Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

:lol:
Coś by się wymyśliło tylko to by podejrzanie wyglądało.  8)  :wink:

Blackend

Można zapytać o drogę. ;)

RafałS

O właśnie, nawet z 5+ razy.  :lol:

Blackend

RafałS

Przebieżka aklimatyzacyjna 2019 za mną. Jest kawał minusa na termometrze i wiatr. Dlatego spokojnie nos-buzia-nos-buzia-4km/22:00.  :)

Blackend

No i super, jaki początek taki cały rok, nie ma odwrotu. ;)

administ

Ale jak kto ma kruche zdrowie, to tylko się rozchoruje zamiast zahartować po takich wybrykach! ;)

Blackend

Właśnie, lepiej nie ryzykować, tylko podleczyć się i dopiero wtedy miażdżyć krwinki w butach. ;)

RafałS

-5C/4km/21:54/śniegowo-lodowo. Styknie na dziś. Ale jutro?  8)

Blackend

Jutro będzie jutro. ;)

RafałS

Dziś bieg po grudzie. -5C, chlapa zmrożona. Dlatego "na pół gwizdka" jedynie bo w butach zdartych (czego innego żem spodziewał się  8) ).

Anulka177

administ

RafałS

Inauguracja lutego jak po grudzie przebiega. Utrzymanie bieżni tu kompletnie leży. Półślizg-dystans/czaswobecpowyższegobezsensu. Ostatnie okrążenia zamieniłem na sprinty 100m po surowym zmrożonym niewyślizganym śniegu. Do... Jutra...  :wink:

RafałS

Jutro jak wczoraj :lol:. Wobec powyższego 4km/22min. po stężałej powierzchni budyniu (błotko przymarza). Tłumienie takie, ale i tak dość cienko na mnie. Najważniejsze że dobiegłem do tego 2019. Czy biec dalej? Nie zdecydowałem na dzień dzisiejszy, dalsze badania są konieczne...  :wink:

administ

A to ja zacznę od szukania moich butków biegowych, ale to dopiero jak będzie z +15, aby się nie przeziębić, albo w inny sposób sobie nie zaszkodzić tym bieganiem... ;)

renia

W zeszłym roku podobnie pisałeś... 8) Ale po co buty niszczyć... :? :lol:

administ

Ale przez rok tak zdziadziałem wydolnościowo, że nie dopuszczę do dalszej degradacji fizycznej, bo jeszcze piękne dni w zdrowiu przede mną i moją Rodziną.  :D

renia

No to masz ważną motywację... :D

administ

Oczywiście!  :D