Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Chill - dziennik treningowy

Zaczęty przez chill, 2013-04-03, 19:02:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Po urazie, przerwie to zrozumiałe :lol:
Jak ktoś lubi z resztą też :D
Moim zdaniem strata czasu, bez fizjologicznego uzasadnienia.
Zgodnie z zasadą "wpajasz sobie to co trenujesz" wolę przyzwyczaić ciało do wchodzenia na obroty z marszu.
W razie W :lol:

RafałS

Cytat: Gavroche w 2013-06-26, 18:12:06
Jak kto nie robi?
Sam fakt.
Nie, to by mnie nie zaskoczyło. Podejrzewam nawet że sama rozgrzewka mogłaby być bardziej męcząca od właściwej części dyscypliny.

RafałS

Cytat: Gavroche w 2013-06-26, 17:16:37
...Nieprzeciętna siła zapaśników, sumitów oraz popularność treningów z workiem piasku, mówią same za siebie :lol:
Siła jak w większości dyscyplin. Tzn. zobaczymy ją, ale tylko w ograniczonych warunkach. Sumita może mieć siłę pchania masą, ale i inercję. A jaka się okaże siła sumity przy podciąganiu ciężaru masy własnej na drążku...  :|

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-06-26, 19:40:52
Cytat: Gavroche w 2013-06-26, 17:16:37
...Nieprzeciętna siła zapaśników, sumitów oraz popularność treningów z workiem piasku, mówią same za siebie :lol:
Siła jak w większości dyscyplin. Tzn. zobaczymy ją, ale tylko w ograniczonych warunkach. Sumita może mieć siłę pchania masą, ale i inercję. A jaka się okaże siła sumity przy podciąganiu ciężaru masy własnej na drążku...  :|
Popatrz na YT.
22 powtórzenia dla smoka 130 kg.
Kilometrowy marsz z małym autkiem uczepionym na szorach.
Że o wysokich kopnięciach nie wspomnę.

RafałS

Słabo. Nie-sumici robią więcej i kopią wyżej. Popatrz na YT. :lol:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-06-26, 20:26:42
Słabo. Nie-sumici robią więcej i kopią wyżej. Popatrz na YT. :lol:
Wygrałeś :D

RafałS

Nie jestem tego pewien bo wracając do tematu rozgrzewki, mogłoby się okazać że ten "smok" po stosownej rozgrzewce wykonałby ze 23 powtórzenia...  :D

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-06-26, 21:49:33
Nie jestem tego pewien bo wracając do tematu rozgrzewki, mogłoby się okazać że ten "smok" po stosownej rozgrzewce wykonałby ze 23 powtórzenia...  :D
Pewności nigdy nie ma.

chill

Nie wiem czy to po tym martwym :) , ale dzisiaj przespałem w ciagu dnia ze 2 godziny po południu , tak mnie znużyło ... Pewnie to ta gęsta pogoda .... Teraz poszła kawka łagodna to jeszcze popracuję na mocy do 22.00

chill

Ciekawe : http://www.youtube.com/watch?v=ysuMQ6QeWMs

Może z podstawek nawet tradycyjny lepiej byłoby mi robic jeszcze ... spróbuję niedługo ...
Sumo robiłem kiedyś ale nie szłomi to za bardzo  :?

Gavroche

Cytat: chill w 2013-07-07, 17:22:37
Ciekawe : http://www.youtube.com/watch?v=ysuMQ6QeWMs

Może z podstawek nawet tradycyjny lepiej byłoby mi robic jeszcze ... spróbuję niedługo ...
Sumo robiłem kiedyś ale nie szłomi to za bardzo  :?
Ja lubię ostatnio duck deadlift lub duck style deadlift, czy "kaczy" martwy ciąg.
Dobry dla tych, co nie robią przysiadów, bo uderza w czworogłowe :D

chill

No i pieknie dzisiaj poszło rano ..
Doszedłem do swoich maksów dla 5 powtórek z obciążeniem dla dipsów i pull-upsów ...
Co tu gadac , zapas jest duży i to mnie ----->  :D

Waga stoi w miejscu + -  1kg , ale podpaliłem trochę fatu , doszło trochę gęstości mięśnia , wydolnośc ok , progres we wznosach nóg na jaośc - L przeszło w V ;)

Motto cyklu : KCAL , KCAL , KCAL dla siły  :lol: plus zalecenia proporcji i makro wg MariuszM plus ascetyczne plany siłowe od Gavro  :lol:

Jedziemy dalej

Show Must Go On ...  :D

Gavroche

Cytat: chill w 2013-07-08, 12:58:41
No i pieknie dzisiaj poszło rano ..
Doszedłem do swoich maksów dla 5 powtórek z obciążeniem dla dipsów i pull-upsów ...
Co tu gadac , zapas jest duży i to mnie ----->  :D

Waga stoi w miejscu + -  1kg , ale podpaliłem trochę fatu , doszło trochę gęstości mięśnia , wydolnośc ok , progres we wznosach nóg na jaośc - L przeszło w V ;)

Motto cyklu : KCAL , KCAL , KCAL dla siły  :lol: plus zalecenia proporcji i makro wg MariuszM plus ascetyczne plany siłowe od Gavro  :lol:

Jedziemy dalej

Show Must Go On ...  :D
Jakiż entuzjazm!
Paliłeś coś, prócz fatu? :lol:

chill

Właśnie nie :) już daaaaawno ..

No wiesz jak to powiedziec- To działa !  :lol:
Jakis tam mikro cel osiągniety, obyło się bez wczesnych resetów  :) ... to mnie cieszy ..

Do tego jeszcze zacząłem już dziś wieszac 15 kg do dipsów w pasie bo bark już czuł ciężar - nie będę się katował .... i lekko , zaczynam wracac do starego wigoru ...

Zyon

Motto cyklu : KCAL , KCAL , KCAL dla siły  :lol:
Widze wspolna plaszcyzne pogladow z JW  :lol:
Taubesa czytales?
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-07-08, 13:18:28
Motto cyklu : KCAL , KCAL , KCAL dla siły  :lol:
Widze wspolna plaszcyzne pogladow z JW  :lol:
Taubesa czytales?
Trudno się z Chillem nie zgodzić...
Jak nie dowalisz do pieca, to nie pojedziesz, bo jak?
Na kredyt, to dom można wziąć :D

Blackend

Cytat: Gavroche w 2013-07-08, 13:29:14

A potem na kolana przed pracodawcą jak się pracę najemną wykonuje lub przed klientami jak się zachciało pracy na własny rachunek ;)

Gavroche

Cytat: Blackend w 2013-07-08, 13:31:31

A potem na kolana przed pracodawcą jak się pracę najemną wykonuje lub przed klientami jak się zachciało pracy na własny rachunek ;)
Owszem, prawda :lol:
Albo przed własnym organizmem, bo z rezerw czerpał, a tera niedomaga :(

Blackend

To już jest tragedia, bo zdrowie jest najważniejsze  :(

administ

Cytat: Blackend w 2013-07-08, 13:31:31

Ale święta krowa - urzędas państwowy - może brać na krechę, bo to dobrze płatna i pewna posada!  :?  :wink:  :(