Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Wpuszczać 10 milionów ciapatych utrzymać wyżywić i nie wychodzić z domów wieczorem, żeby  udowodnić na boisku ze jestesmy tacy sami  :lol:To lepiej z 800+ pisowskiego na 3000+ kinder gelda swoim podnieść - taniej wyjdzie..

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-07-01, 21:18:41
Weszli tylnymi drzwiami i jak się okazało niepotrzebnie. ;)
W lidze mistrzów też nie gramy-  żadna strata dla nas ...To wy musicie być ponad wszytko ... :lol:

Blackend

Wątki Ci się nie pomyliły? ;)

Jarek

Dlaczego ?

Blackend

A to najwyraźniej mi się pomyliły. ;)

Blackend

Ale emocje i na koniec 3:0 w rzutach karnych dla Portugalii.  8)

admin

Dziś nie ma komu kibicować, dlatego na spokojnie się obejrzy ...  8)
Turcja ładną piłkę gra, ale angażować się nie będę.

admin

A no jak nie ma komu kibicować?  :shock:
Przecież dziś IgaS zaczyna pierwszą rundę na trawie! ;)  :lol:

Jarek

Ale wedlug drugie sortu, to nie Polka bo  płaci podatki u ksiecia Alberta Wieka Monakowka nie sobiec dla Monaco gra.. :lol:.

admin

No przecież, że za doradców finansowych kiepów nie ma, tylko solidnych prawników.  8)
Najwyraźniej IgaS nie jest komunistką.  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2024-07-02, 09:22:32
No przecież, że za doradców finansowych kiepów nie ma, tylko solidnych prawników.  8)
Co nie przeszkadza jej w promowaniu zapędów korpo-komuszych. Do bani te podziały na takich czy śmakich bo po to były opracowane żeby mieszać ludziom w głowach. Tenisówka jedna... Tłucz dalej igaś...

Jarek

Cytat: admin w 2024-07-02, 09:22:32
Dziwne ze mi mówią że mie jestem Polakiem, I mam się nie wtrącać w sprawy Polskie , a  korzystam z podobnego doractwa fnasowego Ale spoko to tylko eksperci z usmiechnietej Pokski

admin

Oj! To najlepiej takich doradców nie słuchać, tylko robić swoje.  8)
"Aby Polska rosła w siłę, a ludziom się żyło dostatniej"...  :lol: :lol: :lol:

Blackend

I płacić w Polsce. ;)

admin

:lol:
Komunizm budować! ;)

Jarek

Ja zawsze powtarzam, ze jestem Polakiem, co nie znaczy że muszę mieszkać w Warszawie. Niestety typ uśmiechnięty patriota  takiej transakcji nie
może ogarnąć...

Jarek

Cytat: admin w 2024-07-02, 12:48:43
:lol:
Komunizm budować! ;)
Zielona Europa teraz,  komunizm był
Jak patrzę na futbolówkę ME, to mam wspomnienia  młota i sierpuAle to tylko  mój przelicznik ideologiczny - nie obawiajcie się..  :lol:

admin

Wiadomo, o sporcie bez sportu...  8)