Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Miesięcznik "Optymalni"

Zaczęty przez renia, 2013-04-09, 11:20:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Gratulacje Mariusz!  :D
Jak to warto jednak mieć taki nieustępliwy charakter ;)  :D

MariuszM

Ja jestem kompromisowy, przynajmniej staram się takim być, ale na pewne sprawy,sytuacje godzić się nie wolno/nie może być zgody z mojej strony :P ;)

MariuszM

sumienie i pewne zasady moralne nie pozwalają. Panie co robić, co począć.....? :lol:
Taki kraj, tu się pije. Życie to picie, a robota to głupota ;P  :lol:

Dasna

renia

Też gratuję.  :D Reprezentuj tam godnie grupę POK (Polskich Optymalnych Kulturystów)... :wink:

Dasna

I często pokazuj plecy. :lol:

renia

Jak się ma porządne plecy, to i w Polsce nie jest źle... :lol: :wink:

Blackend

W Polsce, to do nie dawna plecy, to podstawa ;)

administ

Teraz też, tylko trochę inaczej...  :wink:  :?

renia

Teraz to już takich "prostackich" nazw się nie używa. Teraz to jest nepotyzm... :? :lol: :wink:

Radzio

Cytat: MariuszM w 2013-10-27, 16:07:17
To siem mogę pochwalić,że za swoją radosną "twórczość" dostałem w nagrodę od "rady starszych" nagrodę w postaci wycieczki do Swissserolandii :D  :lol: :lol:

To DObrze, że "chrystusową młodzież" dostrzegli. Potrzebny jest taki właśnie łącznik. :)
Wrócisz? ;) :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-10-28, 06:31:37
Cytat: MariuszM w 2013-10-27, 16:07:17
To siem mogę pochwalić,że za swoją radosną "twórczość" dostałem w nagrodę od "rady starszych" nagrodę w postaci wycieczki do Swissserolandii :D  :lol: :lol:

To DObrze, że "chrystusową młodzież" dostrzegli. Potrzebny jest taki właśnie łącznik. :)
Wrócisz? ;) :D
:lol:
Do nas może z każdego miejsca.

Blackend

I to jest piękne, a tak straszyli niektórzy tym internetem, że ludzie będą się od siebie oddalać, a jest dokładnie odwrotnie  :D

Radzio

To był sens wracać z... tej... no... Ameryki? ;) :lol:

Blackend

Pojęcie sensu i bezsensu jest bardzo subiektywne i zależy od punktu odniesienia  :D

Radzio

Pytam, bowiem błądzę. :) 
Gdyż "równaj do Prawego" to mój punkt odniesienia, a tego w necie- dostrzegam- nieco brak, albo rozumiany jest wspak. ;)
Natomiast sens i bezsens, to jest domena wiary, a "zależność" z kolei, to zwrot trybu niewolniczego jest. :D

Net, netem ale w Miesięczniku przyczółek można by poczynić. :)

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-10-30, 05:33:35
Pytam, bowiem błądzę. :) 
Gdyż "równaj do Prawego" to mój punkt odniesienia, a tego w necie- dostrzegam- nieco brak, albo rozumiany jest wspak. ;)
Natomiast sens i bezsens, to jest domena wiary, a "zależność" z kolei, to zwrot trybu niewolniczego jest. :D

Net, netem ale w Miesięczniku przyczółek można by poczynić. :)
Poczyń, skoro można by :lol:

Radzio

Radzio

A jak zwiększę poczytność miesięcznika, to kto będzie w stanie się ze mną podzielić-... :D
Może już z najbliższym numerem. :shock:

Jazzman

Kolejny raz mam wrażenie, że ktoś mnie podsłuchuje, bo ilekroć pojawia się jakiś temat w moich rozmowach ze znajomymi na temat jakichś chorób, to następnego dnia dostaję wychodzi miesięcznik z artykułem o tym (Hashimoto, wcześniej np. Rotawirusy). Strach się odzywać :)