Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Miesięcznik "Optymalni"

Zaczęty przez renia, 2013-04-09, 11:20:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

No i co z tego wynika?  :roll:
A no to, że nawet na pryszcze pomaga i nie tylko...  :wink:

Gavroche

Jak wprowadzić je do organizmu?

renia

Cytat: admin w 2014-03-03, 12:34:37

Tak się dopytuję, gdyż nigdy o tym korzystnym działaniu srebra nie słyszałam. Ale ostatnio jakaś moda zrobiła się na srebro koloidalne.. :roll: nie wiem czy to tylko moda i kasa  :roll: czy faktycznie działa...

renia

Zewnętrznie nie bałabym się go zastosować do dezynfekcji, ale spożywac chyba bym miała obawy... :?

Gavroche

Cytat: renia w 2014-03-03, 12:41:36
Zewnętrznie nie bałabym się go zastosować do dezynfekcji, ale spożywac chyba bym miała obawy... :?
Aplikacja przezskórna też istnieje :D

administ

Cytat: Gavroche w 2014-03-03, 12:35:33
Jak wprowadzić je do organizmu?

Przeważnie przez smarowanie...  :wink:

administ

Cytat: renia w 2014-03-03, 12:38:53

Tak się dopytuję, gdyż nigdy o tym korzystnym działaniu srebra nie słyszałam. Ale ostatnio jakaś moda zrobiła się na srebro koloidalne.. :roll: nie wiem czy to tylko moda i kasa  :roll: czy faktycznie działa...

Dopytuj się dalej, to zaraz kooleś napisze na dd, że nie dość, że śrutujesz, to jeszcze smarujesz...  :roll: :wink:  :lol: :lol: :lol:

administ

Weterynarze mają teraz taki fajny preparat srebrny, w aerozolu na otwarte, czy szyte rany i nawet kołnierza na wylizywanie nie trzeba dawać.  :wink:
Dla ludzi też to jest.  8)

renia

Cytat: admin w 2014-03-03, 12:45:14
Cytat: renia w 2014-03-03, 12:38:53

Dopytuj się dalej, to zaraz kooleś napisze na dd, że nie dość, że śrutujesz, to jeszcze smarujesz...  :roll: :wink:  :lol: :lol: :lol:

Też już o nich pomyślałam... :lol: a niech mają coś nowego. Gotowi jeszcze zamilknąć... :( :lol:

Ale tutaj same superlatywy o srebrze koloidalnym... :roll:

http://www.planetazdrowie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=143&Itemid=157

administ

Zacytuję klasyków darmowej reklamy Diety Optymalnej:
"I tutaj siem kłania ponomarenko z badaniami w polsce!  :wink:
Musisz koniecznie przejść na formułę 4es ponomarenki&lutz'a!  8)  :wink:
Bo DO i DDP można w jeden worek i na śmieci..." 8) :lol: :lol: :lol:

renia

Formuła 4s bo 4 s...tukniętych o niej pisze (JW, Cooleś, Rec i Samarytanin) albo to jest "czwórca św. - jeden (JW) w 4 osobach... :lol:  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Zyon

No. KaSa, miSiu, kaSa. Czwarte S to tak dla zmyly  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Syndrom samoodstawienia...  :? 8)

renia

Lubię słuchać Prezesa, mówi tak spokojnie, rzeczowo z konstruktywnym, realnym optymizmem. :D

Zyon

A to nie jaki fotomontaz?
Work Buy Consume Die

MariuszM