Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Ale od mrugania przecież nic mężowi nie ubędzie, a tym bardziej nie przybędzie! ;)

Jarek

:D
No przecie jej to samo mówiłem, ze kawunia  to nie rozwód

Blackend

Nawet ze śmietanką? ;)

Jarek

RafałS

Dziś również pada, nie idzie się doczekać lepszych warunków. Dlatego nie przeciągając ziściłem przebieżkę świąteczną, póki błoto nie opanowało całej bieżni. 4km/22min to wszystko na dziś. Jednak ciężko będzie z przygodami własnymi + te wszystkie święta dobrej zmiany.  :lol: :wink:

administ

Najważniejsze, to nie popaść w zgnuśnienie. ;)

Blackend

Cytat: RafałS w 2018-12-26, 19:28:20
Dziś również pada, nie idzie się doczekać lepszych warunków. Dlatego nie przeciągając ziściłem przebieżkę świąteczną, póki błoto nie opanowało całej bieżni. 4km/22min to wszystko na dziś. Jednak ciężko będzie z przygodami własnymi + te wszystkie święta dobrej zmiany.  :lol: :wink:

Fajnie.  8)
A ja chwilowo mam przerwę, bo przeziębiłem się zbyt mocno, ale za to jutro... ;)  :lol:

administ

A mnie tam już trzyma któryś sezon z rzędu, ale na wiosnę... ;)

Blackend

Wiadomo, teraz można się przeziębić. ;)

administ

Brak motywacji - fatalnie, ale cóż począć.  :?

Blackend

Przyzwyczaić się. ;)  8)

administ

Na wiosnę się rozbiegam, aby nie dziadzieć zbyt szybko, bo same spacery za dużo czasu zajmują i nie są tak prozdrowotne, jak godzinka biegu.  8)

Blackend

Już kombinowałem, gdzie by tu koło domu biegać żeby nie jeździć do lasu w te wewte samochodem, bo to uciążliwe jest, ale w koło mam same betony.  :?  8)
Taka przebieżka przydomowa byłaby wygodna, bo to od raz siup pod prysznic i połnyj fengszuj. ;)
Ale jednak las to las, kontakt z przyrodą, bez smrodu spalin i przeszkadzających rowerzystów oraz przechodniów.  8)

RafałS

Bieżnia - tradycyjna lub taśmowana.  :wink:
Mam dość blisko do tradycyjnej (błotnistej). Niestety coraz więcej na 500 set tam śmigają. :lol:  :|

administ

:shock:
Co to się dzieje z tego dobrobytu z ludziskami!  :shock:
Żeby tak dobrowolnie latać bez celu!  :? ;)

Blackend

No ale jak się trafi sikorka, to łatwiej się skupić. ;)

administ

A to zależy czy można dogonić i stosowną odległość utrzymać. ;)

Blackend

Jak ładnie upierzona i z okrągłym ogonkiem, to zawsze się znajdą ukryte pokłady energii. ;)

administ

Właśnie, bo jak z przeciwka leci, to się zawracać nie chce... ;)