Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Miejsce mądrości w bogoczłowieczeństwie

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2013-04-23, 13:03:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Dasna

Dążenie do pełnej subiektywizacji obiektywności przejawia się w postaci interioryzacyjnego wysiłku ukierunkowanego na włączanie wszystkich atrybutów człowieka, w tym szczególnie atrybutu wspólnotowości w całość jednostkowego życia i odwrotnie, tj. – poprzez eksterioryzację – przekształcanie jednostkowości w jednostkowość wspólnotową czyli obiektywizację subiektywności.

Renia jesteś Wielka, ze przeczytałaś i zrecenzowałaś. Mnie do takiej lektury i kijem by nie zagonił. :lol:Ciebie przeczytałam. Gratulacje. :D

renia

Dzięki... :D ale akurat ten fragment, który zamieściłaś, jest cytatem z tekstu Profesora. Język można sobie połamać... :lol:
A na co dzień to on mówi całkiem zwyczajnie... :lol: Sama nie wiem czy mi się chce... :roll: ale sobie tak postanowiłam i daje mi to satysfakcję... :D

renia

Przeczytałam raz jeszcze ten cały tekst, i miałabym ochotę na naniesienie w nim kilku poprawek, zmian...