Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

To na razie moje największe osiągnięcie biegowe. Niby nic, a cieszy  :wink: . Co prawda to były tanie buty "na jeden sezon". Mnie zajęły jakieś 2 z hakiem. Dla profesjonalistów żadne osiągnięcie, ale na moją amatorszczyznę może być.  :lol: :wink:

Blackend

Ja moich jeszcze nie zajechałem, widocznie obijam się. ;)

Jarek

Drogie dobre nie do zajechania pewnie :lol:

Blackend

RafałS

Ja mam stare, tanie, nie do zajechania. :lol:
Dziś syberią zaciąga, ale jeszcze nie za dużo na minusie. 4km w 21:26 rozgrzało mnie. Nie jest to zły wynik na dziś dziś.  :wink:

RafałS

A dziś nie biegam. W dzień co prawda nieznacznie w plusie, ale wieczór brrr -10C już. A zimy jeszcze nie ma.  8)

RafałS

Dziś koło 0C, doleciał już tutaj ten szczyt ocieplenia klimatu ze śląska :twisted: . Dodatkowo 4km/21:40 rozgrzało mnie. To wszystko do wyciągnięcia na dziś, ale jutro...  8) :wink:

Blackend

Papugi pisgały czy się pochowały z zimna? ;)

renia

Poleciały do Francji, bo tam jest gorąco... 8) :lol:

RafałS

He  :lol: . Nie wiem  :) . Ja w przeciwną stronę biegam. Sprawdzę, ale jutro, jutro.  8)

administ

Blackend

Ostatni raz biegałem dwa miesiące temu.  :?
Koniec gnuśnienia i plaszczenia tyłka na fotelu z laptopem na kolanach. Po to się ma nogi aby z nich korzystać i nie ma wymówki.  :? ;)
Plan na dzisiaj - minimum piątka, lekkim truchtem aby kolana rozbiegać, pogoda jest sprzyjająca.  8)

renia

Dołóż jeszcze kilometr za mnie... 8) :wink:

Blackend

Jasne, ale to dopiero jutro. ;)

RafałS

Cytat: Blackend w 2018-12-08, 09:24:56
Ostatni raz biegałem dwa miesiące temu.  :?
Koniec gnuśnienia i plaszczenia tyłka na fotelu z laptopem na kolanach. Po to się ma nogi aby z nich korzystać i nie ma wymówki.  :? ;)
Plan na dzisiaj - minimum piątka, lekkim truchtem aby kolana rozbiegać, pogoda jest sprzyjająca.  8)
Taka zmiana to dobra zmiana!  :)

renia

Cytat: Blackend w 2018-12-08, 09:46:50
Jasne, ale to dopiero jutro. ;)

Może być... 8) :lol:

RafałS

Cytat: renia w 2018-12-08, 09:42:19
Dołóż jeszcze kilometr za mnie... 8) :wink:
Mam jeszcze wolne kilometry na ten rok. Do wydreptywania w intencji zamawiającego. Korzystny przelicznik, umiarkowane tempo... Potem podam stawkę... 8) :wink:

renia

Cena musi być podana wprzód... :evil:

RafałS

Będzie jak w sztafecie. Albo w 500+.  :lol: :wink:

administ

A nie lepiej te kWh w polskim węglu przepalać, bo ponoć tanio wychodzi... ;)