Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Miesięcznik "Optymalni"

Zaczęty przez renia, 2013-04-09, 11:20:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Malgosia

Cytat: admin w 2013-07-12, 08:34:30
To, że mam "zarezerwowane" miejsce, nie oznacza jeszcze, że zdecydują się na kandydowanie, bo do Brukseli daleko, a jeśli się jednak zdecyduję, to cały nr Optymalni może być temu poświęcony w stosownym czasie i zależnie od potrzeb. Ale póki nie ma decyzji mojej (wyłącznie) - ja o tym samodzielnie zdecyduję -  nie ma sprawy.
Tak jak z rzekomym "powołaniem zespołu parlamentarnego"...   8)
Nagadało się, zmitrężyło czasu i nic, tylko "prawo zwłoki"...  :lol:

To przepraszam, nie ma sprawy. :D

Malgosia

Cytat: Radzio w 2013-07-12, 08:30:06
Wyborcom powinna wystarczyć "świadomość"... ;) ... istnienia.  :lol:

Cytat: Malgosia w 2013-07-12, 08:25:08
..
Ps. To już nic nie rozumiem...

Gdzieś już o tym czytałem, albo to takie "deja wu". :roll: 

Radzio, JUŻ ROZUMIEM!

Kto pyta dostaje odpowiedzi! :lol: :lol: :lol: :lol:

chill

Tak sobie tera rozmyślam , bo jestem w trakcie zakładania tzn teraz tojuż konfigurowania facebuka ;)prawie żew celach czysto zarobkowych ... Bo jakoś do pokazywania filmówz tańczącymi czy pierdzącymi psami nigdy nie byłomi po drodze i zacząłem sobie dodawac tak dla draki  jakieś filmy ,ksiązki na koncie , grupy , polubienia  i inne obnażające przed CIA duperele  :lol: ...
I tak : Życie bez pieczywa - obecne ....
Jakieś taubsy i inne też full , bieganie na bosaka , wszelkie siłówki .....

... a optymalne bractwo milczy .... jakiś jeden fanpage znalazłem ,nie wiem może ktośmanamiar na większy , ale szkoda że nie ma tam jednego wielkiego fanpage optymalnego na cały .... świat ?

Zawsze a nóż o czymś można by się dowiedziec , ktos mógłby sięzaszczepic tłustym jadłem w proporcji ... ktosby sięwyleczyłz przeklętego choróbska ....

Wiem , wiem , jest forko , są książki , i klienci do wyzdrowienia też są zawsze ... ale czy nie warto byłoby zaistniec w "drugim świecie"  ?
Bo tam i tacy co biegają zimą po sniegu na bosaka i tacy co trzymają pilota ,piwko i papcie z zadkiem w fotelu .... i wszyscy się znają ;) .....

Dobra hejtujcie ....  :lol: 8)

Radzio

Cytat: Malgosia w 2013-07-12, 08:43:25
Cytat: Radzio w 2013-07-12, 08:30:06
Wyborcom powinna wystarczyć "świadomość"... ;) ... istnienia.  :lol:

Cytat: Malgosia w 2013-07-12, 08:25:08
..
Ps. To już nic nie rozumiem...

Gdzieś już o tym czytałem, albo to takie "deja wu". :roll: 

Radzio, JUŻ ROZUMIEM!

Kto pyta dostaje odpowiedzi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dlatego ważne jest dobrze sformułować pytanie- skoro brak pewności. :D
Dobre pytanie, trudna odpowiedź.
Złe pytanie, odpowiedź prosta.
I istotne- brak odpowiedzi, to też podpowiedź. ;) :D

RafałS

Cytat: chill w 2013-07-12, 08:59:38
...Dobra hejtujcie ....  :lol: 8)
Dieta optymalna na cukrowej górze?  :shock:  :wink:

Radzio

Cytat: chill w 2013-07-12, 08:59:38
Tak sobie tera rozmyślam , bo jestem w trakcie zakładania tzn teraz tojuż konfigurowania facebuka ;)prawie żew celach czysto zarobkowych ... Bo jakoś do pokazywania filmówz tańczącymi czy pierdzącymi psami nigdy nie byłomi po drodze i zacząłem sobie dodawac tak dla draki  jakieś filmy ,ksiązki na koncie , grupy , polubienia  i inne obnażające przed CIA duperele  :lol: ...
I tak : Życie bez pieczywa - obecne ....
Jakieś taubsy i inne też full , bieganie na bosaka , wszelkie siłówki .....

... a optymalne bractwo milczy .... jakiś jeden fanpage znalazłem ,nie wiem może ktośmanamiar na większy , ale szkoda że nie ma tam jednego wielkiego fanpage optymalnego na cały .... świat ?

Zawsze a nóż o czymś można by się dowiedziec , ktos mógłby sięzaszczepic tłustym jadłem w proporcji ... ktosby sięwyleczyłz przeklętego choróbska ....

Wiem , wiem , jest forko , są książki , i klienci do wyzdrowienia też są zawsze ... ale czy nie warto byłoby zaistniec w "drugim świecie"  ?
Bo tam i tacy co biegają zimą po sniegu na bosaka i tacy co trzymają pilota ,piwko i papcie z zadkiem w fotelu .... i wszyscy się znają ;) .....

Dobra hejtujcie ....  :lol: 8)

To co napisałeś w kierunku bractwa ja zrozumiałem tak- "Dałbym, ale boję się nieco, bo to i zapłata za dobro niepewna- bo co w zamian ;) i garnąć jak ćmy do ognia się zaczną i z wdzięczności samej nie da się wyżyć i pazerni tacy, że aż bardzo i ... w ogóle hejtujcie ".  :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2013-07-03, 14:31:27
Może kto archiwum chce uzupełnić?
Proszę:

Uprzejmie informuję, że Prezydium Zarządu Głównego Stowarzyszenia podjęło Uchwałę dotyczącą zmiany ceny miesięczników OPTYMALNI z lat 2011 i 2012. Zmianie ulega cena sprzedaży miesięcznika OPTYMALNI z roku 2011. Ustala się cenę 1,00 zł za jeden egzemplarz miesięcznika od stycznia do grudnia 2011 roku. Całkowity koszt rocznika 2011 wynosi 12 zł + koszt przesyłki 13 zł (paczka). Natomiast miesięczniki OPTYMALNI z roku 2012 będą sprzedawane w kwocie 2,80 za 1 egz. Całkowity koszt rocznika 2012 wynosi 33,60 zł + koszt przesyłki 13 zł (paczka). Jest również możliwość sprzedaży pojedynczych egzemplarzy miesięczników z 2011 i 2012 roku. Zamawiający będzie pokrywał koszt wysyłki wg obowiązującego cennika Poczty Polskiej.
Pozdrawiam. Gosia Jany.
A jak jest w przypadku zamawiania w wersji elektronicznej?
Work Buy Consume Die

administ

renia

Gdybyś wiedział, to by dobrze wpłynęło na Twój wizerunek... :roll: a tak? :? 8)

Zyon

No wlasnie, nie ma nic gorszego niz niedoinformowany potencjalny kandydat na europosla :D
Work Buy Consume Die

administ

Ale wszechwiedza strasznie nudna jest, bo jakże to tak wiedzieć wszystko!  :shock:

Blackend

Straciło by się radość życia  :?  :D

renia

Ale Ty Blackend lubisz nudę... 8) :lol:

Blackend

renia

Ano mogłam się domyślić... :roll: 8)

Radzio

Cytat: Blackend w 2013-07-12, 22:15:02
Straciło by się radość życia  :?  :D

Można to jakoś sprawdzić. ;)

Cytat: admin w 2013-07-12, 11:26:28
Ale wszechwiedza strasznie nudna jest, bo jakże to tak wiedzieć wszystko!  :shock:

Albo to. ;) ;)

P.s. :)
A mieć wszystko też jest nudne? :lol:

Radzio

Cytat: admin w 2013-07-12, 08:34:30
To, że mam "zarezerwowane" miejsce, nie oznacza jeszcze, że zdecydują się na kandydowanie, bo do Brukseli daleko, a jeśli się jednak zdecyduję, to cały nr Optymalni może być temu poświęcony w stosownym czasie i zależnie od potrzeb. Ale póki nie ma decyzji mojej (wyłącznie) - ja o tym samodzielnie zdecyduję -  nie ma sprawy.
Tak jak z rzekomym "powołaniem zespołu parlamentarnego"...   8)
Nagadało się, zmitrężyło czasu i nic, tylko "prawo zwłoki"...  :lol:

Nie żebym się czepiał, ale ja również samodzielnie zdecyduję kto ma być tym moim jedynym wybrankiem- czyli posłem. :D
A w kwestii nadrabiania zmitrężonego czasu- na przykład, to mój Poseł ma łatwe zadanie. Na samym wstępie. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=QqvtSA3RiFQ

P.s.
A! Przypomniałem sobie. Misję mam, ale i czasu sporo! ;)
"Kombinuję" jak nieco młodszych- nasz MariuszM na przykład :)- do bez wątpliwości aktywnego i w dodatku  s a m o d z i e l n e g o  sposobu głosowania jednak namówić. :lol: :lol:

Blackend

Cytat: Radzio w 2013-07-13, 06:12:53
A mieć wszystko też jest nudne? :lol:

No pewnie, bo to marność jest ;)

administ

"Marność nad marnościami" co wielu unieszczęśliwia.  :? :D

Radzio

A mimo to gonią. :lol:
Jakby z lasu uciekali. ;)