admin

Ciekawie się turniej zapowiada!  :D

admin

https://www.msn.com/pl-pl/sport/sporty-zimowe/czarna-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-polskich-skok%C3%B3w-ma%C5%82ysz-przyznaje-%C5%BCe-jest-du%C5%BCy-problem/ar-BBZ9Dmi?ocid=msedgntp - może dla dzisiejszej "młodzieży" ważniejszy hamburger z cola niż bułka z bananem i słodką herbatą. ;)
W czasach, gdy nikt nie słyszał o paszy dla świń na śniadanie typu płatki zbożowe na mleku, królowała słodka herbata, chleb przeciągnęty cienko margaryną z marmoladą - to były czasy, gdy nikt o pandemii choróbcywilizacyjnych nie słyszał...  8)

Blackend

Super, patrzyłem do 2:1 w setach jak przegrywał, ale w końcu mi się przysnęło choć akurat w tym czasie Hubert się obudził. ;)

vvv

Cytat: admin w 2020-01-21, 07:53:12
-po-pi%C4%99ciosetowej-przeprawie

i to bez zagrychy

:shock:

admin

Cytat: Blackend w 2020-01-21, 09:02:56
Super, patrzyłem do 2:1 w setach jak przegrywał, ale w końcu mi się przysnęło choć akurat w tym czasie Hubert się obudził. ;)

Te miłe nocne drzemki przy ES są bezcenne. ;)

Blackend

Myślałem, że to od kawy, ale jak zrobiłem sobie przerwę, to dalej mnie do telewizora nocą ciągnie.  :? ;)  :lol:

vvv

Dlatego bezpieczniej patrzeć po dekompresji do 500MB/h to hakowanie mózgu albo się traci albo go widać.
:mrgreen: :wink:

vvv

Dałbym sobie paznokcie obciąć, że pisałem REkompresji.

admin

Ta Linette czy jak jej tam prowadziła 6:1, ale niestety odpadła w pierwszej rundzie.  :(

Blackend

To odwrotnie jak Hubert, szkoda.  8)

Blackend

Cytat: vvv w 2020-01-21, 19:05:05
Dałbym sobie paznokcie obciąć, że pisałem REkompresji.

To bez znaczenia, bo mój procesor i tak nie jest w stanie odczytać tego algorytmu. ;)

admin

Ale przynajmniej ta drugi Polak wygrała dziś w nocy, tylko nie pamiętam jak mu jest. 

Blackend

Iga Świątek, wygrała 2:0 w setach.  8)