Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Geny i kwanty czyli.....

Zaczęty przez Zyon, 2013-04-10, 08:45:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Gavroche

Gavroche

renia

No to chirurdzy będą mieli pracę z "profilaktyką"... :?

Zyon

W koncu cos z sensem. Moje autorskie doswiadczenia na tym polu sa zbiezne z tymi postulowanymi w artykule
http://www.rmf24.pl/nauka/news-koniec-z-borowaniem-zeby-same-sie-naprawia,nId,1723507
Work Buy Consume Die

Gavroche

Chyba to lepiłem już tutaj.  :D

Zyon

Nie widze, to swiezy "news", z poniedzialku
Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Ale na szczęście jest "profilaktyka Angeliny"... :wink:

administ

Ale to nie dotyczy niektórych... ;)

Zyon

Cytat: renia w 2015-05-13, 12:22:20
Wszystko sie da wyciac, to chyba powrot do tych operacji totalnych, o ktorych wspominal auto0r ksiazki Cesarz Wszech Chorob
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

Cytat: Zyon w 2015-05-13, 15:10:34
Wszystko sie da wyciac, to chyba powrot do tych operacji totalnych, o ktorych wspominal auto0r ksiazki Cesarz Wszech Chorob

Ciekawa książka?   , pewien onkolog powiedział mi  że kiepska i żebym nie kupował bo szkoda kasy :)

Gavroche

No u mnie trudno będzie cycki, macicę i jajniki usunąć. ;)

Zyon

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-05-13, 15:20:10

Ciekawa książka?   , pewien onkolog powiedział mi  że kiepska i żebym nie kupował bo szkoda kasy :)

Moim zdaniem swietna, ale rozumiem opinie onkologa - wnioski z niej sa takie, ze onkologie interesuje wylacznie rak a nie pacjent. I, ze kasa przede wszystkim.
Work Buy Consume Die

administ

Co ta onkologia by robiła bez raka?  :shock:
Strach pomyśleć... ;)

Gavroche

Ostatnio byłem z córką u ortopedy, bo nie wiedziałem czy to naturalna ekastyczność dziecka czy już jakaś nieprawidłowość.
I uważam, że co dla ortopedy jest normą, to dla nas już ostra patologia. :)
Oczywiście rehabilitant by już kazał ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć i bulić, a ten gość wyśmiał moje obawy i kazał przyjść za 10 lat. :D

administ

:shock:
Jak chce się zachować zdrowie, to lekarzy trzeba omijać szerokim łukiem - tak bynajmniej twierdzi większość pytanych ludzi w podeszłym wieku, a do tego dieta 5*wio, czy jakaś inna, poczucie humoru, czyli pogodny nastrój i coś tam jeszcze, ale omijanie "służby zdrowia" i dieta to ponoć wg staruszków podstawa! ;)

Diogenes z Synopy

Cytat: admin w 2015-05-13, 18:20:43
Co ta onkologia by robiła bez raka?  :shock:
Strach pomyśleć... ;)

Naświetlano by się profilaktycznie  ( autentyczna propozycja, której byłem świadkiem ). Należy się .
Po Angelinie, mówi się już o chemio-profilaktyce. To nie żart.