Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Szkolna edukacja :)

Zaczęty przez elmo, 2007-09-19, 15:07:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Potrafisz człowieka pocieszyć... :roll: :?

administ

Nikogo nie mam zamiaru pocieszać, bo wszyscy tu szczęśliwi!  :D

renia

Skoro tak twierdzisz... :roll: :lol: :lol: :lol:

administ

Wiem, bo przed chwilą sprawdzałem.  :D

administ

No jak to jak?  :shock:
Widzę i słyszę przecież!  :D
Może tylko kota ma za twardo na akwarium, ale śpi jak ubita, upita śmietanką z żółteczkiem!  :D

renia

A, piszesz o Domownikach... :idea: myślałam, że o Forumowiczach... 8) :lol:

administ

No!
Stwierdzam u wszystkich bardzo wysoki poziom endorfin, pełnia szczęścia!  :D

Gavroche

Cytat: admin w 2013-09-02, 15:39:16
No!
Stwierdzam u wszystkich bardzo wysoki poziom endorfin, pełnia szczęścia!  :D
W wielu niefortunnych sytuacjach życiowych, poziom endorfin przekracza normy  :lol:
W paszczy krokodyla, zum beispiel...

administ

Ale skąd tu krokodyla na poprawę nastroju wytrzasnąć?  :roll: :wink:  :lol:

Gavroche

Cytat: admin w 2013-09-02, 15:48:54
Ale skąd tu krokodyla na poprawę nastroju wytrzasnąć?  :roll: :wink:  :lol:
Drogo, fakt.
Taniej się poparzyć lub w imadełku co ścisnąć...
Bo sport czy randka to zdecydowanie zbyt dużo zachodu :D

Dasna

Wreszcie się zaczęła szkoła i Młody ma codziennie na 8.00.  :mrgreen: No, to kładzenie się o 3.00 nad ranem mija się z celem. :mrgreen:

Zyon

juz lepiej sie nie klasc, przygotowac sobie sniadanie, umyc sie i poczekac na 7 :D
Work Buy Consume Die

Dasna

:? No, tak. On też tak myśli.  :? Ale jak na razie sezon imprez wygasa.  :mrgreen: Uff. Ostatnia była pod tytułem "Sex on the Boat" i sama podpisałam pozwolenie dla niepełnoletniego. :?
Uch, nastolatki. :? :lol: :lol: :lol:

administ

Ale teraz przez te środki masowej łączności, to utracili całkowicie romantyzm oczekiwania, niepewności i takie tam inne elementy...  :wink:
Dziś walnie taki nastolat SMS typu "sie ma... gdzie jesteś zajefajna?" i już.  8)

Gavroche

Cytat: admin w 2013-09-04, 07:33:31
Ale teraz przez te środki masowej łączności, to utracili całkowicie romantyzm oczekiwania, niepewności i takie tam inne elementy...  :wink:
Dziś walnie taki nastolat SMS typu "sie ma... gdzie jesteś zajefajna?" i już.  8)
:lol:

Zyon

Pamietam, ze jak chodzilem do przedszkola na wichurze, to 2km sie szlo szosa, chodnikow nie bylo, samochody jezdzily. Czasami jakis gospodarz wozem jechal w te strone to sie wskoczylo cala gromada na woz. Dzisiaj nie wolno dziecka puscic samemu, bo przepisy  :?
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-09-04, 08:03:16
Pamietam, ze jak chodzilem do przedszkola na wichurze, to 2km sie szlo szosa, chodnikow nie bylo, samochody jezdzily. Czasami jakis gospodarz wozem jechal w te strone to sie wskoczylo cala gromada na woz. Dzisiaj nie wolno dziecka puscic samemu, bo przepisy  :?

Dziś już nie ma furmanek i ruch większy, a w co drugim samochodzie siedzi pedofil.
Ale wiem co masz na myśli, traktujemy dzieci trochę jak niepełnosprawne i niespełna rozumu...

Zyon

Ano. To troche taka powolna i stopniowa droga do niesamodzielnosci i nieporadnosci. Kiedys nie bylo telefonu, jak sie wychodzilo z przedszkola i deszcz lal to trzeba bylo sobie jakos poradzic. A dzisiaj telefon "tato przyjedz". Niestety to celowy i zaplanowany proces aby uzaleznic od malego od najwiejszej ilosci zbednych i niepotrzebnych gadzetow, ktore zwolnia z myslenia i szukania rozwiazan samemu. Easy life
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-09-04, 08:16:44
Ano. To troche taka powolna i stopniowa droga do niesamodzielnosci i nieporadnosci. Kiedys nie bylo telefonu, jak sie wychodzilo z przedszkola i deszcz lal to trzeba bylo sobie jakos poradzic. A dzisiaj telefon "tato przyjedz". Niestety to celowy i zaplanowany proces aby uzaleznic od malego od najwiejszej ilosci zbednych i niepotrzebnych gadzetow, ktore zwolnia z myslenia i szukania rozwiazan samemu. Easy life
Duża tu rola świadomego rodzica, bo ułatwiacze nie muszą być złe.
Niestety, najczęściej są, bo...natura ludzka :(